Malo glasovanja :-)
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
trebate cuti Visane i Komizane :DNoor wrote:naravno....slušati ih :Pmaggie13 wrote:ima li sto teze? :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:
naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))
pisanih znakova za sve te međuglasove jednostavno nema, al meni je to raj za uši...uvijek, kud god dođem :))
sto se tice zagorja, ono jos uvijek govore hrvatski najslicniji originalu, eventualno gradiscanski hrvati pricaju malo originalnije
dojdi k nami v prigorje, pohodi sele po sele, jene po jene...vsakem drugač pripovedaju, al vse boš zarazmel, vsakem boš mrzlega gemišteka spil i ne ti žal kaj si prnami bil :))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Točno, demokracija se pokazala kao totalna propast društva.Sabina Spielrein wrote:melkior wrote:Zato ste i glasale za Mesića i Sanadera - dva puta za redomSabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Stvarno ?Sabina Spielrein wrote:
Upravo suprotno.
Pisala sam baš u smislu političkog odabira, ako hoćeš i religije, žene su među prvima koje odabiru jake vođe. Ako imaju opciju glasanja, koja tebe ljuti.
Zaključak dakle, jednako biramo kao i muškarci. Nisam ni za jednog od njih, ne glasam za fikuse, izlazim samo na prave izbore.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to znam, priča za sebe :Dmaggie13 wrote:trebate cuti Visane i Komizane :DNoor wrote:naravno....slušati ih :Pmaggie13 wrote:ima li sto teze? :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:
ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :D
sto se tice zagorja, ono jos uvijek govore hrvatski najslicniji originalu, eventualno gradiscanski hrvati pricaju malo originalnije
dojdi k nami v prigorje, pohodi sele po sele, jene po jene...vsakem drugač pripovedaju, al vse boš zarazmel, vsakem boš mrzlega gemišteka spil i ne ti žal kaj si prnami bil :))
Guest- Guest
haha ;Pprckov wrote:ja sam za to da se moze odabrat one kojima mogu svasta rec a I oni meni
sa ostalima fino a sa nikim iskreno
2014-04-12
međusobno se ne razumiju..skoro :DNoor wrote:to znam, priča za sebe :Dmaggie13 wrote:trebate cuti Visane i Komizane :DNoor wrote:naravno....slušati ih :Pmaggie13 wrote:ima li sto teze? :DNoor wrote:
2014-04-12
cuo, na prvu su nerazumljivi al nakon par sati ih se cist fino kuzimaggie13 wrote:trebate cuti Visane i Komizane :DNoor wrote:naravno....slušati ih :Pmaggie13 wrote:ima li sto teze? :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:
ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :D
jedne da, druge ne..sad ne znam koji su koji. ;PLeviathan2 wrote:cuo, na prvu su nerazumljivi al nakon par sati ih se cist fino kuzimaggie13 wrote:trebate cuti Visane i Komizane :DNoor wrote:naravno....slušati ih :Pmaggie13 wrote:ima li sto teze? :DNoor wrote:
2014-04-12
Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2015-08-09
melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
možda treba neki probni rok i za takav....pa da vidimo :D
Guest- Guest
tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2014-04-12
pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
Guest- Guest
nis na forumu ne mjenjat
poslije ce bit bananje i ako zachatavamo temu
:D
poslije ce bit bananje i ako zachatavamo temu
:D
ovo se nisam nadao od megice :Dmaggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2015-08-09
Čisto!Noor wrote:ti maš rad čistega? ;)Regoč wrote:Može bez mineralne?Noor wrote:Leviathan2 wrote:ja inace imam jaku sklonost ka jezicima i prvi susret sa zagorjem je bio shok, no brzo sam ih poceo kuzit i sad sam u zagorju kao riba u vodi, medjutim te stare dijalekte sve manje govore, polako se to gubi,toliku raznolikost dijalekata sam jos jedino susreo u italiji, prakticki svaka regija drugacije govori a unutra svake regije hrpa dijalekata tih dijalekata, jedini jezik koji ne uspjevam naucit ni malo je madjarski iako mi je prabaka bila madjarica nemam gen za naucit ga :DNoor wrote:
naravno da je nemoguće pisano izraziti ono što se doživi auditivno :)))
pisanih znakova za sve te međuglasove jednostavno nema, al meni je to raj za uši...uvijek, kud god dođem :))
kak ne bi moglo, hehe
zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2014-04-12
prva faza razbijanja snova o forumskoj anarhiji..poslije bih mu rekla da ce neki muskic s foruma 8-)Leviathan2 wrote:ovo se nisam nadao od megice :Dmaggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2014-04-12
Ništa zezanje, ja mrtav ozbiljanmaggie13 wrote:zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2015-08-09
ne odajem tajne ;Pmelkior wrote:Jel bičem po guzi?maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
2014-04-12
pa ja sam po svim parametrima anarhista , znaci i ja bi nagrabusio :Dmaggie13 wrote:zezam ga..kad hoce anarhiju :DNoor wrote:pa...i kaže da bjesomučno traži dominu :)))maggie13 wrote:tebe cu zavezat i prebit :0)melkior wrote:Bolji je forum bez ikakvih pravila, anarholiberalizam u punom formatumelkior wrote:Ja glasao za forum bez ikakvih pravila
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 13 of 15