LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Sad ce srbin i mostarski biser opaliti i po legendarnom Scholesu i proglasiti ga Barcelininim juventusovim zvezdinim dinamovim i ostalim placenicimaEnd1899 wrote:oni su protiv tehnologije i pravilnoga raspoređivanja TV prava primere, ali zato zagovaraju superligu samo da još više pokradu gnjusni ciganiHeinrich_Himmler wrote:Paul Scholes na Goal news..... 2013 SE VRATILA SAMO OVAJ PUT BAYERNU... REAL STROGO PROTIV VIDEO TEHNOLOGIJE....JASNO JE ZASTO
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nije mu trebalo 145, nego 137, a Lessi nije 3 gola iza nego 6Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
ne moze jadnik bolesni, a da ne slaze...
Guest- Guest
Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
najjači je... skupa s onom zatonskom lopovčinom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Heinrich_Himmler wrote:Sad ce srbin i mostarski biser opaliti i po legendarnom Scholesu i proglasiti ga Barcelininim juventusovim zvezdinim dinamovim i ostalim placenicimaEnd1899 wrote:oni su protiv tehnologije i pravilnoga raspoređivanja TV prava primere, ali zato zagovaraju superligu samo da još više pokradu gnjusni ciganiHeinrich_Himmler wrote:Paul Scholes na Goal news..... 2013 SE VRATILA SAMO OVAJ PUT BAYERNU... REAL STROGO PROTIV VIDEO TEHNOLOGIJE....JASNO JE ZASTO
samo reci lazovcino, posto si ponovo uhvacen u lazi-gde je to scholes izjavio?
Guest- Guest
Juventus ce biti pokraden... tu price nema .. samo juventusove obrane se nesto pita... a moguca su i zaledja jucer smo vidjeli da portugalac nemoze nego iz 6aledja mozda ce tako i argentinac.... ma sta te briga skorpijo bitno da je tvoj najdrazi klub prosascorpion wrote:Vidit ćemo moraliste večeras. Kad Juventus dobije crveni i Barcelona penal-dva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ronwldo 145 gamesPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
Messi 118.games
Unistavam te jebem ti majku na samrti unistavam te
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ne bi bilo ništa čudno od prvaka i viceprvaka GKK-a trofeja.Heinrich_Himmler wrote:Sad ce srbin i mostarski biser opaliti i po legendarnom Scholesu i proglasiti ga Barcelininim juventusovim zvezdinim dinamovim i ostalim placenicimaEnd1899 wrote:oni su protiv tehnologije i pravilnoga raspoređivanja TV prava primere, ali zato zagovaraju superligu samo da još više pokradu gnjusni ciganiHeinrich_Himmler wrote:Paul Scholes na Goal news..... 2013 SE VRATILA SAMO OVAJ PUT BAYERNU... REAL STROGO PROTIV VIDEO TEHNOLOGIJE....JASNO JE ZASTO
2015-08-25
Kmeee kmeee opet se gubis u lazimascorpion wrote:Nije mu trebalo 145, nego 137, a Lessi nije 3 gola iza nego 6Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ronwldo 145 gamesPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
Messi 118.games
unistavas samog sebe, bolesniku.
Guest- Guest
Dok cili svit vidi gadariju njih dvojica traze izlaz....End1899 wrote:ne bi bilo ništa čudno od prvaka i viceprvaka GKK-a trofeja.Heinrich_Himmler wrote:Sad ce srbin i mostarski biser opaliti i po legendarnom Scholesu i proglasiti ga Barcelininim juventusovim zvezdinim dinamovim i ostalim placenicimaEnd1899 wrote:oni su protiv tehnologije i pravilnoga raspoređivanja TV prava primere, ali zato zagovaraju superligu samo da još više pokradu gnjusni ciganiHeinrich_Himmler wrote:Paul Scholes na Goal news..... 2013 SE VRATILA SAMO OVAJ PUT BAYERNU... REAL STROGO PROTIV VIDEO TEHNOLOGIJE....JASNO JE ZASTO
2015-09-13
Kmecis jeli nisi komentirao partizanov drugi gol cisti faul.Prele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Ronwldo 145 gamesPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
Messi 118.games
unistavas samog sebe, bolesniku.
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ronwldo 145 gamesPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Za sto mu je trebalo 145 utakmica u lp dok messi ima 3 gola manje a za to mu je trebalo 118 utakmuca to je 27 utakmica manje od ronalda. Koliko su glupi i zaostali ovi pederkovi ofsajd navijaci to je cudibafalo wrote:ronaldo prvi igrač sa 100 golova kakva mašina danas ćemo vidjet šta će onaj jazavac napravit bit će opet skrivanje kao protiv psg i u torinu
Messi 118.games
http://www.uefa.com/teamsandplayers/players/player=63706/profile/index.html
da li imalo obraza imas, hodajuca zarazo?
moralno nulo i nakazo?
Guest- Guest
Hwhahaha kako se trsi mali srbin u obrani lopova i lazljivca u svin pogledina argentinac je dominantniji. A ako na uefa com pise 100 golova u euronatjecanjima u 145 utakmica pa necemo virovat lazlhivon advokatu iz srbije.
2015-09-13
Unistava ih i Scholes samo dva incesta drze liniju
2015-09-13
Mostarac se povukao srbin razbijen.... a navijaju za united.. a kurvicki navihac reala normalan lik iznio svoje i kraj price samo dva drkac de madeira jos brane neobranjivo....
2015-09-13
ima i ronaldo u primeri sto puta bolji prosjek od gdjesija 1.1 a ovaj debelo ispod pa tko te pita.. 100 golova je 100 golova to je kao uspon na himalaju prvi radi revoluciju a svi ostali sanjaju da prođu njegovkm stopama
ima iz tap-inova sa pola metra, isimuliranih penala, ofsajda i općenito namještenih utakmica kao ova jučerašnja.bafalo wrote:ima i ronaldo u primeri sto puta bolji prosjek od gdjesija 1.1 a ovaj debelo ispod pa tko te pita.. 100 golova je 100 golova to je kao uspon na himalaju prvi radi revoluciju a svi ostali sanjaju da prođu njegovkm stopama
2015-08-25
Boli me kurac, do kraja navijam za Juventus da osvoji. Zaslužili suHeinrich_Himmler wrote:Juventus ce biti pokraden... tu price nema .. samo juventusove obrane se nesto pita... a moguca su i zaledja jucer smo vidjeli da portugalac nemoze nego iz 6aledja mozda ce tako i argentinac.... ma sta te briga skorpijo bitno da je tvoj najdrazi klub prosascorpion wrote:Vidit ćemo moraliste večeras. Kad Juventus dobije crveni i Barcelona penal-dva
Nemoj molim te navijat za Juventus.... previse smo otmjeni za nesto drugoscorpion wrote:Boli me kurac, do kraja navijam za Juventus da osvoji. Zaslužili suHeinrich_Himmler wrote:Juventus ce biti pokraden... tu price nema .. samo juventusove obrane se nesto pita... a moguca su i zaledja jucer smo vidjeli da portugalac nemoze nego iz 6aledja mozda ce tako i argentinac.... ma sta te briga skorpijo bitno da je tvoj najdrazi klub prosascorpion wrote:Vidit ćemo moraliste večeras. Kad Juventus dobije crveni i Barcelona penal-dva
2015-09-13
What Bayern are witnessing now, 19 Spanish clubs are experiencing week in week out in #LaLiga.
2015-08-25
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50