Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
i stanojkodzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prirodnih lepota u izobilju.kaja wrote:i stanojkodzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
Ti si iz Zemuna, to je drugo.
crvenkasti-
2014-04-17
đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
2015-08-15
Ćut bre tamo. Misliš da ona zna gde je kada dođe.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
Nisam. Zlatno lanca i utoke mi.kaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:
pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidim
:) i donjeg dijela trenirke ti..dzango wrote:Nisam. Zlatno lanca i utoke mi.kaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:
ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,
2015-08-15
Zemunci se, inače, rugaju beograđanima zbog njihove užurbanosti i kaotičnosti.
crvenkasti-
2014-04-17
svugdje se 'mece', nije nenametljiv k'o ti ;Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
2014-04-12
I kožne jakne upasane u istu.kaja wrote::) i donjeg dijela trenirke ti..dzango wrote:Nisam. Zlatno lanca i utoke mi.kaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:
Kako nema? Imam ja.
a šta dođe taj zemun, kao neki kvart ili predgrađe?
2015-08-15
a nego što, druži se s Lukom Bojovićemkaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:
Guest- Guest
hahaha, da, dadzango wrote:I kožne jakne upasane u istu.kaja wrote::) i donjeg dijela trenirke ti..dzango wrote:Nisam. Zlatno lanca i utoke mi.kaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:
2015-08-15
Volim da se mećem.maggie13 wrote:svugdje se 'mece', nije nenametljiv k'o ti ;Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:
viš ti njega, raskrinkali smo ga a prodaje se kao fin, obiteljski čoekNoor wrote:a nego što, druži se s Lukom Bojovićemkaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:
ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,
2015-08-15
kic wrote:
njihova Dubrava xD
Nije, između Zagreba i Dubrave ima ona livada.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne. Ali ćerka mi ide u razred sa ćerkom jednog iz Zemunskog klana koji je osuđen za ubistvo Đinđića.Noor wrote:a nego što, druži se s Lukom Bojovićemkaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:
dobro, što nam onda preporučaš, idemo megi ja i noorka , zemun ili beogradcrvenkasti wrote:Zemunci se, inače, rugaju beograđanima zbog njihove užurbanosti i kaotičnosti.
2015-08-15
Između. Na splavove.kaja wrote:dobro, što nam onda preporučaš, idemo megi ja i noorka , zemun ili beogradcrvenkasti wrote:Zemunci se, inače, rugaju beograđanima zbog njihove užurbanosti i kaotičnosti.
kako se zove, taj?dzango wrote:Ne. Ali ćerka mi ide u razred sa ćerkom jednog iz Zemunskog klana koji je osuđen za ubistvo Đinđića.Noor wrote:a nego što, druži se s Lukom Bojovićemkaja wrote:đangolino je neki mafijaš možda?crvenkasti wrote:dzango wrote:
Kako nema? Imam ja.
2015-08-15
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatica otkrila zašto voli Beograd
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Page 3 of 10