SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
SOCIJALISTIČKI RASIZAM
svi elementi rasizma u svakom socijalizmu su nedvojbeni a osobitu u broju žrtava raznih mutacija socijalizama
ovo je samo kopija neke teorije rasizma iz wikipedia
Rasizam je zločinačka, pseudoznanstvena ideologija koja inzistira na podjeli ljudske vrste na tzv. "rase", pritom ih klasificirajući na superiorne i inferiorne zbog onoga što smatra nepremostivim, biološki uvjetovanim razlikama. Po toj ideologiji "miješanje rasa" je krajnje nepoželjno, one trebaju živjeti odvojeno i, u ekstremnim verzijama, moraju biti uništene. Pristaša rasizma zove se rasist.
ovaj pojam ----socijalistički rasizam ------mora ući u obrazovne institucije kao poseban predmet da bi se spasila planeta , to je neophodnije od medicine
neohodno je pronaći način kako će pojedinac prepoznati sebe u tom paklu , kako pomoći sebi , bližnjem pa i agresoru socijalistu da se to zlo izbaci iz sive mase
kad pročitam neki od rasistički istupa na forumu ovde ću ga staviti
ovo je samo kopija neke teorije rasizma iz wikipedia
Rasizam je zločinačka, pseudoznanstvena ideologija koja inzistira na podjeli ljudske vrste na tzv. "rase", pritom ih klasificirajući na superiorne i inferiorne zbog onoga što smatra nepremostivim, biološki uvjetovanim razlikama. Po toj ideologiji "miješanje rasa" je krajnje nepoželjno, one trebaju živjeti odvojeno i, u ekstremnim verzijama, moraju biti uništene. Pristaša rasizma zove se rasist.
ovaj pojam ----socijalistički rasizam ------mora ući u obrazovne institucije kao poseban predmet da bi se spasila planeta , to je neophodnije od medicine
neohodno je pronaći način kako će pojedinac prepoznati sebe u tom paklu , kako pomoći sebi , bližnjem pa i agresoru socijalistu da se to zlo izbaci iz sive mase
kad pročitam neki od rasistički istupa na forumu ovde ću ga staviti
Guest- Guest
Re: SOCIJALISTIČKI RASIZAM
obala razuma wrote:
jea right, pa sve obrazovne institucije su vaše
2014-04-16
ne piši blasfemijeaben wrote:obala razuma wrote:
tvoj stav prema socijalizmu ima samo monetarnu domenu
Guest- Guest
obala razuma wrote:ne piši blasfemijeaben wrote:obala razuma wrote:
navedi mi jednu hrvacku obrazovnu instituciju ka ni socijalistička.
i monetarna tj ekonomska je cilj socijalizma. ako vam oduzmemo šolde, socijalizam će se raspasti i nestati
2014-04-16
aben wrote:obala razuma wrote:ne piši blasfemijeaben wrote:obala razuma wrote:
i monetarna tj ekonomska je cilj socijalizma. ako vam oduzmemo šolde, socijalizam će se raspasti i nestati
potpisujen
to san i naveo ,,,,,,,,,,,,,,,,da kroz obrazovanje se mora nametnuti istina o rasizmu socijalizma
najteža zadaća će biti sanacija sive mase u stradalnika socijalističke kuge u razumu ,, tih ljudi mi je istinski žao
zato smatram da bi iniciranje katarze u puku bilo neophodno provesti prije loma kojem se svi nadamo
Guest- Guest
Zajednica će nastaviti živjeti, solidarnost i pomoć potrebitima kao i osuda oholica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti si već sa lakih opijata prešao na veću instancu da bi mogao podnijeti svoje postupke ,,,da se primjetitepikur37 wrote:Zajednica će nastaviti živjeti, solidarnost i pomoć potrebitima kao i osuda oholica.
Guest- Guest
obala razuma wrote:aben wrote:obala razuma wrote:ne piši blasfemijeaben wrote:obala razuma wrote:
potpisujen
to san i naveo ,,,,,,,,,,,,,,,,da kroz obrazovanje se mora nametnuti istina o rasizmu socijalizma
najteža zadaća će biti sanacija sive mase u stradalnika socijalističke kuge u razumu ,, tih ljudi mi je istinski žao
zato smatram da bi iniciranje katarze u puku bilo neophodno provesti prije loma kojem se svi nadamo
a objosni mi kako namjeravaš nametnuti istinu o socijalizmu socijalističkin obrazovnin institucijami?
misliš da će ti epikur to odroditi?
2014-04-16
epikurova strana je uvijek kršćanski pokorno stajala uz vladare , nebih se čudio da je osunećenaben wrote:obala razuma wrote:aben wrote:obala razuma wrote:ne piši blasfemijeaben wrote:obala razuma wrote:
potpisujen
a objosni mi kako namjeravaš nametnuti istinu o socijalizmu socijalističkin obrazovnin institucijami?
misliš da će ti epikur to odroditi?
na epija zasigurno možeš računat ako imaš 76 ruku ,,, njonjo forumski
Guest- Guest
HDZ je bio pokret za izdvajanje hrvatske iz srbizma kroz jugonacizam
SOCIJALISTIČKI RASIZAM bi bio dobar naziv zajednice il stranke za prelazni periiod dok se ne ugasi ta pošast koja je po mišljenju mom čak i veća nedaća od jugonacizma i srbizma , barem zbog činjenice da se radi o hrvatskom puku
SOCIJALISTIČKI RASIZAM bi bio dobar naziv zajednice il stranke za prelazni periiod dok se ne ugasi ta pošast koja je po mišljenju mom čak i veća nedaća od jugonacizma i srbizma , barem zbog činjenice da se radi o hrvatskom puku
Guest- Guest
Aha
Vidim da su 2 koordinate
Dakle JA SAM SOCIJALISTIČKI PIČKORASIST
----------------------------------------------------------------------------
ovo piše socijalistički rasista
molim jedan sarkazam na račun židova
pokaži hrabrost
Vidim da su 2 koordinate
Dakle JA SAM SOCIJALISTIČKI PIČKORASIST
----------------------------------------------------------------------------
ovo piše socijalistički rasista
molim jedan sarkazam na račun židova
pokaži hrabrost
Guest- Guest
by aben Today at 15:30
ako ti je kriterij za biti socijalist nešto efemerno, unda vjerojatno jest tako kako ti govoriš.
i, usput, ako mi doš recept kako prestati biti socijalist a da ujedno ne postanen i žrtva socijalizma- jo do popodne prekidun sve odnose is drugovima iz ck.
ovo je vrijedno staviti u arhivu o socijalističkom rasizmu
@jasambrend wrote:Aben, školski primjer socijaliste si. Pomiri se i ti više s time. Nije da si otkrija toplu vodu borbom protiv neprijatelja pridruživši mu se odnosno parazitirajuć nauštrb istog, al čim prolaziš ispod radara, znači da poštuješ tekovine socijalizma i radničkog samoupravljanja te da te drugovi iz CK stoga toleriraju, ali imaš super demagoški paravan, mora se i to priznati...:)
ako ti je kriterij za biti socijalist nešto efemerno, unda vjerojatno jest tako kako ti govoriš.
i, usput, ako mi doš recept kako prestati biti socijalist a da ujedno ne postanen i žrtva socijalizma- jo do popodne prekidun sve odnose is drugovima iz ck.
ovo je vrijedno staviti u arhivu o socijalističkom rasizmu
Guest- Guest
Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
KO o čemu ja o njemu
Lik brka osnovne pojmove.Nacionalsocijalizam ne može se poistovjetiti s komunističkim socijalizmom.Niti jedna komunistička država nije imala u svojoj ideji istrebljenje nekog naroda kao manje vrijedne rase.Sora wrote:Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
Socijalizam je jedno od najvećih civilizacijskih dostignuća,jer je dao humanizmu jednu novu dimenziju i društvenu empatiju prema potrebitim i socijalno ugroženim.
Jugoslavija je bila jedna najčovjekoljubljivija država svijeta,te ideal pravednosti i nit vodilja za sve potlačene i siromašne diljem svijeta.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nijedna komunistička država nije akceptirana nijedan narod kao suveren , uvijek je bila suverena samo neka od mutacija socijalizmaסמאל wrote:Lik brka osnovne pojmove.Nacionalsocijalizam ne može se poistovjetiti s komunističkim socijalizmom.Niti jedna komunistička država nije imala u svojoj ideji istrebljenje nekog naroda kao manje vrijedne rase.Sora wrote:Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
Socijalizam je jedno od najvećih civilizacijskih dostignuća,jer je dao humanizmu jednu novu dimenziju i društvenu empatiju prema potrebitim i socijalno ugroženim.
Jugoslavija je bila jedna najčovjekoljubljivija država svijeta,te ideal pravednosti i nit vodilja za sve potlačene i siromašne diljem svijeta.
Guest- Guest
jugoslavija ,,,mislim na sfrj , drugu jugoslaviju , bila je kopija trećeg raja po poimanju nacija koje su okupirali treći raj il jugoslavijaסמאל wrote:Lik brka osnovne pojmove.Nacionalsocijalizam ne može se poistovjetiti s komunističkim socijalizmom.Niti jedna komunistička država nije imala u svojoj ideji istrebljenje nekog naroda kao manje vrijedne rase.Sora wrote:Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
apsolutno isti
Guest- Guest
Točno to.Nikad nije došlo do pravog komunizma,a socijalizam je samo prelazni oblik do utopijskog komunizma.
Marx je predvidio raspad socijalizma i njegovu ponovnu,,rekonkvistu''
Novi socijalizma ovaj put neće doći s istoka,već sa zapada.
2015-07-23
I 3.reich i Jugoslavija imali su plansku ekonomiju gdje je pogodovanu radnicima a ne trulim kapitalistima a država nije lihvarila običnu sirotinju kroz poreze kao danas.obala razuma wrote:jugoslavija ,,,mislim na sfrj , drugu jugoslaviju , bila je kopija trećeg raja po poimanju nacija koje su okupirali treći raj il jugoslavijaסמאל wrote:Lik brka osnovne pojmove.Nacionalsocijalizam ne može se poistovjetiti s komunističkim socijalizmom.Niti jedna komunistička država nije imala u svojoj ideji istrebljenje nekog naroda kao manje vrijedne rase.Sora wrote:Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
apsolutno isti
2015-07-23
socijalizam je uvijek bio podloga ,סמאל wrote:Točno to.Nikad nije došlo do pravog komunizma,a socijalizam je samo prelazni oblik do utopijskog komunizma.
radi se o pisanom pravilniku koji je moguće iskoristi kako kome pane na pamet , to je osnov da bude zabranjen i strogo kažnjiva svaka uporaba socijalizma kao podloge
primjera radi ako se naprave neispravne kočnice , nijedan proizvođač automobila ih nebi smio koristiti iako se nekome sviđaju i netko može zaraditi na njima,, iako imaju samo jednu falinku , i takvih slučajeva imamo milijarde u svemu i svačemu
problem je šta je hrvatski puk danas na kolosijeku SAMO socijalizma
socijalizam je danas jedini vidni identitet hrvata
Last edited by obala razuma on 30/10/2020, 21:17; edited 3 times in total
Guest- Guest
imali su samo jednu falinkuסמאל wrote:I 3.reich i Jugoslavija imali su plansku ekonomiju gdje je pogodovanu radnicima a ne trulim kapitalistima a država nije lihvarila običnu sirotinju kroz poreze kao danas.obala razuma wrote:jugoslavija ,,,mislim na sfrj , drugu jugoslaviju , bila je kopija trećeg raja po poimanju nacija koje su okupirali treći raj il jugoslavijaסמאל wrote:Lik brka osnovne pojmove.Nacionalsocijalizam ne može se poistovjetiti s komunističkim socijalizmom.Niti jedna komunistička država nije imala u svojoj ideji istrebljenje nekog naroda kao manje vrijedne rase.Sora wrote:Ja sam kurčrv rasist
KO o čemu ja o njemu
apsolutno isti
NAPRAVILI SU POKOLJE
Guest- Guest
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» EKLATANTNI SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Socijalistički raj
» Portugal-socijalistički raj
» Tko su sve socijalistički rasisti u Hrvatskoj
» EKLATANTNI SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Socijalistički raj