LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
I kako mu je izdajnik vratioscorpion wrote:Vojvoda brate, pa zar ne znaš da je največi europski SIN slao svoje najnovije avione i elitne pilote da vježbaju tepih bombardiranje iznad katalonije?
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Amenscorpion wrote:Kakv velikan. Največi doktor koji je hodao zemljomHeinrich_Himmler wrote:Josef Mengele
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Popio sam tek peto pivo ..nazalost radim ujutro..rano..tako da se nastavak proslave pobjede svega dobroga protiv najveceg zla nastavlja u petak ...ln ekipa
Boze dragi koje cudo cim spomenes najvece ljude pripadnike najsavrsenijeg pokreta sve pada u vodu... sta znaci istinska i bezvremenska velicina za sva vremena... i nakon 72.godine ADOLF HITLER VECI OD NOGOMETA UEFA FIFA LIGE PRVAKA.. SLAVA MU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sta ce ti taj cetnik na avataruZiil Los Dii ! wrote:Popio sam tek peto pivo ..nazalost radim ujutro..rano..tako da se nastavak proslave pobjede svega dobroga protiv najveceg zla nastavlja u petak ...ln ekipa
2015-09-13
jalnirajko wrote:mesi je u velikim utakmicama samo prosjećan nogometaš, da mu ne piše to ime na leđima ne bi ga praktično ni primjetioPrele wrote:lesi jednostavno nije motivator i vođa. to je ona komponenta koja njemu fali da bude najveći. to se vidi i u reprezentaciji, a sada i u čergi kada je iniesta omatorio, a ćavija nema-pod njegovom komandom je raspad sistema. kada treba da povuče i gura ekipu, nema ga nigde.
mogao bi na privatne časove kod najvećeg svih vremena, SIN-a madeire i manchester uniteda...
Guest- Guest
Juventus, za razliku od Reala, zasluženo prolazi...
Iskrene čestitke za njih...
Al mislin da moj Atletico osvaja ovo!
Torrente u <3
Torrente u <3
Guest- Guest
Cek sad cu staviti jednog velikanaHeinrich_Himmler wrote:Sta ce ti taj cetnik na avataruZiil Los Dii ! wrote:Popio sam tek peto pivo ..nazalost radim ujutro..rano..tako da se nastavak proslave pobjede svega dobroga protiv najveceg zla nastavlja u petak ...ln ekipa
Igra je samo za probrane velikane ..millwall ..crazy gang wimbledona..i chelsea dok je bio kul u pre abramovicevoj eri...
O ne sta cete sad svrsavati ti i end na atletico dok ne ispadnufridrih_niche wrote:Juventus, za razliku od Reala, zasluženo prolazi...
Torrente u <3
:/
Taman kad mislis da ce biti malo mira i tisine eto ih opet u paketu
Kakav bandwagon
nowitzki-
2014-04-27
Ziil Los Dii ! wrote:Cek sad cu staviti jednog velikanaHeinrich_Himmler wrote:Sta ce ti taj cetnik na avataruZiil Los Dii ! wrote:Popio sam tek peto pivo ..nazalost radim ujutro..rano..tako da se nastavak proslave pobjede svega dobroga protiv najveceg zla nastavlja u petak ...ln ekipa
Igra je samo za probrane velikane ..millwall ..crazy gang wimbledona..i chelsea dok je bio kul u pre abramovicevoj eri...
ko je ovaj, denis wise?
Guest- Guest
Franco je pička, ali njegova kukavička i pederska vojska i onako bi bila samo na teret velikom wehrmachtu (kao i pičkasti talijančići od ćelavog kretena mussolinija)Heinrich_Himmler wrote:I kako mu je izdajnik vratioscorpion wrote:Vojvoda brate, pa zar ne znaš da je največi europski SIN slao svoje najnovije avione i elitne pilote da vježbaju tepih bombardiranje iznad katalonije?
Last edited by scorpion on 19/4/2017, 23:36; edited 1 time in total
nowitzki wrote:O ne sta cete sad svrsavati ti i end na atletico dok ne ispadnufridrih_niche wrote:Juventus, za razliku od Reala, zasluženo prolazi...
Torrente u <3
Kakav bandwagon
Guest- Guest
Pjanic je car ...fridrih_niche wrote:I kako je retardirani balija proba ubit Najvećeg, faul za zatvor!
;)
2015-09-13
Nije ..vidis da se usidrija gornji dio tijela..perk kad si midgetfridrih_niche wrote:Ovo nije za smijat se, moga je i vrat slomit...nowitzki wrote:
:D
;)
Dovoljno je poreza utajio, kupio bi si novifridrih_niche wrote:Ovo nije za smijat se, moga je i vrat slomit...nowitzki wrote:
:D
;)
Salu na stranu moglo je bit gore, ali je slika do jaja, svaka cast fotografu
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:O ne sta cete sad svrsavati ti i end na atletico dok ne ispadnufridrih_niche wrote:Juventus, za razliku od Reala, zasluženo prolazi...
Torrente u <3
Kakav bandwagon
dogovreno sve to na FB messengeru. jedino gluperda iz CR-a glumi sa đubrentusom...
Guest- Guest
Auu bogati niche otkinio glavu kurvickom i mma kavezu... sjecam se toga dana... kradja nevidjenafridrih_niche wrote:nowitzki wrote:O ne sta cete sad svrsavati ti i end na atletico dok ne ispadnufridrih_niche wrote:Juventus, za razliku od Reala, zasluženo prolazi...
Torrente u <3
Kakav bandwagon
2015-09-13
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50