Udala se Neve
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se Neve
Neve pamti!Leviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Slavko, jesi dobro? lezi i uzmi vodu i šećern_razbojnik wrote:ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovarajuNoor wrote:a jesi antitalent nekad...jbg :Pn_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Last edited by Noor on 10/4/2017, 23:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
mogli bi govindu zvat da mu salije stravu :DNoor wrote:Slavko, jesi dobro? lezi i uzmi vodu i šećern_razbojnik wrote:ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovarajuNoor wrote:a jesi antitalent nekad...jbg :Pn_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Ma jok, igram se agencije za pronalažanje srodnih duša...kako mi zasad ide?Noor wrote:Slavko, jesi dobro? lezi i uzmi vodu i šećern_razbojnik wrote:ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovarajuNoor wrote:a jesi antitalent nekad...jbg :Pn_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
2014-04-15
vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..n_razbojnik wrote:Neve pamti!Leviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Guest- Guest
sad bi se žigo uvridio...Noor wrote:aj nek joj je sa srećom, ovaj joj je i bolji nego Žigo :P
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
n_razbojnik wrote:Ma jok, igram se agencije za pronalažanje srodnih duša...kako mi zasad ide?Noor wrote:Slavko, jesi dobro? lezi i uzmi vodu i šećern_razbojnik wrote:ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovarajuNoor wrote:a jesi antitalent nekad...jbg :Pn_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Guest- Guest
Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..n_razbojnik wrote:Neve pamti!Leviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
2014-04-15
e jbg katanac prije nego li HBOR dao kredit...ili da se okušam u SBERbankNoor wrote:n_razbojnik wrote:Ma jok, igram se agencije za pronalažanje srodnih duša...kako mi zasad ide?Noor wrote:Slavko, jesi dobro? lezi i uzmi vodu i šećern_razbojnik wrote:ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovarajuNoor wrote:
a jesi antitalent nekad...jbg :P
2014-04-15
uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..n_razbojnik wrote:Neve pamti!Leviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Guest- Guest
a žigo ionako više vole ovce nego žene :Dmutava baštarda wrote:sad bi se žigo uvridio...Noor wrote:aj nek joj je sa srećom, ovaj joj je i bolji nego Žigo :P
Guest- Guest
aj probaj :Dn_razbojnik wrote:e jbg katanac prije nego li HBOR dao kredit...ili da se okušam u SBERbankNoor wrote:n_razbojnik wrote:Ma jok, igram se agencije za pronalažanje srodnih duša...kako mi zasad ide?Noor wrote:Slavko, jesi dobro? lezi i uzmi vodu i šećern_razbojnik wrote:
ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovaraju
Guest- Guest
Gole žemske po forumu su kao simbol tvoje zrelosti?pismejker wrote:uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..n_razbojnik wrote:Neve pamti!Leviathan2 wrote:
pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzi
2014-04-15
Tko prica o zrelosti??Pricamo o kompetenciji za Suca,koji ocijenjuje zenske guze..n_razbojnik wrote:Gole žemske po forumu su kao simbol tvoje zrelosti?pismejker wrote:uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..n_razbojnik wrote:
Neve pamti!
Guest- Guest
muškosti...vama muškarcima muškost i zrelost nije nužno u harmonijin_razbojnik wrote:Gole žemske po forumu su kao simbol tvoje zrelosti?pismejker wrote:uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..n_razbojnik wrote:
Neve pamti!
Guest- Guest
O kompetencijama "gentlemen never tells" jbg ti...a ne klikovi na slikepismejker wrote:Tko prica o zrelosti??Pricamo o kompetenciji za Suca,koji ocijenjuje zenske guze..n_razbojnik wrote:Gole žemske po forumu su kao simbol tvoje zrelosti?pismejker wrote:uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:
vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..
2014-04-15
pff kajgodNoor wrote:muškosti...vama muškarcima muškost i zrelost nije nužno u harmonijin_razbojnik wrote:Gole žemske po forumu su kao simbol tvoje zrelosti?pismejker wrote:uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijamapismejker wrote:
vid zlobnika..ja sam samo imao ulogu nadasve kompetentnog sudca..mda..
2014-04-15
svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
Guest- Guest
nije kajgod,nego je vrlo tocno..ima nas svakakvih..n_razbojnik wrote:pff kajgodNoor wrote:muškosti...vama muškarcima muškost i zrelost nije nužno u harmonijin_razbojnik wrote:Gole žemske po forumu su kao simbol tvoje zrelosti?pismejker wrote:uzalud tvoja jalnost..Prije tvoje Ere,sam ovdje stavljao guzle zenske,koje su imale klikova,koliko i sveukupne teme na ostatku foruma...ajd,ajd..n_razbojnik wrote:
Nu, čovjek takvog životnog i poslovnog iskustva pa ne zna što žemskije traže od moškija...a to nije sudac u takvim situacijama
Guest- Guest
babast??ajd ti u klinac...Noor wrote:svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
Guest- Guest
Da mi je ovo avatar sve bi ženske bile moje...Noor wrote:svele, nekak ti ovaj av opće ne paše, da znaš. prebabast je za muškardina ko što si ti.
ovaj bi ti lego...uh
ili taki neki
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Neve je trudna!
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica