ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 5 Empty Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Post by RayMabus 17/3/2017, 15:58

Triny wrote:
RayMabus wrote:
Roy_Bean wrote:pa ne moraš biti programer da bi znao koristiti autocad...moraš znati koristiti autocad i to je to...
Ja i jesam samouki programer ....cekam naknadu s biroa ...još najbolje da cu radit negdje dok to cekam ....al neznam program autoked niti koristim e mail ...to je istina ....druga je istina da bi ga savladao u par dana....a treca je istina da neželim radit nešto šta nije u opisu posla ...lijepo napravi na sveucilištu programer u autokedu a ne ubacivat to u školske programe ....sutra ce tražit da kineski znaš s školom strojarski tehnicar.
Nije isto isprogramirati autocad ili raditi u autocadu.

I bolje ti je da to što prije svladaš jer ćeš duuuugo biti na birou.
Pa cuj ....po Nostradamusu ....prije ce bit da cu bit neka iregularna granicna straža protiv imigranata ...nek plate đeparac , 3500 kuna , plus hrana i duvan i eto mene.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 5 Empty Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Post by Trinity 17/3/2017, 16:02

RayMabus wrote:
Roy_Bean wrote:ne shvaćaš...on traži nekoga strojarske struke koji ujedno zna crtati u autocadu...to se zove crtanje, a ne programiranje...
Neznam crtat u autokadu ...šta cu covika sad zavlacit da znam.
A inače što se samog crtanja u autocadu tiče, ćerce mi na tehničkom fakultetu i gnjave ih da crtaju ručno. Dva semestra.
Uopće nemaju autocad, odnosno u njenom slučaju prilagođeni autocad za tu profesiju.
Nitko ju neće primiti danas sutra na posao ako ne zna crtati u atocadu jer se ručno više nigdje ne radi.
I onda se mati primi crtanja za ispit , odnijelo mi tri dana , ali prošla sam. :D
A kćeri ću dodatno plaćati neki tečaj autocada.

Last edited by Triny on 17/3/2017, 16:02; edited 1 time in total
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:02

Stalno zaboravljate da imam više znanja nego vi.

Znanje je moc.

Vec sam vam objasnio šta vas ceka ...ova Evropa nece izdržat još pet godina ovako.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity 17/3/2017, 16:04

asilovski wrote:
RayMabus wrote:
Roy_Bean wrote:ne shvaćaš...on traži nekoga strojarske struke koji ujedno zna crtati u autocadu...to se zove crtanje, a ne programiranje...
upiše se u hadeze tamo ne moraš biti niti pismen
Za lupanje pečata ne treba autocad. :)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:04

Triny wrote:
RayMabus wrote:
A inače što se samog crtanja u autocadu tiče, ćerce mi na tehničkom fakultetu i gnjave ih da crtaju ručno. Dva semestra.
Uopće nemaju autocad, odnosno u njenom slučaju prilagođeni autocad za tu profesiju.
Nitko ju neće primiti danas sutra na posao ako ne zna crtati u atocadu jer se ručno više nigdje ne radi.
I onda se mati primi crtanja za ispit , odnijelo mi tri dana , ali prošla sam. :D
A kćeri ću dodatno plaćati neki tečaj autocada.
Ma ok al tehnologija napreduje ...ja sam srednju završija 98 tako nešto ....za 20 godina i ona ce morat znat neki program koji u svoje vrijeme nije ni postojao.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:07

Za 15 godina ceš imat hologramski aautokad i tko je ucija na ovom monitorskom autokadu za kuraz mu to znanje.....mora se ponovo usavršavat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:08

Osobno ipak mislim da to mora bit odvojeno posebno zanimanje ....ono kao strojarstvo osnova pa dodatni smjerovi ...znaci ako netko upiše hidorgrafija tako netko upiše i strojarsko racunalno crtanje ....onda to zaposliš u firmi a ne tražit od jedne osobe da sve živo zna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:12

Previše idu u širinu ...ako želiš strojarstvo smjer hidorgrafija onda nek bude specijalista za to ....a ne meni rade kanalizaciju pa cijev vodoravno naslonjena nema ni pada ...sva mi ghovna vraca ...i sad je to netko sprovea tehnicki nadzor i kao taj ima diplomu strojarstva il neceg ...nabijem i njega i onoga tko mu je da ...al eto on to zna nacrtat u autokedu ...a jesi lipo nacrta ...
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:20

Oce širinu a na kraju gube kvalitetu .....zamisli otvoriš tvornicu torpeda i treba ti netko za to ...eto recimo da ja to kužim i ti meni kažeš ocu znat autoked ....cuj pajdo jel tebi treba strucnjak za to ili crtac u racunalnim programima ?

Što nebi dva radnika zaposlio ?

A ne oce jednoga...i onda dobije jednog manje kvalitetnog al eto taj zna crtat u autokadu.

Pa torpedo vijuga ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:21

Torpedo mu se vrti u krug kad ga ispali ...al nema veze bitno da zna crtat u autokedu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 17/3/2017, 16:22

RayMabus wrote:Previše idu u širinu ...ako želiš strojarstvo smjer hidorgrafija onda nek bude specijalista za to ....a ne meni rade kanalizaciju pa cijev vodoravno naslonjena nema ni pada ...sva mi ghovna vraca ...i sad je to netko sprovea tehnicki nadzor i kao taj ima diplomu strojarstva il neceg ...nabijem i njega i onoga tko mu je da ...al eto on to zna nacrtat u autokedu ...a jesi lipo nacrta ...
ahahahhahahaaaaaaa.. :D :D :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:27

vili40 wrote:
RayMabus wrote:Previše idu u širinu ...ako želiš strojarstvo smjer hidorgrafija onda nek bude specijalista za to ....a ne meni rade kanalizaciju pa cijev vodoravno naslonjena nema ni pada ...sva mi ghovna vraca ...i sad je to netko sprovea tehnicki nadzor i kao taj ima diplomu strojarstva il neceg ...nabijem i njega i onoga tko mu je da ...al eto on to zna nacrtat u autokedu ...a jesi lipo nacrta ...
ahahahhahahaaaaaaa.. :D :D :D
Ma katastrofa ...jucer sam mora na ulici dizat šahtu da vidim jel tamo problem ...voda STOJI...ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A prije tri miseca eto kao oni cijelu ulicu napravili kanalizaciju , skoro godinu dana sve stalo izrovano ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:29

Ko da nisu nikad culi za slobodni pad ...ono građevinska firma ...kao cijevi , iskopi i građenja ...dobili natjecaj preko opcine ....položili kanalizacijsku cijev vodoravno ...nema uopce pada.

Normalno sad se na dnu te cijevi promjera pola metra skupilo taloga a to je 10 metara udaljeno i nemože ni voda to razbit ...stvorila se brana a vamo se stvorio bazen ....nema protoka ....ima 10 centimetra vode u toj cijevi koja STOJI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 17/3/2017, 16:34

RayMabus wrote:Ko da nisu nikad culi za slobodni pad ...ono građevinska firma ...kao cijevi , iskopi i građenja ...dobili natjecaj preko opcine ....položili kanalizacijsku cijev vodoravno ...nema uopce pada.

Normalno sad se na dnu te cijevi promjera pola metra skupilo taloga a to je 10 metara udaljeno i nemože ni voda to razbit ...stvorila se brana a vamo se stvorio bazen ....nema protoka ....ima 10 centimetra vode u toj cijevi koja STOJI.
Moraš rukama očepiti heheh
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:35

Pa Rimljani te stvari kuže ...prije 2000 godina bez autokeda ....jel cijev duga 10 metara ....tamo gdje ti je ulaz izlaz mora bit za najmanje 2/3 niže ...zašto ...pa slobodni pad ....a ako se i zaštopa jedna nagli plimni val ce to razbit ....ovako kuraz ....mogu ja livat vode koliko ocu ...samo se prelijeva ....preko te brane .....od 10-ak centimetara-.....nemogu ni stvorit vodeni tlak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/3/2017, 16:35

https://www.udemy.com/this-is-learning-autocad-crash-course/

jebo vas autocad. 

imate ovdje tečajeve za 10€ , desetke tečaja za autocad(i bilo šta drugo) .. 10€.. 75kn. 

vidite koji vam tečaj najbolje odgovara, platite ga, i učite. što više vremena posvetite to bolje. 

ja sam ovdje za 10€ , čak i malo sebi programiranje učio i sebi napravio jednu skripticu koja je doduše jednostavni program, ali mi skrati sate i sate posla mjesečno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 17/3/2017, 16:36

RayMabus wrote:Pa Rimljani te stvari kuže ...prije 2000 godina bez autokeda ....jel cijev duga 10 metara ....tamo gdje ti je ulaz izlaz mora bit za najmanje 2/3 niže ...zašto ...pa slobodni pad ....a ako se i zaštopa jedna nagli plimni val ce to razbit ....ovako kuraz ....mogu ja livat vode koliko ocu ...samo se prelijeva ....preko te brane .....od 10-ak centimetara-.....nemogu ni stvorit vodeni tlak.
Rimljani nisu imali IQ 88 bodova
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 17/3/2017, 16:37

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:37

asilovski wrote:
RayMabus wrote:Ko da nisu nikad culi za slobodni pad ...ono građevinska firma ...kao cijevi , iskopi i građenja ...dobili natjecaj preko opcine ....položili kanalizacijsku cijev vodoravno ...nema uopce pada.

Nemogu ....kraj je deset metara dalje ....da su napravili veci pad to se nebi desilo al da se u tom slucaju i zacepi onda jednostavno to nemože bit beton nego nešto šta bi masa vode razbila ....a ovako mogu ja krcat vode koliko ocu ...samo se lijepo prelijeva.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 17/3/2017, 16:38

RayMabus wrote:
asilovski wrote:

Nemogu ....kraj je deset metara dalje ....da su napravili veci pad to se nebi desilo al da se u tom slucaju i zacepi onda jednostavno to nemože bit beton nego nešto šta bi masa vode razbila ....a ovako mogu ja krcat vode koliko ocu ...samo se lijepo prelijeva.
jbg-a imaš sajlu čeličnu sa ručkom koja služi za razbijanje govana, ali u svakom slučaju moraš napraviti pad sa par cigala, ali to je posao već, radio sam to sranje kod lege želudac mi se okrenio
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2017, 16:40

asilovski wrote:
jbg-a imaš sajlu čeličnu sa ručkom koja služi za razbijanje govana, ali u svakom slučaju moraš napraviti pad sa par cigala, ali to je posao već, radio sam to sranje kod lege želudac mi se okrenio
To je na ulici ...nema s menom veze al meni vraca nazad.

A mislim ono ...cijev duga 10 metara promjera pola metra ...koliki je pad .....pa eto najmanje ti mora ova strana cijevi vamo bit u pola niže ....znaci 25 centimetara ako je promjer cijevi pola metra ...MA NIŠTA ...VODORAVNO VODORAVNO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics