LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Pa jel te sram, Bog te jeba?Prele wrote:odavno je sve na ovom svetu izgubilo smisao. jednostavno, neko mora da prođe bez obzira na sve. neko mora da pobedi bez obzira na sve...
Užas...
I onda ćeš srat o Barceloni...
Ma...
;)
Guest- Guest
sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
baci bombu na ovaj lopovski klub i najgluplje simpatizere na svijetu i šire
End- Posts : 21177
2015-08-25
Znaci ja sam osoba koja ce tesko u raj uci... mene moji grijesi ubijaju al da sam igrac real madrida i da sam ronaldo ili bilo tko zaista ali zaista bi me bilo sram hodati zemljom... ako je ovo nacin pa da mi je u pitanju rodjeni sin.. volio bih ga golim rukama zadavit nego ovako ali bogami mi svemogucega
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
fridrih_niche wrote:Pa jel te sram, Bog te jeba?Prele wrote:odavno je sve na ovom svetu izgubilo smisao. jednostavno, neko mora da prođe bez obzira na sve. neko mora da pobedi bez obzira na sve...
Užas...
I onda ćeš srat o Barceloni...
Ma...
;)
ajde debilu, da li te je imalo sram ili si glup ko kurac-mada u poslednje vreme sve više počinjem da sumnjam u tvoju intelektualnu sposobnost.
da li shvataš kada se troluje ili kada se ozbiljno piše? ti, kreten iz costa rice i onaj tvoj debil iz zagorja ste toliko zatrovali forum da se 99.9% na forumu troluje. čak amper i kučkice imaju najkonstruktivnije rasprave kad pogledaš vas trojicu...
Guest- Guest
od rođenjascorpion wrote:Povrijeđen jejalnirajko wrote:ovaj hummels kurac od stopera
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
To je najzalosnije od svegaPrele wrote:sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
nowitzki-
2014-04-27
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ma moremo se mi natezat i zajebavat i pisat sranja ovo veceras je dno dna ovo je ubilo u pojam svebafalo wrote:kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Boze dragi sta je marchelo napravio obrani cmayerna
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:To je najzalosnije od svegaPrele wrote:sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
stalno je tako, pa gledaj jbt. šta su 2008. godine uradili na olimpijadi čaviću npr. snimak pokazuje da je prvi dotakao senzor, ali ne phelps je morao da uzme to osmo zlato...
Guest- Guest
Da sam umjesto njega ubio bih se.... robie fowler je kralj moralabafalo wrote:cristiano igrač za velike utakmice opet izdominirao
2015-09-13
Moram ti ovo potpisatiPrele wrote:nowitzki wrote:To je najzalosnije od svegaPrele wrote:sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
stalno je tako, pa gledaj jbt. šta su 2008. godine uradili na olimpijadi čaviću npr. snimak pokazuje da je prvi dotakao senzor, ali ne phelps je morao da uzme to osmo zlato...
2015-09-13
gora je čmarsa pariz buyernu je u prvoj poklonjen penal a u ovoj vidal trebao prije svih bit vani tako da su za njih krali prvo pol a real drugoHeinrich_Himmler wrote:Ma moremo se mi natezat i zajebavat i pisat sranja ovo veceras je dno dna ovo je ubilo u pojam svebafalo wrote:kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
Vidia da zaboravio sam na onaj penal u munchenu, ali ocito je da su kradje samo zabijeni penali :)bafalo wrote:gora je čmarsa pariz buyernu je u prvoj poklonjen penal a u ovoj vidal trebao prije svih bit vani tako da su za njih krali prvo pol a real drugoHeinrich_Himmler wrote:Ma moremo se mi natezat i zajebavat i pisat sranja ovo veceras je dno dna ovo je ubilo u pojam svebafalo wrote:kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
nowitzki-
2014-04-27
kako ide kad je 2 razlike ali ne 2-0, jel se i to računa kao najopasniji rezultat?jalnirajko wrote:luku se ne vadi ni kod 4-2, za svaki slučaj
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50