Kad Sonja voli Halida
Page 1 of 1
Kad Sonja voli Halida
BIVŠA ljubavnica bosanskohercegovačkoj pjevača Halida Muslimovića tvrdi da ju je pjevač pretukao, a ona mu prethodno dala više od 400 tisuća dolara, pišu australski mediji, a prenosi Klix.ba. Sonja Bašić je, kako pišu Australci, Muslimovića upoznala na jednom od njegovih koncerata u Melbourneu te je uskoro počela njihova ljubavna veza.
Sonja tvrdi da su u vezi bili tri godine te putovali po Australiji i svijetu, a onda je pjevač počeo tražiti novac kako bi oživio svoju zamrlu glazbenu karijeru.
"Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osjećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem", rekla je i dodala da mu je novac slala Western Unionom te tvrdi da mu je u tri godine dala oko 400 tisuća dolara. Kada je shvatila da joj Muslimović neće vratiti novac, došla je u Bosnu i Hercegovinu obračunati se s njim.
"Udario mi je šamar u lice. U toj fazi počela sam gubiti svijest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", kaže i naziva pjevača čudovištem koje joj je uništilo život. Zbog novca koji mu je dala zapala je i u dugove.
Bašić kaže da je policija pjevača optužila za napad i ugrožavanje života, ali ističe kako će se vjerovatno izjasniti da nije kriv kada se krajem mjeseca obrati sudu.
Sonja tvrdi da su u vezi bili tri godine te putovali po Australiji i svijetu, a onda je pjevač počeo tražiti novac kako bi oživio svoju zamrlu glazbenu karijeru.
"Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osjećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem", rekla je i dodala da mu je novac slala Western Unionom te tvrdi da mu je u tri godine dala oko 400 tisuća dolara. Kada je shvatila da joj Muslimović neće vratiti novac, došla je u Bosnu i Hercegovinu obračunati se s njim.
"Udario mi je šamar u lice. U toj fazi počela sam gubiti svijest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", kaže i naziva pjevača čudovištem koje joj je uništilo život. Zbog novca koji mu je dala zapala je i u dugove.
Bašić kaže da je policija pjevača optužila za napad i ugrožavanje života, ali ističe kako će se vjerovatno izjasniti da nije kriv kada se krajem mjeseca obrati sudu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Kad Sonja voli Halida
Halid Muslimović,nekada legenda,danas obična okamina. Za razliku od Bešilća,koji je uspio jer je svoj opus više usmjerio na Hrvatsku.
Inače svi ti pjevači narodne muzike muslimani iz BIH su nakon 1992. propali,jer su prekinuli suradnju sa srpskim kompozitorima i orkestrima.
Recimo Kemal Malovčić je žario i palio s Južnim vetrom. Dođe rat,a on se prebaci na nekakav bliski istok i propadne.
Šemsa ,ista stvar.
Jasmin Muharemović je sa orkestrom Novice Nikolića snimao dijamantske ploče,a kad se prebacio radit s nekim Bosancima,nitko ga više i ne sluša.
Dobro,došla su i nova vremena i taj melos je zamro,ali i poslije rata srpski pjevači su bili na vrhu (Mitar,M.Kitić, Sinan, Šeki, Indira,Seka,Stoja, Viki...)a bošnjački su pali u zaborav (Šerif, Jasmin,Kemal, Šemsa, Halid M....)
Sad vidim u Bosni kolo vode nekakvi Hule,Hazre,Šike...i slična štupida.
Inače svi ti pjevači narodne muzike muslimani iz BIH su nakon 1992. propali,jer su prekinuli suradnju sa srpskim kompozitorima i orkestrima.
Recimo Kemal Malovčić je žario i palio s Južnim vetrom. Dođe rat,a on se prebaci na nekakav bliski istok i propadne.
Šemsa ,ista stvar.
Jasmin Muharemović je sa orkestrom Novice Nikolića snimao dijamantske ploče,a kad se prebacio radit s nekim Bosancima,nitko ga više i ne sluša.
Dobro,došla su i nova vremena i taj melos je zamro,ali i poslije rata srpski pjevači su bili na vrhu (Mitar,M.Kitić, Sinan, Šeki, Indira,Seka,Stoja, Viki...)a bošnjački su pali u zaborav (Šerif, Jasmin,Kemal, Šemsa, Halid M....)
Sad vidim u Bosni kolo vode nekakvi Hule,Hazre,Šike...i slična štupida.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
majke ti mile ti si totalka prosviro...ja ne poznam 90% ovih koje si pobrojao..jesi ti u jugi slusao rock ili si bio folkerjastreb wrote:Halid Muslimović, nekada legenda, danas obična okamina. Za razliku od Bešilca, koji je uspio jer je njegov opus više usmjerio u Hrvatskoj.
Inače svi ti pjevači narodne muzike muslimani iz BIH su nakon 1992. propali, jer su prekinuli suradnju sa srpskim kompozitorima i orkestrima.
Recimo Kemal Malovčić žario je i palio s Južnim vetrom. Dođe rat, a on se prebaci na nekakav bliski istok i propadne.
Šemsa, ista stvar.
Jasmin Muharemović je sa orkestrom Novice Nikolića snimao dijamantske ploče, a kad je prebacio radit s nekim Bosancima, niko ga više i ne sluša.
Dobro, došla su nova vremena i taj melos je zamro, ali i poslije rata srpski pjevači su bili na vrhu (Mitar, M.Kitić, Sinan, Šeki, Indira, Seka, Stoja, Viki ...) a bošnjački su pali u zaborav (Šerif, Jasmin, Kemal, Šemsa, Halid M ....)
Sad vidim u bosanskim kolo vodama nekakvi Hule, Hazre, Šike ... i slična sam štupida.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
vuksadinare wrote:majke ti mile ti si totalka prosviro...ja ne poznam 90% ovih koje si pobrojao..jesi ti u jugi slusao rock ili si bio folkerjastreb wrote:Halid Muslimović, nekada legenda, danas obična okamina. Za razliku od Bešilca, koji je uspio jer je njegov opus više usmjerio u Hrvatskoj.
Inače svi ti pjevači narodne muzike muslimani iz BIH su nakon 1992. propali, jer su prekinuli suradnju sa srpskim kompozitorima i orkestrima.
Recimo Kemal Malovčić žario je i palio s Južnim vetrom. Dođe rat, a on se prebaci na nekakav bliski istok i propadne.
Šemsa, ista stvar.
Jasmin Muharemović je sa orkestrom Novice Nikolića snimao dijamantske ploče, a kad je prebacio radit s nekim Bosancima, niko ga više i ne sluša.
Dobro, došla su nova vremena i taj melos je zamro, ali i poslije rata srpski pjevači su bili na vrhu (Mitar, M.Kitić, Sinan, Šeki, Indira, Seka, Stoja, Viki ...) a bošnjački su pali u zaborav (Šerif, Jasmin, Kemal, Šemsa, Halid M ....)
Sad vidim u bosanskim kolo vodama nekakvi Hule, Hazre, Šike ... i slična sam štupida.
Jastreb iz kafane ko da nije izlazio
evo još malo izvorne hercegbosanske :)
I moja kuća se vidi :D
2018-04-10
E ovo je lijepo. A ne oni Ličani koji lički melos uništavaju.Hektorović wrote:Jedna old school, za jastreba :)
2014-04-22
E,to je to. Znači izvorni bosanski melos. I muzika i pjevanje. A ne ovo što rade po Lici. Tobože lički melos,a ono totalno bježanje od ličkoga.
Evo ovo je lički melos.
A ovo je izopačenje i uništenje ličkog melosa.
Evo ovo je lički melos.
A ovo je izopačenje i uništenje ličkog melosa.
2014-04-22
POčeo sam sa rockom,a onda se dogodio Nervozni poštar. U isto vrijeme počeo sam se intenzivno družiti sa Bosankama i ako nisi slušo narodnjake nisi bio IN,i tako je to počelo.vuksadinare wrote:
majke ti mile ti si totalka prosviro...ja ne poznam 90% ovih koje si pobrojao..jesi ti u jugi slusao rock ili si bio folker
2014-04-22
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:majke ti mile ti si totalka prosviro...ja ne poznam 90% ovih koje si pobrojao..jesi ti u jugi slusao rock ili si bio folkerjastreb wrote:Halid Muslimović, nekada legenda, danas obična okamina. Za razliku od Bešilca, koji je uspio jer je njegov opus više usmjerio u Hrvatskoj.
Šemsa, ista stvar.
Jastreb iz kafane ko da nije izlazio
evo još malo izvorne hercegbosanske :)
I moja kuća se vidi :D
kakve su te lepine sa kajmakom na kraju videa....aaaaa
YekeYeke-
2019-05-13
jastreb wrote:E ovo je lijepo. A ne oni Ličani koji lički melos uništavaju.Hektorović wrote:Jedna old school, za jastreba :)
Baš ekipa njeguje izvorni hercegbosanski narodni melos.
2018-04-10
YekeYeke wrote:Hektorović wrote:
kakve su te lepine sa kajmakom na kraju videa....aaaaa
nema nigdje slične, tajna je u vodi.
2018-04-10
Similar topics
» Nenin lega Šonja: kaže da baš i nema podloge za nastalu euforiju
» Influencerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi
» Ni mama ga ne voli...:)
» Precidnica voli narodnjake :D
» Kabala voli mlađe
» Influencerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi
» Ni mama ga ne voli...:)
» Precidnica voli narodnjake :D
» Kabala voli mlađe
Page 1 of 1