Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Elu Dvornik napali jer voli Beograd!
kofein wrote:Pizzon je fasciniran Beogradom kao pripadnik male sredine, razumite. Sve veliko, đambo plakati, mnogo kola...moraš da paziš i to.
@epikur valjalo bi na Đerdap i Deliblatsku peščaru, kanjon Tare i tako. Jebo ih Beograd.
licno meni, begrad je pruzio i omogucio najuspesni deo mog zivota.
kada bih napisao moje ime i naziv firme koju sam imao, vodio i ugasio,
naslo bi se ljudi koji me kao takvog poznaju, od subotice do vranja,
kao i na prostoru neg, krajine.
Guest- Guest
Ja bih u BG volio odgledati Večiti derbi,posjetiti kafić Bore Čorbe i odgledati koncert R.čorbe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Grad sa velikim prednostima i manama, kao i svaka velika urbana cjelina.
Guest- Guest
Balkanski Pariz hehekofein wrote:Grad sa velikim prednostima i manama, kao i svaka velika urbana cjelina.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Balkanski Pariz hehekofein wrote:Grad sa velikim prednostima i manama, kao i svaka velika urbana cjelina.
Ti kao mađarski Delija sklon preuveličavanju, imaš nos za te stvari.
Guest- Guest
Komentari sa srpskih sajtova su urnebesni:
Beograd je dosadan za normalne. Bitangana i mangupima, starletama i ostalom šljamu je zabavan.
--
dobar je, kako nije, ako dodjes na dan, dva da se provedes, napijes, izgudras, poseksas i odes kuci u civilizaciju. domicilnom stanovnistvu vise lici na dzunglu gde ti iz svakog grma vreba neka opasnost koja ti moze doci glave.
--
Covjeku kome je dosadan Beograd,vjerovatno nema para...
Beograd je dosadan za normalne. Bitangana i mangupima, starletama i ostalom šljamu je zabavan.
--
dobar je, kako nije, ako dodjes na dan, dva da se provedes, napijes, izgudras, poseksas i odes kuci u civilizaciju. domicilnom stanovnistvu vise lici na dzunglu gde ti iz svakog grma vreba neka opasnost koja ti moze doci glave.
--
Covjeku kome je dosadan Beograd,vjerovatno nema para...
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Tako je građen i planiran, doli je zagreb građen da bude provincijski grad u ugarskom dijelu monarhije, pa je zbog megalomanije metastazirao i progutao ostatak državekofein wrote:asilovski wrote:Balkanski Pariz hehekofein wrote:Grad sa velikim prednostima i manama, kao i svaka velika urbana cjelina.
Kermit-
2014-04-17
ono nije projekt velebit...sad sindrom odrezane noge..koji si ti filozofjastreb wrote:Sindrom odrezane noge.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
osim što sam glup, sad sam još i pijan
moraš, gosti piju, pa moraš
crvenkasti-
2014-04-17
Pravi ustaša.crvenkasti wrote:osim što sam glup, sad sam još i pijan
a koji je građen da bude glavni grad?asilovski wrote:Tako je građen i planiran, doli je zagreb građen da bude provincijski grad u ugarskom dijelu monarhije, pa je zbog megalomanije metastazirao i progutao ostatak državekofein wrote:asilovski wrote:Balkanski Pariz hehekofein wrote:Grad sa velikim prednostima i manama, kao i svaka velika urbana cjelina.
Last edited by kaja on 19/3/2017, 15:16; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa Projekt Velebit je jedan od simptoma sindroma odrezane noge.vuksadinare wrote:ono nije projekt velebit...sad sindrom odrezane noge..koji si ti filozofjastreb wrote:Sindrom odrezane noge.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa nisu, šta pitaš uopće.jastreb wrote:Čista glupost! Znači da bi u Beogradu i Srbiji trebali napadati dečke iz YU grupe koji su izjaviuli kako im se sviđa Zagreb,ili Boru Čorbu koji je više puta rekao kako voli hrvatske fanove,ili pak Jelisavetu Seku Sablić koja je gostovala u RI i ZG i rekla kako su te kazališne publike jedne od najzahvalnijih.
Ljudi,jeste li vi normalni???
2015-08-15
jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
2015-08-15
ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
možda jedino neka mjesta za izlazak..Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
2015-08-15
Beograd.kaja wrote:a koji je građen da bude glavni grad?asilovski wrote:Tako je građen i planiran, doli je zagreb građen da bude provincijski grad u ugarskom dijelu monarhije, pa je zbog megalomanije metastazirao i progutao ostatak državekofein wrote:asilovski wrote:Balkanski Pariz hehekofein wrote:Grad sa velikim prednostima i manama, kao i svaka velika urbana cjelina.
i stanojkodzango wrote:Kako nema? Imam ja.Leviathan2 wrote:ja sam bi vise puta, imas sve ko i u bilo kojem gradu, al nis posebno oko cega bi se dizala tolika fama,kaja wrote:pa vjerojatno, nisam bila, a rado bi otišla na dan, dva da vidimLeviathan2 wrote:jebo beograd, nakupina svega i svaceg ko i ostali gradovi
2015-08-15
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hrvatica otkrila zašto voli Beograd
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Kad Sonja voli Halida
» Ela Dvornik i njen dečko najavili veliku promjenu.....više na temi!
» Sexy baka Danijela Dvornik počastila obožavatelje novom fotografijom iz kade
Page 2 of 10