Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Može. Samo da nije Pižon.kaja wrote:pa neka te đango vodi..:)jastreb wrote: Ja bih volio osjetiti draž Večitog derbija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zašto?jastreb wrote:Može. Samo da nije Pižon.kaja wrote:pa neka te đango vodi..:)jastreb wrote: Ja bih volio osjetiti draž Večitog derbija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jer je Cigan.kaja wrote:zašto?jastreb wrote:Može. Samo da nije Pižon.kaja wrote:pa neka te đango vodi..:)jastreb wrote: Ja bih volio osjetiti draž Večitog derbija.
2014-04-22
Jastrebe, ne vrijeđaj pizona.
Not nice.
;-)
Not nice.
;-)
2014-04-12
Nisam mislio reći da je Pižon Ganci,tj. Rom.maggie13 wrote:Jastrebe, ne vrijeđaj pizona.
Not nice.
;-)
Već što je Zvezdaš,a njih nazivaju Ciganima.
2014-04-22
nije, on je umjetnička duša. jedino ima mali problem s vučićemjastreb wrote:Jer je Cigan.kaja wrote:zašto?jastreb wrote:Može. Samo da nije Pižon.kaja wrote:pa neka te đango vodi..:)jastreb wrote: Ja bih volio osjetiti draž Večitog derbija.
2015-08-15
nije. a i da je, što?jastreb wrote:Jer je Cigan.kaja wrote:zašto?jastreb wrote:Može. Samo da nije Pižon.kaja wrote:pa neka te đango vodi..:)jastreb wrote: Ja bih volio osjetiti draž Večitog derbija.
Guest- Guest
a to...a je im naziv dobar..dobro da se nisu nazvali govnarijastreb wrote:Nisam mislio reći da je Pižon Ganci,tj. Rom.maggie13 wrote:Jastrebe, ne vrijeđaj pizona.
Not nice.
;-)
2015-08-15
Već sam pojasnio što sam htio reći.
2014-04-22
aha, onda ok :Djastreb wrote:Nisam mislio reći da je Pižon Ganci,tj. Rom.maggie13 wrote:Jastrebe, ne vrijeđaj pizona.
Not nice.
;-)
2014-04-12
jastreb wrote:Već sam pojasnio što sam htio reći.
dobro :)
Guest- Guest
ah, mi tu ljubav ne razumijemo :))kaja wrote:nije, on je umjetnička duša. jedino ima mali problem s vučićemjastreb wrote:Jer je Cigan.kaja wrote:zašto?jastreb wrote:Može. Samo da nije Pižon.kaja wrote:
pa neka te đango vodi..:)
Guest- Guest
Gradkaja wrote:a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
Kermit-
2014-04-17
ne, ne kužimo mi to :)Noor wrote:ah, mi tu ljubav ne razumijemo :))kaja wrote:nije, on je umjetnička duša. jedino ima mali problem s vučićemjastreb wrote:Jer je Cigan.kaja wrote:zašto?jastreb wrote:
Može. Samo da nije Pižon.
2015-08-15
najistočniji hrvatski..asilovski wrote:Gradkaja wrote:a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
Guest- Guest
čekaj, jel to onaj grad koji je bio naš?asilovski wrote:Gradkaja wrote:a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
2015-08-15
Bivsi sada je opcinaasilovski wrote:Gradkaja wrote:a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
Kermit-
2014-04-17
ma, biće opet, nema brigekaja wrote:čekaj, jel to onaj grad koji je bio naš?asilovski wrote:Gradkaja wrote:a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
Guest- Guest
Mislim da u Srbiji nema gradova kao kod nas.asilovski wrote:Bivsi sada je opcinaasilovski wrote:Gradkaja wrote:a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
Znači Kragujevac je općina. N.Pazar je općina. Niš je općina. kao kod nas nekad.
Nisam siguran 100%.
2014-04-22
Opstina, valjda :D
2014-04-12
Prava kafana a ne turbo folk seljana sa sponzorima i sponzorušama.kaja wrote:ča što je u tvojoj sferi, poetske večeri?dzango wrote:Jeste u kurcu. Ili bar nije u sferi mojih interesovanja.kaja wrote:pa što nije tamo navodno dobro?dzango wrote:Ja bio jednom i nikada više.kaja wrote:
e tamo bi ja.
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatica otkrila zašto voli Beograd
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Page 5 of 10