LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Ronaldo je daleko bolji igrač koji se dokazao u 2 lige i sa 2 kluba sve osvojio + reprezentacija. Kakav igrač Bože dragi CR7
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:Bracala, ajde pogodi koja su ovo dvojica na slici?
veliki i mali spermenko...
Guest- Guest
U dvi rečenice je nas Ante sazea sve sta triba...Heinrich_Himmler wrote:Messi je po svin parametrima daleko bolji i veci igrac od deklariranog pedera... to nije jasno samo navijacima uniteda koji se povremeno tj 365 dana godisnje pretvaraju u navihace reala
Guest- Guest
jedina gora stvar od glupog coveka je zadrta gluperda-poput malog nicheta...
Guest- Guest
Trofej Gskk za 2017.-u te vjerno čeka...Prele wrote:jedina gora stvar od glupog coveka je zadrta gluperda-poput malog nicheta...
To ce ti bit treća titula u tri sezone...
Bracala, najjaci si!
<3
Guest- Guest
2008 u rimu Terry u finalima ga nikad nije ni bilo u igri a na ep prosle godine ka fol se ozlidija pa sa klupe skaka ko bizon.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Naravno, samo čeka da drugi odrade posa za njega i to je to...
Onda PR odradi prikovrimeno i Zlatna lopta je tu, lol...
:D
Onda PR odradi prikovrimeno i Zlatna lopta je tu, lol...
:D
Guest- Guest
Kad je Ramos prije 3 godine u finalu zabio za produzetke on mu nije ni cestita ali kad je zabio iz penala u 119.minuti za 4:1 veselio se vise od mene kad smo osvojili Dinaru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ili slavno sepanje u finalu protiv francuza last year a onda skace ka divlji bik sa klupe... osigura sebe covik... ako izgube nije on kriv on je bio ozlijedjen
2015-09-13
ahahahhah, kakva poplava suza na forumu fanova justina biebera i druzine gospodara prstenova...
Guest- Guest
Koliko pricas o tome biberu ispada da neslusas nisra osim njega a gospodari prstenova su stvarno dno dna ali majke mi.
2015-09-13
Cek nisi li ti navijac uniteda.... koji te kurwc onda briga klub kojega nazivas drzavnim projektim iz madridaPrele wrote:ahahahhah, kakva poplava suza na forumu fanova justina biebera i druzine gospodara prstenova...
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Cek nisi li ti navijac uniteda.... koji te kurwc onda briga klub kojega nazivas drzavnim projektim iz madridaPrele wrote:ahahahhah, kakva poplava suza na forumu fanova justina biebera i druzine gospodara prstenova...
mene zabole kurac sta radi drz. projekat iz cmardrida, ja samo volim kada SIN prska po vama beliberovcima...
Guest- Guest
Ma naravno naravno.... kojim nama ... pa ja slusam samo gusle ... cak sam slusa i onog vaseg miljanica kako je iguslio pavla djurisica... svaka cast ... posebno me se dojmio kraj srpskog herojaPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Cek nisi li ti navijac uniteda.... koji te kurwc onda briga klub kojega nazivas drzavnim projektim iz madridaPrele wrote:ahahahhah, kakva poplava suza na forumu fanova justina biebera i druzine gospodara prstenova...
mene zabole kurac sta radi drz. projekat iz cmardrida, ja samo volim kada SIN prska po vama beliberovcima...
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ma naravno naravno.... kojim nama ... pa ja slusam samo gusle ... cak sam slusa i onog vaseg miljanica kako je iguslio pavla djurisica... svaka cast ... posebno me se dojmio kraj srpskog herojaPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Cek nisi li ti navijac uniteda.... koji te kurwc onda briga klub kojega nazivas drzavnim projektim iz madridaPrele wrote:ahahahhah, kakva poplava suza na forumu fanova justina biebera i druzine gospodara prstenova...
cergalonac je uvek fan justina biebera...
Guest- Guest
A Stoichkov .... biebera ili miroslava ilica...Prele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Ma naravno naravno.... kojim nama ... pa ja slusam samo gusle ... cak sam slusa i onog vaseg miljanica kako je iguslio pavla djurisica... svaka cast ... posebno me se dojmio kraj srpskog herojaPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Cek nisi li ti navijac uniteda.... koji te kurwc onda briga klub kojega nazivas drzavnim projektim iz madridaPrele wrote:ahahahhah, kakva poplava suza na forumu fanova justina biebera i druzine gospodara prstenova...
cergalonac je uvek fan justina biebera...
Ko zna mozda i cr7 sanja da ga umoci bieberu .. poznato je da dijeli drkotinu okolo da mu se radjaju djeca a uvik picke uza njega i nijednoj. A u new yorku mu je stan pomogao naci John Travolta.... koje li slucajnosti... travolta ima vise kaznenih prijava za homosexualna napastovanja od georgea michaela kojemu je koje li slucajnosti bas cristiano ronaldo isao na posljednji ispracaj
2015-09-13
U Los Angelesu mu se otvoreno nabaciva Paris Hilton koja je istina Bog projahala vise nego clint eastwood.. i lik odbije... sestra od one kurabe Kim kaze da bi ga rado imala a mala je dobra picka i gle slucajnosti on je odbije... a na koncertu Elton Johna druzi se sa Ricky Martinom.... jebes mi sve ako odredjene sumnje ne postoje
2015-09-13
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50