Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
https://www.instagram.com/p/BeLTqhfATD1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy
CELEBRITY PRAVA UŽIVANCIJA
Seksi baka počastila obožavatelje fotografijom iz kade: Danijela pokazala i izazovnu tetovažu Piše B.M. , 26. s
Danijela Dvornik objavila je fotografiju iz kade. Nakon pohoda na Sljeme, novopečena baka počastila se vrućom kupkom.
Danijela Dvornik uživala je u prirodi i tjelesnoj aktivnosti, a nakon toga odlučila se počastiti pjenušavom kupkom. Stoga je na Instagramu počastila svoje pratitelje fotografijom i kade, a na njoj je pokazala nogu. Osim toga, vidljiva je i tetovaža na bedru.
"A sada... Vruća kupka! Nakon pet sati Sljemena, vrlo klizavog spuštanja, blata, umora i niskih temperatura... Jedva sam se čekala uvaliti u kadu", napisala je Dvornik uz fotografiju. Podijelila je ranije danas i fotografiju sa Sljemena. "Došao je i taj dan... Netko na špici, netko doma, a ja u šumi. Falilo mi je. Prodisala sam". Osim što uživa u prirodi i kupkama, Danijela ovih dana najviše uživa u ulozi bake.
https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/danijela-dvornik-objavila-fotografiju-iz-kade---503810.html
----------------------------
Supač, kako je Dino krepucnuo ove dvije ne prestaju jahati...i nikad im nije bolje
baš su fora...onoooo,trendy , šik :)
CELEBRITY PRAVA UŽIVANCIJA
Seksi baka počastila obožavatelje fotografijom iz kade: Danijela pokazala i izazovnu tetovažu Piše B.M. , 26. s
Danijela Dvornik objavila je fotografiju iz kade. Nakon pohoda na Sljeme, novopečena baka počastila se vrućom kupkom.
Danijela Dvornik uživala je u prirodi i tjelesnoj aktivnosti, a nakon toga odlučila se počastiti pjenušavom kupkom. Stoga je na Instagramu počastila svoje pratitelje fotografijom i kade, a na njoj je pokazala nogu. Osim toga, vidljiva je i tetovaža na bedru.
"A sada... Vruća kupka! Nakon pet sati Sljemena, vrlo klizavog spuštanja, blata, umora i niskih temperatura... Jedva sam se čekala uvaliti u kadu", napisala je Dvornik uz fotografiju. Podijelila je ranije danas i fotografiju sa Sljemena. "Došao je i taj dan... Netko na špici, netko doma, a ja u šumi. Falilo mi je. Prodisala sam". Osim što uživa u prirodi i kupkama, Danijela ovih dana najviše uživa u ulozi bake.
https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/danijela-dvornik-objavila-fotografiju-iz-kade---503810.html
----------------------------
Supač, kako je Dino krepucnuo ove dvije ne prestaju jahati...i nikad im nije bolje
baš su fora...onoooo,trendy , šik :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
jedan ti je na indexu poručija da bi lo bolje da oribaš gljivice po fugama , domesto ti je za to dobar , obavezno stavi gumene rukavice..
Guest- Guest
Re: Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Gnječ wrote:jedan ti je na indexu poručija da bi lo bolje da oribaš gljivice po fugama , domesto ti je za to dobar , obavezno stavi gumene rukavice..
Uvijek stavljam gumene rukavice i neš vjerovati u jednom kantunu se uhvatilo malo gljivica (zima je,kondenzacija)...i bašnoćas sam ih riješio,sutra kad osuši prepiturati.
2015-08-06
Doduše kod Danijele to ne igra,gljivice se uhvatile, važno da je ona izvalila svoju nogetinu na instagram....koji trash...ajme Dino,priokreni se u gro0bu.
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:jedan ti je na indexu poručija da bi lo bolje da oribaš gljivice po fugama , domesto ti je za to dobar , obavezno stavi gumene rukavice..
Uvijek stavljam gumene rukavice i neš vjerovati u jednom kantunu se uhvatilo malo gljivica (zima je,kondenzacija)...i bašnoćas sam ih riješio,sutra kad osuši prepiturati.
ma ne govorim tebi nego toj baki jebote slika se u kadi sa izazovnom tetovažom šta je to izazovno nemam pojma, a na zidu keramičke pločice fuge pune plijesni. i ona to stavlja na fejsbuk.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:jedan ti je na indexu poručija da bi lo bolje da oribaš gljivice po fugama , domesto ti je za to dobar , obavezno stavi gumene rukavice..
ma ne govorim tebi nego toj baki jebote slika se u kadi sa izazovnom tetovažom šta je to izazovno nemam pojma, a na zidu keramičke pločice fuge pune plijesni. i ona to stavlja na fejsbuk.
A vidio sam...malo reć krava.
2015-08-06
Dok dino nije umro, nitko nije znao da postoje, ni ona ni kći joj...
hrvatska seljačka posla
Guest- Guest
S Dinom sam znao popit pivo u Taverni, djeca su nam išla u isti vrtić. Onda se skidao s horsa. Čovjek je bio skroman i široke duše, šteta što je umro.
2014-12-30
Ha...ha....oce da dobije po pici..pa se tjera i sebe nudi potencijalnim jebokupcima...sto cekas svetac iliti pis..vid je kakvu nogetinu ima..ima da mesas noc i dan..zahrdjalo to
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ta žena mi se nije sviđala ni kao mlada. Ne znam đe su Dini bile oči.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Epi.:)
a malo :)
2015-08-06
ko da je znao sto gadja..od zize je mislio da vidi anu sassojastreb wrote:Ta žena mi se nije sviđala ni kao mlada. Ne znam đe su Dini bile oči.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epi, jebote onaj ko te naucio postavljat ovakve teme :D
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dobro ako vas više zanimaju njemački tenkovi od naših celebritija...povlačim temu :)
2015-08-06
mogao si nesto manje gadljivo stavit ebemuepikur37 wrote:Dobro ako vas više zanimaju njemački tenkovi od naših celebritija...povlačim temu :)
catabbath-
2015-08-22
Leviathan2 wrote:mogao si nesto manje gadljivo stavit ebemuepikur37 wrote:Dobro ako vas više zanimaju njemački tenkovi od naših celebritija...povlačim temu :)
Iritiraju me ona i mala joj, mala doduše nešto i radi ali svejedno...pa sam htio podijeliti tu iritaciju:)
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Glumica Danijela Štajnfeld: Evo ko me je silovao
» Turski islamisti brutalno napali obožavatelje benda Radiohead
» Maja Šuput počastila vjerne fanove druženjem i filmom
» Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Turski islamisti brutalno napali obožavatelje benda Radiohead
» Maja Šuput počastila vjerne fanove druženjem i filmom
» Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
Page 1 of 2