Udala se Neve
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se Neve
Da mi je ovo avatar sve bi ženske bile moje...Noor wrote:svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
ufffff,sto bi sa svim njima?n_razbojnik wrote:Da mi je ovo avatar sve bi ženske bile moje...Noor wrote:svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
Guest- Guest
možda i Neve :)n_razbojnik wrote:Da mi je ovo avatar sve bi ženske bile moje...Noor wrote:svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
Guest- Guest
Noor wrote:a žigo ionako više vole ovce nego žene :Dmutava baštarda wrote:sad bi se žigo uvridio...Noor wrote:aj nek joj je sa srećom, ovaj joj je i bolji nego Žigo :P
nije žigo taki... da je njemu žene i slanine ne bi nikad saša s planine
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Gadura! Dabogda joj diete ostalo siroče.n_razbojnik wrote:Bambijeva mama je bila špijun stranih kapitalističkih sila!Regoč wrote:Jesi okrutan! Ti si ubil Bambijevu mamu, jel?n_razbojnik wrote:snajperista nema šanse...djaba ga cimate
Stvarno se pokazalo da osim nekolicine fanatikah nitko ne voli Evu.pismejker wrote:mhhhh,,,,samo sam htio demonstrirati svoju pravednost i dobar ukus,ne vodeci racuna o osobnim odnosima,bili pozitivni ili negativni...mdaaa...Noor wrote:ma naglo me "zavolio" od tada, jeLeviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Kako gdje? Pa ovdje!pismejker wrote:nemam pojma di zivi..ne kopam po tudjoj privatnosti..Leviathan2 wrote:jbte pa ne zivi ona valjda u dubrovnikupismejker wrote:gle 1500 kilometara..ona ima svoj pravac,ja svoj..ne preklapaju se...sumae summarum-nulaLeviathan2 wrote:aj ne seri jebate, ko fol je nebi bario a,pismejker wrote:
A ne,ne,ne..pogrjesno ste shvatili..neffe mi je prirasla srcu kao veleumna cura,onog nekog opustenog stiha..sve je na nivou Platona...frendovi..
ono prijateljski pa ruku u gatjice a :D
Najbolje ti je geslo na avataru, a nije loša ni cura.pismejker wrote:babast??ajd ti u klinac...Noor wrote:svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
Regoč-
2015-08-21
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Neve je trudna!
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se mala