Malo glasovanja :-)
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
Postoje ovdje pravila ali se selektivno provode...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
A ja ti lijepo kažem da vi nebirate vođe.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Vi birate najboljeg mužijaka za svoje potomstvo ...to nema veze s izborom vođe copora.Sabina Spielrein wrote:
Pisala sam baš u smislu političkog odabira, ako hoćeš i religije, žene su među prvima koje odabiru jake vođe. Ako imaju opciju glasanja, koja tebe ljuti.
Ti si u stanju za život svog dijeteta prodat djecu ostatka plemena ...kod vođe čopora to neprolazi : on ce prodat tvoje da bi ostala djeca u čoporu preživjela.
Ne znam gdje smo skrenuli na obitelj. Što žena bira ili ne bira osobno, nije bila tema mog pisanja, već sam referirala na to što si napisao, kako žene ne znaju birati vođe.
Znaju i biraju.
Malo da te prepadnem, otvaraš klip na vlastitu odgovornost
https://www.youtube.com/watch?v=D0MlF_FyEd4
Vi cete se sad lijepo demografski raspast i onda ce netko UZET vlast.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi nebirate vođe nego birate alfa mužijaka ...to je ono ko da u nekom plemenu Amazonki muškarci biraju vođu Amazonki ....normalno svi ce glasat za onu najsisatiju.
Tako i vi birate onog koji ima dobre manire , lijepo je podšišan , fino i uljudno izgleda , ima fakultet , slatkorijeciv je , prica i koji strani jezik ...uglavnom odlican muž ili zet.
To je u rangu našeg biranja sisate Amazonke na celu plemena.
Tako i vi birate onog koji ima dobre manire , lijepo je podšišan , fino i uljudno izgleda , ima fakultet , slatkorijeciv je , prica i koji strani jezik ...uglavnom odlican muž ili zet.
To je u rangu našeg biranja sisate Amazonke na celu plemena.
2014-04-11
I kad bi mi birali naš izbor bi zasigurno bila ova :
A ne Plenković.
https://www.klix.ba/magazin/ljepotice/helga-lovekaty-hodajuci-seksipil/170408073
A ne Plenković.
https://www.klix.ba/magazin/ljepotice/helga-lovekaty-hodajuci-seksipil/170408073
2014-04-11
Samo eto vidiš znaš šta je zanimljivo : meni nije problem reci da bih ja između ženskih kandidatkinja za vlast glasovao za sisatiju ...dok je vama nemoguce priznat da vi glasate za onog koji je zgodniji , ima bolje manire , fino se odijeva i tako ....a ne za program.
I baš zato vam treba uzet pravo glasa jer nepriznajete ocito ni pod svaku cijenu nego tupite svoje.
I baš zato vam treba uzet pravo glasa jer nepriznajete ocito ni pod svaku cijenu nego tupite svoje.
2014-04-11
Jer oni koji nemogu vidjeti istinu i priznati je kao realnost nemogu ni upravljat ....čoporom.RayMabus wrote:Samo eto vidiš znaš šta je zanimljivo : meni nije problem reci da bih ja između ženskih kandidatkinja za vlast glasovao za sisatiju ...dok je vama nemoguce priznat da vi glasate za onog koji je zgodniji , ima bolje manire , fino se odijeva i tako ....a ne za program.
Vođa čopora vukova uvijek je posljednji u koloni, evo i zašto
Enlarge this image
kasnija istraživanja pokazala su da se vukovi u divljini ne ponašaju kao vukovi u zatočeništvu. Naprotiv, novija istraživanja pokazuju kako se vukovi u čoporu zapravo ponašaju poput obitelji u kojoj svaki član ima neku ulogu.
Fotografija koja zadnjih nekoliko dana kruži društvenim mrežama samo je jedan od dokaza da vođa čopora nije uvijek na čelu niti je u svemu ostalom prvi. Barem tako tvrdi Saverio Giambi koji ju je objavio na Facebooku.
Kao što možete vidjeti na fotografiji se nalazi čopor vukova u pokretu. Prva tri vuka najstariji su članovi čopora, slabi i bolesni. Kao takvi daju tempo ostatku čopora. Da je situacija obrnuta zadnja tri vuka bi zaostala i vjerovatno uginula.
Ali, nisu vukovi “blesavi” kao što neki misle jer prva tri vuka na čelu kolone nisu zato jer je ostatak čopora suosjećajan. Stari i bolesni imaju dva zadatka.
Prvi je da u snijegu naprave stazu te tako ostatku čopora olakšaju kretanje. Drugi zadatak je da budu “zaštita” ostatku čopora. Naime, dođe li do napada čopor će trojicu najslabijih i bolesnih žrtvovati te se pripremiti za odbranu.
Zato se iza trojice najslabijih nalazi pet najjačih vukova koji štite sredinu u kojoj se nalazi 11 vučica. Slijedi pet mužjaka koji za cilj također imaju čuvati čopor, ako do napada dođe s druge strane kolone. Na začelju se nalazi vođa čopora.
Zašto je vođa na kraju? Iako izgleda kao da zaostaje za ostalim vukovima on se zapravo nalazi na najboljoj poziciji s koje može nadgledati i koordinirati kolonu odnosno ostalim vukovima davati naredbe.
https://www.fokus.ba/magazin/voda-copora-vukova-uvijek-je-posljednji-u-koloni-evo-i-zasto/165163/
2014-04-11
netocno, slabici oba spola su submisivni i plasljivi,Noor wrote:slažem se. muškarci se jakih žena boje.pismejker wrote:netocno..Triny wrote:I muškarci jakih žena.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:
Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.
Jasno.
Međutim, žene su vrlo sklone biranju jakih vođa, tu si u krivu.
gledano s moje strane, jedan pravi muskarac mora imat i pravu zenu i obratno,
inace jak i slab je samo stvar formiranja licnosti i kao takvo je sklono erorima i devijacijama, jake i formirane licnosti nikad ne dozivljavaju svog partnera kao kompetitora u necemu nego kao partnera
problem je sto se ljudi uce da dominiraju jedni nad drugim, sto namjerno sto nekim drustvenim normama
ugledajte se na pleme pa budete znali sto znaci
i ne brkajte jak i sposoban, nitko se ne radja sa istim kapacitetom i sposobnoscu al kao snaga karaktera se formira uvjetovano
RayMabus wrote:Samo eto vidiš znaš šta je zanimljivo : meni nije problem reci da bih ja između ženskih kandidatkinja za vlast glasovao za sisatiju ...dok je vama nemoguce priznat da vi glasate za onog koji je zgodniji , ima bolje manire , fino se odijeva i tako ....a ne za program.
Poptuno krivo.
Žene glasaju za ratnika, izgled je ženama manje bitan.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Ratnik nije vođa.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Samo eto vidiš znaš šta je zanimljivo : meni nije problem reci da bih ja između ženskih kandidatkinja za vlast glasovao za sisatiju ...dok je vama nemoguce priznat da vi glasate za onog koji je zgodniji , ima bolje manire , fino se odijeva i tako ....a ne za program.
Poptuno krivo.
Žene glasaju za ratnika, izgled je ženama manje bitan.
2014-04-11
inace sto se tice pravila na forumu
ok j e ovako kako jest, ljudi testiraju svoje umijece da da uvrijede nekog i podjebavanje,
ponekd se dogodi i neka kvalitetnija rasprava sto je cisto osvjezenje
nije ni na drugim forumima bolje nego je samo pitanje koliko je nadrkan admin
ok j e ovako kako jest, ljudi testiraju svoje umijece da da uvrijede nekog i podjebavanje,
ponekd se dogodi i neka kvalitetnija rasprava sto je cisto osvjezenje
nije ni na drugim forumima bolje nego je samo pitanje koliko je nadrkan admin
Optimalno riješenje za najveci broj pripadnika u plemenu.
Jel znaš šta je vođa ?
2014-04-11
ne razumijem čemu generaliziranje... navodno žene vole jake muškarce, muškarci vole biti submisivni.. potpuno pogrešno.. svaka žena i svaki muškarac su posebne osobnosti i svatko ima svoj osobni stav.. prema napisanome ovdje očigledno je kakvi su osobni stavovi pojedinih forumaša...
Guest- Guest
I koje je optimalno riješenje u ovoj situaciji za vođu ?
2014-04-11
Možete vi i sami .... s lažnim vođama ...sretan put moj čopore ...PA PA
2014-04-11
RayMabus wrote:Sabina ti nemaš pojma šta je vođa ...ratnik je usijana glava il netko obucen za rat.
Jel znaš šta je vođa ?
Ratnik je vođa, a ne usijana glava, on je strateg i razmišlja o svim opcijama.
Ratnik je i Isus koje su žene prigrlile osjećajući kako će dovesti do promjene.
Tvoja teorija kako ne znaju odabrati adekvatnog vođu jer su, nemam pojma što po tebi, ne drži vodu.
Rezultate možeš gledati u različitim vremenskim razdobljima, svako nosi svoje, nema savršene opcije.
2016-02-22
Sretan put ...u ambis.Sabina Spielrein wrote:on je strateg i razmišlja o svim opcijama.
The ageing of Europe, also known as the greying of Europe, is a demographic phenomenon in Europe characterized by a decrease in fertility, a decrease in mortality rate, and a higher life expectancy among European populations
https://en.wikipedia.org/wiki/Ageing_of_Europe
Kad čopor otkaže poslušnost i izabere svoga jer žene biraju pa izbiraju nekog koji im povlađuje ....vratit cete se ....kad vas netko na putu isprebija.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sretan put ...u ambis.Sabina Spielrein wrote:on je strateg i razmišlja o svim opcijama.
The ageing of Europe, also known as the greying of Europe, is a demographic phenomenon in Europe characterized by a decrease in fertility, a decrease in mortality rate, and a higher life expectancy among European populations
Kad čopor otkaže poslušnost i izabere svoga jer žene biraju pa izbiraju nekog koji im povlađuje ....vratit cete se ....kad vas netko na putu isprebija.
Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
2016-02-22
RayMabus wrote:Možete vi i sami .... s lažnim vođama ...sretan put moj čopore ...PA PA
Evo nam tablice
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:
Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
2014-04-16
Pa sad , mi jesmo pricali o pojmu vođe al ja ni u jednom trenutku nisam pretendirao da budem vaš.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Sretan put ...u ambis.Sabina Spielrein wrote:on je strateg i razmišlja o svim opcijama.
2014-04-11
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 7 of 15