Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Sele...Beograd...prolece...ti...je...magija!kaja wrote:i stanojkodzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Regoč-
2015-08-21
Noor wrote:kakva je muzika u pravoj kafani? starogradske, ciganska?dzango wrote:Prava kafana a ne turbo folk seljana sa sponzorima i sponzorušama.kaja wrote:ča što je u tvojoj sferi, poetske večeri?dzango wrote:Jeste u kurcu. Ili bar nije u sferi mojih interesovanja.kaja wrote:
pa što nije tamo navodno dobro?
Stanojko wrote:Noor wrote:
kakva je muzika u pravoj kafani? starogradske, ciganska?
stižeeem :)))
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Bend svira u Beogradu, bio cica vise puta...Regoč wrote:To ti je u Bukureštu, ne u Beogradu.
Lažeš samo da navučeš Noor. Da je sviral u Beogradu, dal bi snimku iz Beograda, ne iz Bukurešta. Ne navlači se, Nooro!
Bend je BEOGRADSKI! Alo...Regoč wrote:Lažeš samo da navučeš Noor. Da je sviral u Beogradu, dal bi snimku iz Beograda, ne iz Bukurešta. Ne navlači se, Nooro!
Tim prije bi imal snimku koncerta iz Beograda. Nooro, ne daj se navući!Stanojko wrote:Bend je BEOGRADSKI! Alo...Regoč wrote:Lažeš samo da navučeš Noor. Da je sviral u Beogradu, dal bi snimku iz Beograda, ne iz Bukurešta. Ne navlači se, Nooro!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Regoč-
2015-08-21
Dobra ona mala na basu.Stanojko wrote:Noor wrote:kakva je muzika u pravoj kafani? starogradske, ciganska?dzango wrote:Prava kafana a ne turbo folk seljana sa sponzorima i sponzorušama.kaja wrote:ča što je u tvojoj sferi, poetske večeri?dzango wrote:
Jeste u kurcu. Ili bar nije u sferi mojih interesovanja.
Regoč wrote:Tim prije bi imal snimku koncerta iz Beograda. Nooro, ne daj se navući!Stanojko wrote:Bend je BEOGRADSKI! Alo...Regoč wrote:Lažeš samo da navučeš Noor. Da je sviral u Beogradu, dal bi snimku iz Beograda, ne iz Bukurešta. Ne navlači se, Nooro!
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Od njih nam i ne treba mozak...marcellus wrote:odljev mozgova... seve, ela, ava...
Stanojko wrote:Od njih nam i ne treba mozak...marcellus wrote:odljev mozgova... seve, ela, ava...
šta nemate svojih drolja pa vam trebaju uvozne, ili su vam hrvatice neki statusni simbol... ko crnji bijela pička?
Još malo i Noor. Da nisam ovoga razobličil da Bukurešt predstavlja kao Beograd, ostasmo mi bez ujne.marcellus wrote:odljev mozgova... seve, ela, ava...
Kao nama Slovenka?marcellus wrote:Stanojko wrote:Od njih nam i ne treba mozak...marcellus wrote:odljev mozgova... seve, ela, ava...
šta nemate svojih drolja pa vam trebaju uvozne, ili su vam hrvatice neki statusni simbol... ko crnji bijela pička?
Regoč wrote:Kao nama Slovenka?marcellus wrote:Stanojko wrote:Od njih nam i ne treba mozak...marcellus wrote:odljev mozgova... seve, ela, ava...
mojca je legenda
2015-08-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatica otkrila zašto voli Beograd
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Page 8 of 10