Udala se Neve
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se Neve
Čuj, koliko ju snubi, nisam siguran da već nije ispucal sve adute. No, nek se ne predaje, dok je života, ima i nade.Noor wrote:nemoj Slavku dizat živacRegoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
Slavko je po Goldsteinu i onih avatarah, jel?
jes :DRegoč wrote:Čuj, koliko ju snubi, nisam siguran da već nije ispucal sve adute. No, nek se ne predaje, dok je života, ima i nade.Noor wrote:nemoj Slavku dizat živacRegoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
Slavko je po Goldsteinu i onih avatarah, jel?
Guest- Guest
Jesi okrutan! Ti si ubil Bambijevu mamu, jel?n_razbojnik wrote:snajperista nema šanse...djaba ga cimate
to je pod dabomepismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
Jel to kao što je Džango mogal povaliti Monicu Bellucci? Samo da je ona htjela.pismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
nego..drugi je par rukava sto uglavnom pravim cirkus od sebea...forum je napose zajebancija..Noor wrote:to je pod dabomepismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
Reg,ja sam naocit,zgodan,stasiti privlacan muskarac..malo koja moze ostati nezainteresirana..Regoč wrote:Jel to kao što je Džango mogal povaliti Monicu Bellucci? Samo da je ona htjela.pismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
meni se već jednom činilo kao da si bio blizu, al nešto si sprčkao u zadnji tren i etogac....pismejker wrote:nego..drugi je par rukava sto uglavnom pravim cirkus od sebea...forum je napose zajebancija..Noor wrote:to je pod dabomepismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
na koga sličiš? neki glumac možda?pismejker wrote:Reg,ja sam naocit,zgodan,stasiti privlacan muskarac..malo koja moze ostati nezainteresirana..Regoč wrote:Jel to kao što je Džango mogal povaliti Monicu Bellucci? Samo da je ona htjela.pismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
cuj,nikad nisam niti bio sa tom namjerom na forumu.,.sprcakm u zadnji tren,jer je na Čatu bila jedna ozbiljna situacija,i curu sam gurnuo u sranje..napravila je neke stvari za mene,a sebi nasgodila...grozno je koju tezinu ima rijec u virtuali i na sto se ljudi sve daju navesti,a nitko ne razmislja o posljedicama,prelako planu osjecaji kod cura,to ne treba zlorabiti.. ..zato..samo zajebancija...Noor wrote:meni se već jednom činilo kao da si bio blizu, al nešto si sprčkao u zadnji tren i etogac....pismejker wrote:nego..drugi je par rukava sto uglavnom pravim cirkus od sebea...forum je napose zajebancija..Noor wrote:to je pod dabomepismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
Pa eto...Ben Affleck..ono,muzevnost,nis pompezno..Noor wrote:na koga sličiš? neki glumac možda?pismejker wrote:Reg,ja sam naocit,zgodan,stasiti privlacan muskarac..malo koja moze ostati nezainteresirana..Regoč wrote:Jel to kao što je Džango mogal povaliti Monicu Bellucci? Samo da je ona htjela.pismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
daj ne zezaj :))pismejker wrote:Pa eto...Ben Affleck..ono,muzevnost,nis pompezno..Noor wrote:na koga sličiš? neki glumac možda?pismejker wrote:Reg,ja sam naocit,zgodan,stasiti privlacan muskarac..malo koja moze ostati nezainteresirana..Regoč wrote:Jel to kao što je Džango mogal povaliti Monicu Bellucci? Samo da je ona htjela.pismejker wrote:Pa da zelim,neffe bi na moj sarm pala,no to mi nije namjera...
Guest- Guest
pa lice,frizura kao u Accountantu,tak ootprilike i stas,e sad mislim da me on sije visinom,ja sam samo 185..jedino sto imam dosadno plave oci..Noor wrote:daj ne zezaj :))pismejker wrote:Pa eto...Ben Affleck..ono,muzevnost,nis pompezno..Noor wrote:na koga sličiš? neki glumac možda?pismejker wrote:Reg,ja sam naocit,zgodan,stasiti privlacan muskarac..malo koja moze ostati nezainteresirana..Regoč wrote:
Jel to kao što je Džango mogal povaliti Monicu Bellucci? Samo da je ona htjela.
Guest- Guest
pismejker wrote:pa lice,frizura kao u Accountantu,tak ootprilike i stas,e sad mislim da me on sije visinom,ja sam samo 185..jedino sto imam dosadno plave oci..Noor wrote:daj ne zezaj :))pismejker wrote:Pa eto...Ben Affleck..ono,muzevnost,nis pompezno..Noor wrote:na koga sličiš? neki glumac možda?pismejker wrote:
Reg,ja sam naocit,zgodan,stasiti privlacan muskarac..malo koja moze ostati nezainteresirana..
ma ne znam kakva je to frizura
Guest- Guest
ehhh,sad bi ti da ti ja stavljam sliku...Noor wrote:pismejker wrote:pa lice,frizura kao u Accountantu,tak ootprilike i stas,e sad mislim da me on sije visinom,ja sam samo 185..jedino sto imam dosadno plave oci..Noor wrote:daj ne zezaj :))pismejker wrote:Pa eto...Ben Affleck..ono,muzevnost,nis pompezno..Noor wrote:
na koga sličiš? neki glumac možda?
Guest- Guest
koga? čega? frizure? pa kaj je i to problem?pismejker wrote:ehhh,sad bi ti da ti ja stavljam sliku...Noor wrote:pismejker wrote:pa lice,frizura kao u Accountantu,tak ootprilike i stas,e sad mislim da me on sije visinom,ja sam samo 185..jedino sto imam dosadno plave oci..Noor wrote:daj ne zezaj :))pismejker wrote:
Pa eto...Ben Affleck..ono,muzevnost,nis pompezno..
Guest- Guest
oki doki..Noor wrote:koga? čega? frizure? pa kaj je i to problem?pismejker wrote:ehhh,sad bi ti da ti ja stavljam sliku...Noor wrote:pismejker wrote:pa lice,frizura kao u Accountantu,tak ootprilike i stas,e sad mislim da me on sije visinom,ja sam samo 185..jedino sto imam dosadno plave oci..Noor wrote:
daj ne zezaj :))
Guest- Guest
Bambijeva mama je bila špijun stranih kapitalističkih sila!Regoč wrote:Jesi okrutan! Ti si ubil Bambijevu mamu, jel?n_razbojnik wrote:snajperista nema šanse...djaba ga cimate
2014-04-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Neve je trudna!
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno