Udala se Neve
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: Udala se Neve
dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?pismejker wrote:100% ovakav friz imam i ja..
Guest- Guest
a jesi antitalent nekad...jbg :Pn_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Last edited by Noor on 10/4/2017, 22:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
aj ne seri jebate, ko fol je nebi bario a,pismejker wrote:A ne,ne,ne..pogrjesno ste shvatili..neffe mi je prirasla srcu kao veleumna cura,onog nekog opustenog stiha..sve je na nivou Platona...frendovi..Regoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
ono prijateljski pa ruku u gatjice a :D
taft 6 gel..Noor wrote:dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?pismejker wrote:100% ovakav friz imam i ja..
Guest- Guest
gle 1500 kilometara..ona ima svoj pravac,ja svoj..ne preklapaju se...sumae summarum-nulaLeviathan2 wrote:aj ne seri jebate, ko fol je nebi bario a,pismejker wrote:A ne,ne,ne..pogrjesno ste shvatili..neffe mi je prirasla srcu kao veleumna cura,onog nekog opustenog stiha..sve je na nivou Platona...frendovi..Regoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
Guest- Guest
ma naglo me "zavolio" od tada, jeLeviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Guest- Guest
auuuu, pa to je ki beton :)pismejker wrote:taft 6 gel..Noor wrote:dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?pismejker wrote:100% ovakav friz imam i ja..
Guest- Guest
mhhhh,,,,samo sam htio demonstrirati svoju pravednost i dobar ukus,ne vodeci racuna o osobnim odnosima,bili pozitivni ili negativni...mdaaa...Noor wrote:ma naglo me "zavolio" od tada, jeLeviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
Guest- Guest
jbte pa ne zivi ona valjda u dubrovnikupismejker wrote:gle 1500 kilometara..ona ima svoj pravac,ja svoj..ne preklapaju se...sumae summarum-nulaLeviathan2 wrote:aj ne seri jebate, ko fol je nebi bario a,pismejker wrote:A ne,ne,ne..pogrjesno ste shvatili..neffe mi je prirasla srcu kao veleumna cura,onog nekog opustenog stiha..sve je na nivou Platona...frendovi..Regoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
I nije...nisi vidjela 10 jos ima nauziv Kleber(ljepilo),e to je prava jeza,kako kosu formira..Noor wrote:auuuu, pa to je ki beton :)pismejker wrote:taft 6 gel..Noor wrote:dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?pismejker wrote:100% ovakav friz imam i ja..
Guest- Guest
ahmpismejker wrote:mhhhh,,,,samo sam htio demonstrirati svoju pravednost i dobar ukus,ne vodeci racuna o osobnim odnosima,bili pozitivni ili negativni...mdaaa...Noor wrote:ma naglo me "zavolio" od tada, jeLeviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
nemam pojma di zivi..ne kopam po tudjoj privatnosti..Leviathan2 wrote:jbte pa ne zivi ona valjda u dubrovnikupismejker wrote:gle 1500 kilometara..ona ima svoj pravac,ja svoj..ne preklapaju se...sumae summarum-nulaLeviathan2 wrote:aj ne seri jebate, ko fol je nebi bario a,pismejker wrote:A ne,ne,ne..pogrjesno ste shvatili..neffe mi je prirasla srcu kao veleumna cura,onog nekog opustenog stiha..sve je na nivou Platona...frendovi..Regoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
Guest- Guest
ma vas dvoje...jing i jang...a i frizure vam odgovarajuNoor wrote:a jesi antitalent nekad...jbg :Pn_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
2014-04-15
pa to mora bit ko ono šustersko ljepilo, ahahapismejker wrote:I nije...nisi vidjela 10 jos ima nauziv Kleber(ljepilo),e to je prava jeza,kako kosu formira..Noor wrote:auuuu, pa to je ki beton :)pismejker wrote:taft 6 gel..Noor wrote:dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?pismejker wrote:100% ovakav friz imam i ja..
Guest- Guest
pismejker wrote:I nije...nisi vidjela 10 jos ima nauziv Kleber(ljepilo),e to je prava jeza,kako kosu formira..Noor wrote:auuuu, pa to je ki beton :)pismejker wrote:taft 6 gel..Noor wrote:dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?pismejker wrote:100% ovakav friz imam i ja..
Guest- Guest
bogumi,na to i lici kad istiskujes iz pakiranja..Noor wrote:pa to mora bit ko ono šustersko ljepilo, ahahapismejker wrote:I nije...nisi vidjela 10 jos ima nauziv Kleber(ljepilo),e to je prava jeza,kako kosu formira..Noor wrote:auuuu, pa to je ki beton :)pismejker wrote:taft 6 gel..Noor wrote:
dobar je, samo to si moraš malo pošpricati lakom za kosu da tak stoji, kaj ne?
Guest- Guest
Neve pamti!Leviathan2 wrote:pa bacaka se on i oko norke, kad je bio fajte norka vs eva svetac se priklonio norkinoj guzin_razbojnik wrote:eto snajperista, možeš Noor snubit'
2014-04-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Neve je trudna!
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno