Malo glasovanja :-)
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
pa ja sam po svim parametrima anarhista , znaci i ja bi nagrabusio :Dmaggie13 wrote:zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
Pazi da ti ne bi dobila...po guzimaggie13 wrote:prva faza razbijanja snova o forumskoj anarhiji..poslije bih mu rekla da ce neki muskic s foruma 8-)Leviathan2 wrote:ovo se nisam nadao od megice :Dmaggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ti si samo zezan :-Dmelkior wrote:Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljanmaggie13 wrote:zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:
Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatu
2014-04-12
ne kradi mi ideje :Dmelkior wrote:Pazi da ti ne bi dobila...po guzimaggie13 wrote:prva faza razbijanja snova o forumskoj anarhiji..poslije bih mu rekla da ce neki muskic s foruma 8-)Leviathan2 wrote:ovo se nisam nadao od megice :Dmaggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:
Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Regoč wrote:Čisto!Noor wrote:ti maš rad čistega? ;)Regoč wrote:Može bez mineralne?Noor wrote:Leviathan2 wrote:
ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :D
sto se tice zagorja, ono jos uvijek govore hrvatski najslicniji originalu, eventualno gradiscanski hrvati pricaju malo originalnije
dojdi k nami v prigorje, pohodi sele po sele, jene po jene...vsakem drugač pripovedaju, al vse boš zarazmel, vsakem boš mrzlega gemišteka spil i ne ti žal kaj si prnami bil :))
kak ne bi moglo, hehe
ja sad guštam jedno fino suho, Elbling
naravno, čisto :)
Guest- Guest
Hajde mila Megi, sprči guzmaggie13 wrote:ti si samo zezan :-Dmelkior wrote:Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljanmaggie13 wrote:zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:
tebe cu zavezat i prebit :0)
2015-08-09
Anarholiberalizammaggie13 wrote:ne kradi mi ideje :Dmelkior wrote:Pazi da ti ne bi dobila...po guzimaggie13 wrote:prva faza razbijanja snova o forumskoj anarhiji..poslije bih mu rekla da ce neki muskic s foruma 8-)Leviathan2 wrote:ovo se nisam nadao od megice :Dmaggie13 wrote:
tebe cu zavezat i prebit :0)
2015-08-09
ti si rob svoje ideje, ne ja..:Dmelkior wrote:Hajde mila Megi, sprči guzmaggie13 wrote:ti si samo zezan :-Dmelkior wrote:Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljanmaggie13 wrote:zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:
pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))
2014-04-12
e, vidiš meg..zato se s melkiorom treba oprezno :)maggie13 wrote:ti si rob svoje ideje, ne ja..:Dmelkior wrote:Hajde mila Megi, sprči guzmaggie13 wrote:ti si samo zezan :-Dmelkior wrote:Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljanmaggie13 wrote:
zezam ga..kad hoce anarhiju :D
Guest- Guest
Da, samo znaš, ja sam vrlo uporan u ostvarenju svojih ciljevamaggie13 wrote:ti si rob svoje ideje, ne ja..:Dmelkior wrote:Hajde mila Megi, sprči guzmaggie13 wrote:ti si samo zezan :-Dmelkior wrote:Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljanmaggie13 wrote:
zezam ga..kad hoce anarhiju :D
2015-08-09
Svi na ovom forumu spadaju u jednu od kategorija kao što su: Idioti, pederi,kurve,narkomani,alkoholičari,antifašisti...jbga oni spadaju pod idiote...
Dakle, ne vidim kako bi nekoga uvrijedio istinom. To je tako i svatko bi trebao moći čuti konstruktivnu kritiku i prihvatiti svoju dijagnozu.
Forum bez pravila ima moj glas.
Dakle, ne vidim kako bi nekoga uvrijedio istinom. To je tako i svatko bi trebao moći čuti konstruktivnu kritiku i prihvatiti svoju dijagnozu.
danni1 wrote:Svi na ovom forumu spadaju u jednu od kategorija kao što su: Idioti, pederi,kurve,narkomani,alkoholičari,antifašisti...jbga oni spadaju pod idiote...
to si mislio na sebe i tvoju ustašku kamarilu na forumu?
Guest- Guest
onda gubis, zene su jaci spol :Dmelkior wrote:Anarholiberalizammaggie13 wrote:ne kradi mi ideje :Dmelkior wrote:Pazi da ti ne bi dobila...po guzimaggie13 wrote:prva faza razbijanja snova o forumskoj anarhiji..poslije bih mu rekla da ce neki muskic s foruma 8-)Leviathan2 wrote:
ovo se nisam nadao od megice :D
2014-04-12
znam s takvima :0)Noor wrote:e, vidiš meg..zato se s melkiorom treba oprezno :)maggie13 wrote:ti si rob svoje ideje, ne ja..:Dmelkior wrote:Hajde mila Megi, sprči guzmaggie13 wrote:ti si samo zezan :-Dmelkior wrote:
Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljan
2014-04-12
Uglavnom na tebe, ti si rijetki slučaj koji pokriva više kategorija 1. 2. 4. 5. i 6. ta 6. je više potkategorija ali, to je to.Gnječ wrote:danni1 wrote:Svi na ovom forumu spadaju u jednu od kategorija kao što su: Idioti, pederi,kurve,narkomani,alkoholičari,antifašisti...jbga oni spadaju pod idiote...
danni1 wrote:Uglavnom na tebe, ti si rijetki slučaj koji pokriva više kategorija 1. 2. 4. 5. i 6. ta 6. je više potkategorija ali, to je to.Gnječ wrote:danni1 wrote:Svi na ovom forumu spadaju u jednu od kategorija kao što su: Idioti, pederi,kurve,narkomani,alkoholičari,antifašisti...jbga oni spadaju pod idiote...
a jebešmu ustašku mater nismo svi savršeni ko ustaše.
Guest- Guest
Dokažimaggie13 wrote:onda gubis, zene su jaci spol :Dmelkior wrote:Anarholiberalizammaggie13 wrote:ne kradi mi ideje :Dmelkior wrote:Pazi da ti ne bi dobila...po guzimaggie13 wrote:
prva faza razbijanja snova o forumskoj anarhiji..poslije bih mu rekla da ce neki muskic s foruma 8-)
2015-08-09
Malo se treba potrudit. Najlakše bit antifašist, glupost i nesposobnost jedino kaj je potrebno.Gnječ wrote:danni1 wrote:Uglavnom na tebe, ti si rijetki slučaj koji pokriva više kategorija 1. 2. 4. 5. i 6. ta 6. je više potkategorija ali, to je to.Gnječ wrote:danni1 wrote:Svi na ovom forumu spadaju u jednu od kategorija kao što su: Idioti, pederi,kurve,narkomani,alkoholičari,antifašisti...jbga oni spadaju pod idiote...
ne sumnjammaggie13 wrote:znam s takvima :0)Noor wrote:e, vidiš meg..zato se s melkiorom treba oprezno :)maggie13 wrote:ti si rob svoje ideje, ne ja..:Dmelkior wrote:Hajde mila Megi, sprči guzmaggie13 wrote:
ti si samo zezan :-D
Guest- Guest
danni1 wrote:Malo se treba potrudit. Najlakše bit antifašist, glupost i nesposobnost jedino kaj je potrebno.Gnječ wrote:danni1 wrote:Uglavnom na tebe, ti si rijetki slučaj koji pokriva više kategorija 1. 2. 4. 5. i 6. ta 6. je više potkategorija ali, to je to.Gnječ wrote:danni1 wrote:Svi na ovom forumu spadaju u jednu od kategorija kao što su: Idioti, pederi,kurve,narkomani,alkoholičari,antifašisti...jbga oni spadaju pod idiote...
još je lakše biti ustaša fašist jer ti ne treba mozak. ali nabizarnije od svega je što se vi ustaše kao borite za što ono?
da ti osvježim tih tvojih par ustaških ganglija: Fašizam jest oblik radikalnog autoritarnog nacionalizma. Fašisti zagovaraju ujedinjenje svoje nacije kroz totalitarnu državu.
Guest- Guest
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 14 of 15