Malo glasovanja :-)
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
ja abena potpuno razumijem. nije mu lako.
Guest- Guest
hear, hearGnječ wrote:pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
2014-04-16
Gnječ wrote:pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
i ja
utopizam je gadna stvar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
i ja
utopizam je gadna stvar
upravo sam na utopizam i mislio zato sam rekao da mu nije lako i da ga potpuno razumijem.
Guest- Guest
zapravo ni, ako znoš da išćeš ono ča ne ćeš dobiti. sasvin solidno se snalazin u socijalizmu, koristin masu besplatih stvori, ploćun minimalno i ukupno sun u plusu. kači me nekoliko grubih stvori kako ča je skula, ali čovik preživi i rak, pa more i to.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
i ja
utopizam je gadna stvar
a ni dobro zaburaviti i radost koju nosi spočitavanje institucijalnog nasilja tobože humanistima, to je veliki plus
2014-04-16
aben wrote:zapravo ni, ako znoš da išćeš ono ča ne ćeš dobiti. sasvin solidno se snalazin u socijalizmu, koristin masu besplatih stvori, ploćun minimalno i ukupno sun u plusu. kači me nekoliko grubih stvori kako ča je skula, ali čovik preživi i rak, pa more i to.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
i ja
utopizam je gadna stvar
a ni dobro zaburaviti i radost koju nosi spočitavanje institucijalnog nasilja tobože humanistima, to je veliki plus
ae
ljudi smo - nismo zene
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Longi ukrao debotu pass..ili je oduvijek bio ovakav ;>>~
2014-04-12
ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran\"pismejker wrote:stranijeg jezika i nerazumljivijeg od Prigorskog,nisam nikad cuo...a nis ne razumijem uopce..
Last edited by Noor on Sun 9 Apr - 13:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kic suzbija raznolikosti.mativka wrote:Za forum sam koji uvažava različitosti....
A tek suglasnike!metilda wrote:tebe razumijem, ti upotrebljavaš samoglasnike tamo gdje im je mjesto
Debo voli dečke oduviek.maggie13 wrote:Longi ukrao debotu pass..ili je oduvijek bio ovakav ;>>~
Samo često? Tu i tamo mu se potkrade koja normalna.Noor wrote:ja abena sve kužim i volim ga čitati, iako često piše besmislice
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
Budući da žene i s njima nužno povezana i djeca ne samo simboliziraju nego doslovce i predstavljaju budućnost zajednice, a bome i cijelog čovječanstva, onaj tko prebija žene zapravo prebija ne samo budućnost države nego i budućnost čovječanstva. U najmanju ruku na simboličkoj razini, ali svakako dijelom i na onoj realnoj.
Olakšanje je kad ne moram crtati i budem shvaćena :)
Pogledam film.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Regoč wrote:Sabe, kud se na državu pozva? Jadna li ti majka kad te Aben razvali nevidljivom rukom.aben wrote:Sabina Spielrein wrote:
Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
Nekak ne osjećam strah, Lastane, jesam li normalna?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
tako si i ja mislimGnječ wrote:pismejker wrote:Meni je abenova spika simpa..pola razumijem,pola desifriram..
2014-12-30
bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;DNoor wrote:ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran\"pismejker wrote:stranijeg jezika i nerazumljivijeg od Prigorskog,nisam nikad cuo...a nis ne razumijem uopce..
Nekak ne osjećam strah, Lastane, jesam li normalna?
2014-04-16
ajajajajcassanowa wrote:veber wrote:a gdje je treća opcija?
najnenadjebivija slika do sad vidjena
jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))Leviathan2 wrote:bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;DNoor wrote:ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran\"pismejker wrote:stranijeg jezika i nerazumljivijeg od Prigorskog,nisam nikad cuo...a nis ne razumijem uopce..
Guest- Guest
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 11 of 15