Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Ćerka legendarnog pokojnog muzičara Dina Dvornika Ela iskazala je veliku ljubav prema Beogradu, ali se to nekome nije svidelo, pa su opleli po njoj na društvenim mrežama.
Ela je na Fejsbuku napisala da ne može da veruje da je nekome srpska prestonica - dosadan grad.
- Čoveku kojem je dosadan Beograd, dosadan je život. Beograd je sve - napisala je mlada Hrvatica.
Stanovnici "lijepe njihove" odmah dočekali ovu devojku na nož pa su joj ostavljali pogrdne komentare.
Pojedini korisnici su joj poručili da može tu da ostane i da ne mora ni da se vraća, da joj se otac okreće u grobu... Ipak, bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu.
Ela je na Fejsbuku napisala da ne može da veruje da je nekome srpska prestonica - dosadan grad.
- Čoveku kojem je dosadan Beograd, dosadan je život. Beograd je sve - napisala je mlada Hrvatica.
Stanovnici "lijepe njihove" odmah dočekali ovu devojku na nož pa su joj ostavljali pogrdne komentare.
Pojedini korisnici su joj poručili da može tu da ostane i da ne mora ni da se vraća, da joj se otac okreće u grobu... Ipak, bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu.
Guest- Guest
Re: Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Beograd zivi i ponedeljkom kao vikendom, uvek ima nekih zezanja okolo.
Majami Bic je mrtav radnim danima, Cikago ista prica, Milano ista.
Lose strane, nemas low cost, nemas b'n'b, nemas kombi taksi........
Majami Bic je mrtav radnim danima, Cikago ista prica, Milano ista.
Lose strane, nemas low cost, nemas b'n'b, nemas kombi taksi........
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ono razlog za napasti nekog...
red wolf-
2016-02-10
Budale. Pa zar ne znaju da je Elica malo priglupa???
Mislim i da nije nemaš pravo napadati nekoga samo zato što mu se sviđa BG,a kamo li još ako je taj netko malo brižan,poput Elle.
Na kraju krajeva BG je dost zabavan i atraktivan grad. I ne znam zašto se nekome ne bi dopadao? Tu su splavovi,kafići,muzeji,galerije i masa odličnih sportskih mečeva.
Mislim i da nije nemaš pravo napadati nekoga samo zato što mu se sviđa BG,a kamo li još ako je taj netko malo brižan,poput Elle.
Na kraju krajeva BG je dost zabavan i atraktivan grad. I ne znam zašto se nekome ne bi dopadao? Tu su splavovi,kafići,muzeji,galerije i masa odličnih sportskih mečeva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čista glupost! Znači da bi u Beogradu i Srbiji trebali napadati dečke iz YU grupe koji su izjaviuli kako im se sviđa Zagreb,ili Boru Čorbu koji je više puta rekao kako voli hrvatske fanove,ili pak Jelisavetu Seku Sablić koja je gostovala u RI i ZG i rekla kako su te kazališne publike jedne od najzahvalnijih.
Ljudi,jeste li vi normalni???
Ljudi,jeste li vi normalni???
2014-04-22
ma ne, beograd se odvaja po otvorenosti, sto prihvati sve one
koji dodju da ga posete ili ostanu.
zato sto narodi ex yuge mogu da pronadju neku nit koja ih
povezuje sa zavicajem. beograd ti pruzi sansu da opstanes
i ostanes.
i ostanes.
Guest- Guest
Pa o tome je još 1988-me pjevao Borislav Zorić-Ličanin. "Svakome si otvorio vrata i dočeko ko rođenog brata".pizzon wrote:ma ne, beograd se odvaja po otvorenosti, sto prihvati sve one
2014-04-22
Pa i ne baš. Branka Ćopića je BG gušio i ugušio. On je non stop bježao iz BG u Hrvatsku,Bosnu,Krajinu...pizzon wrote:
i ostanes.
Čak je i Jovo Kapičić pred smrt zahtjevao da ode kući. Sin i unuk mu kažu po izlasku iz bolnice "Pa idemo kući,tata!" A on će: "Ne,ne,hoću da me sahranite kući!" (mislio je na C.Goru)
2014-04-22
BG je lijep za obići,provesti se i pravac natrag-kući.
Ali ja bih ondje načisto uvenuo.
2014-04-22
jastreb wrote:BG je lijep za obići,provesti se i pravac natrag-kući.
zasto ??
Guest- Guest
U Beogradu bio zadnji put 2001, blinde date , neslavno prošao :)
Usput me zanimalo ostaci novog vala jer sam generacija koja je zapasala i ekv i Koju i slično....onda poratna slika, simbioza socijalističke ostavštine i srpskog nacionalizma i tako....
Na oko nije poseban grad, šporak, socrealističan i velik. Na prvu nema ništa pored toga.
Vjerujem da dio afiniteta prema Beogradu leži u jugoslavenskom resentimanu a drugi dio u poslovično srpsko-balkanskoj otvorenosti, roštilju i općenito ležernosti.
Usput me zanimalo ostaci novog vala jer sam generacija koja je zapasala i ekv i Koju i slično....onda poratna slika, simbioza socijalističke ostavštine i srpskog nacionalizma i tako....
Na oko nije poseban grad, šporak, socrealističan i velik. Na prvu nema ništa pored toga.
Vjerujem da dio afiniteta prema Beogradu leži u jugoslavenskom resentimanu a drugi dio u poslovično srpsko-balkanskoj otvorenosti, roštilju i općenito ležernosti.
Last edited by epikur37 on 18/3/2017, 23:02; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pizzon wrote:ma ne, beograd se odvaja po otvorenosti, sto prihvati sve one
i ostanes.
Džaba, evo i Severina odlazi s vamilijom, na more. Nije joj sEo Beograd. Mada su splavovi mnogo lepi u odnosu na dosadnu splitsku rivu i dosadno more. Nemci masovno odlaze u Beograd jer je sve otvoreno. kakav bre Čikago?
Guest- Guest
Daleko je od mora.pizzon wrote:jastreb wrote:BG je lijep za obići,provesti se i pravac natrag-kući.
zasto ??
2014-04-22
leti more zimi beograd, to je ok kombinacijajastreb wrote:Daleko je od mora.pizzon wrote:jastreb wrote:BG je lijep za obići,provesti se i pravac natrag-kući.
zasto ??
Guest- Guest
Kako vrijeme prolazi sve mane mi je zanimljiv i sve dalji, od Balkana bih volio posjetiti Ohrid, albansku obalu, crnogorske planinske manastire, perućicu u RS-u i taj istočni dio, Sutjesku, Stolac i Đerdap :)
2015-08-06
Pizzon je fasciniran Beogradom kao pripadnik male sredine, razumite. Sve veliko, đambo plakati, mnogo kola...moraš da paziš i to.
@epikur valjalo bi na Đerdap i Deliblatsku peščaru, kanjon Tare i tako. Jebo ih Beograd.
@epikur valjalo bi na Đerdap i Deliblatsku peščaru, kanjon Tare i tako. Jebo ih Beograd.
Guest- Guest
kofein wrote:Pizzon je fasciniran Beogradom kao pripadnik male sredine, razumite. Sve veliko, đambo plakati, mnogo kola...moraš da paziš i to.
Inače Srbima je Beograd sve, napose provinciji a provincija je sve izvan Beograda.
Čak i ovako administrativno centralizirana Hrvatska ima posve jasne regionalne centre, mikrokulture koje žive i identitete koji se perpetuiraju.
Kod njih je to dosta skromnije i prigušeno.
2015-08-06
kofein wrote:Pizzon je fasciniran Beogradom kao pripadnik male sredine, razumite. Sve veliko, đambo plakati, mnogo kola...moraš da paziš i to.
licno meni, begrad je pruzio i omogucio najuspesni deo mog zivota.
kada bih napisao moje ime i naziv firme koju sam imao, vodio i ugasio,
naslo bi se ljudi koji me kao takvog poznaju, od subotice do vranja,
kao i na prostoru neg, krajine.
Guest- Guest
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatica otkrila zašto voli Beograd
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Page 1 of 10