Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
Page 1 of 1
Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
http://www.nacional.hr/vujnovac-i-sef-mol-a-hernadi-na-tajnom-sastanku-u-budimpesti/
Kermit-
2014-04-17
Re: Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
Mađarski premijer g. Orban i g. Hernadi s lokalnim domorocima
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
cuj plavushu kak se milo smije :)T. wrote:Kermit wrote:
pleme mandigo...no nisu kurcevi bas takvi kod svih..navodno svaki deseti ima velik kurac..interesantno..kod tog plemena je dozvoljeno...da muz odnosno zena ima ljubavnicu/ljubavnika..i ako muz/zena pozeli imati drugu zenu/muskarca oni slobodno odu i pojebu se..cak imaju i kolibe rezervirane za 'slobodan seks'..naravno prednost imaju oni kurceviti...tamo s efakat sto posto moze tvrditi da nisu sva djeca od istog oca ili matere..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...u plemenu mandigo tamo osamdesetih zivio je i jedan norvezanin par godina...nije bio ozenjen ali veli da je spavao bar sa trideset zena...iz plemena mandigo...i niko mu to nije zamjerio..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa i u mom plemenu je tako :)vuksadinare wrote:...u plemenu mandigo tamo osamdesetih zivio je i jedan norvezanin par godina...nije bio ozenjen ali veli da je spavao bar sa trideset zena...iz plemena mandigo...i niko mu to nije zamjerio..
nije zabranjeno al se ne odobravaju skrivecke avanture, ako su muz i zena saglasni mogu se drmat s kim zele,
znaci ako si u braku i to radis iza ledja dobivas izgon iz kuce i nemas pravo na nikakve otpremnine, bio muski ili zenski, al ako je u suglasnosti onda se na to niko i ne osvrce, prakticki se odmah zna
ima cak i dvojica likova koji imaju dvi zene i kod svake su tjedan dana
ja imam dvi bivse koje su se udruzile i sad me prcaju, psmtr, umjesto da reze jedna na drugu nji dvi ko sestre, ak se idem seksat s jednom druga prijeti da ce mi pimpac odrezat u slucaju da pocnem fushat
baustela mi spas
Pa tako je svugdi, ne samo u plemenu...Leviathan2 wrote:pa i u mom plemenu je tako :)vuksadinare wrote:...u plemenu mandigo tamo osamdesetih zivio je i jedan norvezanin par godina...nije bio ozenjen ali veli da je spavao bar sa trideset zena...iz plemena mandigo...i niko mu to nije zamjerio..
nije zabranjeno al se ne odobravaju skrivecke avanture, ako su muz i zena saglasni mogu se drmat s kim zele,
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Rusi preko paravan tvrtke preuzimaju Petrokemiju i čitavi plinski biznis
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti