Malo glasovanja :-)
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))Leviathan2 wrote:bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;DNoor wrote:ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran\"pismejker wrote:stranijeg jezika i nerazumljivijeg od Prigorskog,nisam nikad cuo...a nis ne razumijem uopce..
Guest- Guest
a vidim napad na abena :D
pa aben je ispred vas svjetlosnim godinama,
jbte, vi nikad necete prerasti tatu i mamu, tj drzavu i institucije
pojam pravde i slobode je za vas reguliran zakonima a zakone su krojili isti oni koji ih krse masovno i za koje to ne vazi, vazi samo za vas da vas opletu po ledjima i dzepu
pa aben je ispred vas svjetlosnim godinama,
jbte, vi nikad necete prerasti tatu i mamu, tj drzavu i institucije
pojam pravde i slobode je za vas reguliran zakonima a zakone su krojili isti oni koji ih krse masovno i za koje to ne vazi, vazi samo za vas da vas opletu po ledjima i dzepu
aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))Leviathan2 wrote:bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;DNoor wrote:ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran\"pismejker wrote:stranijeg jezika i nerazumljivijeg od Prigorskog,nisam nikad cuo...a nis ne razumijem uopce..
imao sam nekad daaavno curu iz tog kraja, malo je zapinjala sa pricanjem razumljivog hrvatskog al ipak smo dobro komunicirali, no jednog dana odlucila pozvati me doma,
e to je bio show, napisao bih djelic razgovora al mislim da je to nemoguce pisano izrazit,
naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))Leviathan2 wrote:bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;DNoor wrote:ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran\"pismejker wrote:stranijeg jezika i nerazumljivijeg od Prigorskog,nisam nikad cuo...a nis ne razumijem uopce..
imao sam nekad daaavno curu iz tog kraja, malo je zapinjala sa pricanjem razumljivog hrvatskog al ipak smo dobro komunicirali, no jednog dana odlucila pozvati me doma,
e to je bio show, napisao bih djelic razgovora al mislim da je to nemoguce pisano izrazit,
pisanih znakova za sve te međuglasove jednostavno nema, al meni je to raj za uši...uvijek, kud god dođem :))
Guest- Guest
Točno. Evo recimo, ja totalno submisivan, nikako da nađem pravu dominuTriny wrote:Točno. Ne bi vjerovao koliko muškarci žele biti submisivni.pismejker wrote:netocno..Triny wrote:I muškarci jakih žena.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:
Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.
Jasno.
Međutim, žene su vrlo sklone biranju jakih vođa, tu si u krivu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zato ste i glasale za Mesića i Sanadera - dva puta za redomSabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Stvarno ?Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Smiješno ...brkaš pojam muža , oca djece s pojmom vođa čopora.Sabina Spielrein wrote:
Jasno.
Međutim, žene su vrlo sklone biranju jakih vođa, tu si u krivu.
Upravo suprotno.
Pisala sam baš u smislu političkog odabira, ako hoćeš i religije, žene su među prvima koje odabiru jake vođe. Ako imaju opciju glasanja, koja tebe ljuti.
2015-08-09
ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))Leviathan2 wrote:bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;DNoor wrote:
ti mislis na bednjanski, prigorski uopce nije kompliciran
pisanih znakova za sve te međuglasove jednostavno nema, al meni je to raj za uši...uvijek, kud god dođem :))
sto se tice zagorja, ono jos uvijek govore hrvatski najslicniji originalu, eventualno gradiscanski hrvati pricaju malo originalnije
Upravo suprotno.
Pisala sam baš u smislu političkog odabira, ako hoćeš i religije, žene su među prvima koje odabiru jake vođe. Ako imaju opciju glasanja, koja tebe ljuti.
Zaključak dakle, jednako biramo kao i muškarci. Nisam ni za jednog od njih, ne glasam za fikuse, izlazim samo na prave izbore.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
U njihovim glavama Država je kolektivni vođa čoporaaben wrote:Sabina Spielrein wrote:
Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
2015-08-09
Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))Leviathan2 wrote:
bednjanci jos pricaju razumljivo, jesi cula kad spiku oko pregrade ;D
sto se tice zagorja, ono jos uvijek govore hrvatski najslicniji originalu, eventualno gradiscanski hrvati pricaju malo originalnije
dojdi k nami v prigorje, pohodi sele po sele, jene po jene...vsakem drugač pripovedaju, al vse boš zarazmel, vsakem boš mrzlega gemišteka spil i ne ti žal kaj si prnami bil :))
Guest- Guest
Može bez mineralne?Noor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:
jel to ono lijeve od Krapine, desne od Podčetrtka? :))))
dojdi k nami v prigorje, pohodi sele po sele, jene po jene...vsakem drugač pripovedaju, al vse boš zarazmel, vsakem boš mrzlega gemišteka spil i ne ti žal kaj si prnami bil :))
Regoč-
2015-08-21
ima li sto teze? :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ti maš rad čistega? ;)Regoč wrote:Može bez mineralne?Noor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:
aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,
kak ne bi moglo, hehe
Guest- Guest
kakav je skup ovdje
2014-04-19
naravno....slušati ih :Pmaggie13 wrote:ima li sto teze? :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:
aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,
Guest- Guest
ja sam za to da se moze odabrat one kojima mogu svasta rec a I oni meni
sa ostalima fino a sa nikim iskreno
sa ostalima fino a sa nikim iskreno
2014-04-19
jbte, ne spominji mi gemisteke, svaki put kad zaglavim kod frendova u zagorju me ubiju s gemistekima, poslije se tri dana oporavljam, bus jos jeneg, bum, je jebes muza teri nemre spit vise od jeneg, je zdej si hlovil ritem, neja stati , bum ti potocil jos jeneg, i tako dok vise izgubim pojam da li pijem il salijevam :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:aha, ja sve dijalekte u hrvatskoj razumijem ali oni su mi ostali kamen spoticanja,Noor wrote:
Leviathan2 wrote:jbte, ne spominji mi gemisteke, svaki put kad zaglavim kod frendova u zagorju me ubiju s gemistekima, poslije se tri dana oporavljam, bus jos jeneg, bum, je jebes muza teri nemre spit vise od jeneg, je zdej si hlovil ritem, neja stati , bum ti potocil jos jeneg, i tako dok vise izgubim pojam da li pijem il salijevam :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))Leviathan2 wrote:
ahahah, to je to! :))
provedeš fkleti 2 vure, a onda još 3 piješ putne ...ahahha
Guest- Guest
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 12 of 15