LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
A šta fali teretani? Da je sreće i vi svi bi išli u teretanujasambrend wrote:teretanica
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
A udes ka muško, izađeš... Jednostavno previše narcisa na jednom mjestu...a na kraju završi na pederluku jer jednostavno se ljudi previše zaljube sami u sebe ili svoje preslike...Triatlon, veslanje, tour de kurbe, opijanje do besvjesti...To najčešće napravi i od sonje, pravog muškarca...
darth_vader-
2014-04-17
Pa ja nisam protiv bilo koje sportske aktivnosti. Samo radi nešto i nemoj cijelo vrijeme sjedit doma i igrat igrice. To su najveće pičkice od muškaraca!jasambrend wrote:A udes ka muško, izađeš... Jednostavno previše narcisa na jednom mjestu...a na kraju završi na pederluku jer jednostavno se ljudi previše zaljube sami u sebe ili svoje preslike...Triatlon, veslanje, tour de kurbe, opijanje do besvjesti...To najčešće napravi i od sonje, pravog muškarca...
Ja idem u teretanu i igram nogomet. Dosta!
Alkohol mora teći u potocima...Ma koji god sport bio u pitanju...
darth_vader-
2014-04-17
Tako je brende mi ovdi digod zaigramo pa nam nesmeta da s3 sataremo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nisam ljubitelj alkohola. Popijem tu i tamo, ali ne volim se zgazit, a pogotov ne često
to ti je najveća greška. alkohol je božji dar, isus je pio vinoscorpion wrote:Nisam ljubitelj alkohola. Popijem tu i tamo, ali ne volim se zgazit, a pogotov ne često
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ja pijem maraskin pelinkovacjalnirajko wrote:to ti je najveća greška. alkohol je božji dar, isus je pio vinoscorpion wrote:Nisam ljubitelj alkohola. Popijem tu i tamo, ali ne volim se zgazit, a pogotov ne često
badelov je najbolji ali bolje i to nego lobotomijascorpion wrote:Ja pijem maraskin pelinkovacjalnirajko wrote:to ti je najveća greška. alkohol je božji dar, isus je pio vinoscorpion wrote:Nisam ljubitelj alkohola. Popijem tu i tamo, ali ne volim se zgazit, a pogotov ne često
2015-08-19
Badelov mi je sladak. A mrzim slatke alkoholejalnirajko wrote:badelov je najbolji ali bolje i to nego lobotomijascorpion wrote:Ja pijem maraskin pelinkovacjalnirajko wrote:to ti je najveća greška. alkohol je božji dar, isus je pio vinoscorpion wrote:Nisam ljubitelj alkohola. Popijem tu i tamo, ali ne volim se zgazit, a pogotov ne često
Ja sam strucnjak za unistavanje alkoholom... nema nista bolje od imotske loze ona te ubije a od bosanske sljive i srpske prepecenice da i ne govorim. Volim se satrat gemistem i crnim vinom. Piva mi nije vise in privise pisan od nje a sutra i prikosutra nemogu stat srat. Prije san se gazio viskijem. Obozava san Johnny Black i Jim Beam burbon... a sad povremeno popijem jeger
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kako se zvao kafana u rijeki di se casperla odvajao od duse sa niksickim pivon
2015-09-13
Zeko wrote:Jel' igra najsporiji na svijetu ? Tražim ga po terenu, al' nemogu ga naći. Ili su drugi tak' brzi da prolete pored njega i nemaš ga vremena zapaziti. Inače, koje je ovo pišanje po maloj Barceloni. A Mandžo je fenomenalan, skoro im je onom Blesiju glavu otkinul kad mu je Blesi do lakta.
Dumber,osim što slabo vidiji,još je i nepismen
Guest- Guest
morski prasacHeinrich_Himmler wrote:Kako se zvao kafana u rijeki di se casperla odvajao od duse sa niksickim pivon
2015-08-19
Aaauuu koje klosarsko ime dragi Boze ... nije ni cudo sto su cigonjera zatukli kamatari.... uvik je bio mali i eto zavrsio je kao mali sugavi casperjalnirajko wrote:morski prasacHeinrich_Himmler wrote:Kako se zvao kafana u rijeki di se casperla odvajao od duse sa niksickim pivon
2015-09-13
Hahhahahah, kujpers sudi revanš čerge i prosjaka. Ahahahahah čak ni mašinerija lopova iz torina nije dovoljno jaka da se suprotstavi ciganskom klanu uefe i čergara...
Guest- Guest
Podsjeti me zašto je to "barcin" sudac?Prele wrote:Hahhahahah, kujpers sudi revanš čerge i prosjaka. Ahahahahah čak ni mašinerija lopova iz torina nije dovoljno jaka da se suprotstavi ciganskom klanu uefe i čergara...
A tko je Bjorn Kujpers???? Jel to onaj sto je hrvatsku tija fiksirat sa ciganima sa pirinejw
2015-09-13
scorpion wrote:Podsjeti me zašto je to "barcin" sudac?Prele wrote:Hahhahahah, kujpers sudi revanš čerge i prosjaka. Ahahahahah čak ni mašinerija lopova iz torina nije dovoljno jaka da se suprotstavi ciganskom klanu uefe i čergara...
Kako je sahranio milančeta protiv cigana. Isto im je svirao jedan od milion komedija penala...
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50