LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: LIGA PRVAKA
Ziil Los Dii ! wrote:Nisam to cuo ovdje..ti kao zastupnik internacionalnih tvrtki bi to trebao znatiPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ne kuzim zasto te regurgitator prijavio ..nije da smo nesto gori nego inace prema njemu
ma laze, kao po obicaju.
pitaj svog decka krajisnika da li sam slovo prijavio bilo kada za bilo sta...
Ne znam ja nista..osim da u europi postoji izreka :lazes ko srbin
nije hrvatska evropa, nps...
moji inostrani partneri imaju bezgranicnog poverenja u mene, iako sam 100% srbin-kao i stranci kojima posredujem kao medijator.
Guest- Guest
savršeno dobro i bistro, navijam za turke, pa neću valjda za francuzeHeinrich_Himmler wrote:Majmune jesi li dobro
Guest- Guest
Mocni opanak leti na F.20 :)Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nisam to cuo ovdje..ti kao zastupnik internacionalnih tvrtki bi to trebao znatiPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Prele wrote:
ma laze, kao po obicaju.
pitaj svog decka krajisnika da li sam slovo prijavio bilo kada za bilo sta...
moji inostrani partneri imaju bezgranicnog poverenja u mene, iako sam 100% srbin-kao i stranci kojima posredujem kao medijator.
Osovina ovo ono...mocni majmun wrote:savršeno dobro i bistro, navijam za turke, pa neću valjda za francuzeHeinrich_Himmler wrote:Majmune jesi li dobro
I sta onda sto ti navijas za turke... treba li biti pripravan ilimocni majmun wrote:savršeno dobro i bistro, navijam za turke, pa neću valjda za francuzeHeinrich_Himmler wrote:Majmune jesi li dobro
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ziil Los Dii ! wrote:Mocni opanak leti na F.20 :)Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nisam to cuo ovdje..ti kao zastupnik internacionalnih tvrtki bi to trebao znatiPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:
koji si halucinogenu drogu uzeo danas, doktorcicu-lsd, mdma ili ekser?
Guest- Guest
Oho sad pocinje biti zanimljivo kao i kad je uzivo na tvu svjedocio kako je u finalu kupa kupova 1991 giggs silovao malu cmarsu... a imao 3 godine tada ... i to bas ironicno preskocio 1991Ziil Los Dii ! wrote:Mocni opanak leti na F.20 :)Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nisam to cuo ovdje..ti kao zastupnik internacionalnih tvrtki bi to trebao znatiPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
"Inostrani partneri" a lik provodi na forumu 24 sata dnevno
2015-09-13
Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Mocni opanak leti na F.20 :)Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nisam to cuo ovdje..ti kao zastupnik internacionalnih tvrtki bi to trebao znatiPrele wrote:
Da nisi tako glup ,znao bi sto sam rekao i ne bi pricao nebuloze
Rad na terenu ^^Heinrich_Himmler wrote:"Inostrani partneri" a lik provodi na forumu 24 sata dnevno
pa za koga si tiHeinrich_Himmler wrote:I sta onda sto ti navijas za turke... treba li biti pripravan ilimocni majmun wrote:savršeno dobro i bistro, navijam za turke, pa neću valjda za francuzeHeinrich_Himmler wrote:Majmune jesi li dobro
za veliki klub bešiktaš braću turke jedino njihov predsjednik je došo franji na pokop ili ovaj mali smrdljivi lyon
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Mocni opanak leti na F.20 :)Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:
Nisam to cuo ovdje..ti kao zastupnik internacionalnih tvrtki bi to trebao znati
Da nisi tako glup ,znao bi sto sam rekao i ne bi pricao nebuloze
znam sta govoris, ljtb, nps.
nego govoris nepovezono. ne prilici tako obrazovanom coveku...
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=18275
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50