Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
Nisam čitao zbog zbog peristaltike crijeva, pa ako netko jest neka objasni sadržaj ako ga ima...
Kermit-
2014-04-17
asila...gotov si ti do nove godine..kolpat ce te i gotovo....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma jebes sve ali sad su pravoslavni i muje u ekumeni..epikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
2015-09-08
Ruska capa je već tu, sad samo treba ustav napisat na kirlici
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
e to i ova vječna kupovina aviona...to mi je sapunica broj 1 :D
2015-08-06
Bokte, od kad sam na forumu a ima tome blizu 15 godina ....svaki mjjesec rasprava o kupovini aviona i uvijek isto :)
2015-08-06
natjecaj je otvoren do tad nije ni bilo natjecaja...epikur37 wrote:Bokte, od kad sam na forumu a ima tome blizu 15 godina ....svaki mjjesec rasprava o kupovini aviona i uvijek isto :)
2015-09-08
A isplata Mađara i kupovina MOLAepikur37 wrote:asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
2017-03-21
..odgođeno do boljih vremena...Eva_ wrote:A isplata Mađara i kupovina MOLAepikur37 wrote:asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:natjecaj je otvoren do tad nije ni bilo natjecaja...epikur37 wrote:Bokte, od kad sam na forumu a ima tome blizu 15 godina ....svaki mjjesec rasprava o kupovini aviona i uvijek isto :)
Ma svejedno...uvijek isto, aljda valjda doleti neki...čisto da se to zaključi više.
2015-08-06
Sa'će Ruski veleposkanik s ordenima preko Markovog trga
Baš kad smo magarca navikli da ne pase, on uginul.vuksadinare wrote:..odgođeno do boljih vremena...Eva_ wrote:A isplata Mađara i kupovina MOLAepikur37 wrote:asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
2017-03-21
Ili LNG terminal, ili ulaganje u demografski oporavak države, reforma školstva koja traje 30 godina etc etc etcepikur37 wrote:asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
Kermit-
2014-04-17
Do Božića heheh ili će im dati dionice AgrokoraEva_ wrote:A isplata Mađara i kupovina MOLAepikur37 wrote:asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
Kermit-
2014-04-17
I Pirušku pride.asilovski wrote:Do Božića heheh ili će im dati dionice AgrokoraEva_ wrote:A isplata Mađara i kupovina MOLAepikur37 wrote:asilovski wrote:Sjećam se naslova Jutanjeg kada je pola države otišlo u Katar, milijarde $ ulaganja, trte mrte i nakon 10 godina nas pretekli Bugari hehehepikur37 wrote:Gotovo je preuzimaju nas pravoslavne banke :D
2017-03-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Peđa Grbin: Lex Agrokor pisali su odvjetnici ruske banke???
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Potpredsjednica (28) velike ruske banke previše se približila prozoru...
» Šef ruske banke: Todorić nas je prevario, a hrvatska Vlada podržava muljaže Agrokora
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Potpredsjednica (28) velike ruske banke previše se približila prozoru...
» Šef ruske banke: Todorić nas je prevario, a hrvatska Vlada podržava muljaže Agrokora
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
Page 1 of 2