Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
Bitno da on zna crtat u autokedu ...a to šta su radili kanalizaciju pa lijepo cijev umjesto da spuste prema dole oni je napravili ravno i sad mi vraca ghovna nazad pa moram očepljivat sve jer nece voda da ide brzo pošto su cijev stavili prakticki ravno bez nagiba ....
IDIOTI.
Heben onoga tko je zaslužan za tehnicki nadzor radova i onoga tko mu je da diplomu da to uopce može nadgledat.
IDIOTI.
Heben onoga tko je zaslužan za tehnicki nadzor radova i onoga tko mu je da diplomu da to uopce može nadgledat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rimljani bi bolje tu kanalizaciju napravili ....prije 2000 godina ...BEZ AUTOKEDA.
A mislim ljut san ka pas ...ushrali mi kanalizaciju ...necu više spamat , nastavite o Todo lopovu al stvarno ono.
A mislim ljut san ka pas ...ushrali mi kanalizaciju ...necu više spamat , nastavite o Todo lopovu al stvarno ono.
2014-04-11
Pinochet wrote:Longi, jesi odlučio - ideš li u Njemačku , Italiju ili gledaš novi posal u RH?
Sto bi isao igdje. Ima papire da je lud. Svako mjesec ide invalidska 5-6 tisuca. Na obecanje da nece ici na drustvena dogadjanja uzme jos 1-2 mjesecno. Mirna Bosna.
Guest- Guest
Pa nemam baš papire da sam lud ....mada ....više je to genijalnost.....u obrnutom smjeru ...
lijepo uzmeš kantu benzine i samo polijevaš kolonu auta koja se parkirala na kolnih ...kad ih tako lijepo polieš usput onda samo zaplaiš cigaru ....i na prvo auto baciš opušak
Više sam genijalno lud ......mogu spalit cijeli Split šetajuci.
lijepo uzmeš kantu benzine i samo polijevaš kolonu auta koja se parkirala na kolnih ...kad ih tako lijepo polieš usput onda samo zaplaiš cigaru ....i na prvo auto baciš opušak
Više sam genijalno lud ......mogu spalit cijeli Split šetajuci.
2014-04-11
I normalno onda kad ih pitaš koje su tri stvari potrebne za otvoreni plamen nemaju pojma al znaju crtat u autokedu
kisik , visoka temperatura ( tocka gorivosti ) i goriva tvar.
kisik , visoka temperatura ( tocka gorivosti ) i goriva tvar.
2014-04-11
Evropljani su glupi ko kuraz ....natrapli se ovim Arapima ...nek je jedan na tisucu wehabdija ...nek ima dva zrna soli u glavi ...napravi im namjerno gužvu na izlazu s autoputa ....ljeto , vruc zrak .....samo ih treba dobro kresnit.
2014-04-11
RayMabus wrote:lijepo uzmeš kantu benzine i samo polijevaš kolonu auta koja se parkirala na kolnih ...kad ih tako lijepo polieš usput onda samo zaplaiš cigaru ....i na prvo auto baciš opušak
Teško da ćeš opuškom izazvati požar na taj način da ga baciš na proliveni benzin. Jedino otvorenim plamenom.
Guest- Guest
To je bilo metaforicki.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:lijepo uzmeš kantu benzine i samo polijevaš kolonu auta koja se parkirala na kolnih ...kad ih tako lijepo polieš usput onda samo zaplaiš cigaru ....i na prvo auto baciš opušak
Teško da ćeš opuškom izazvati požar na taj način da ga baciš na proliveni benzin. Jedino otvorenim plamenom.
Želiš otovren plamen ....gledaj i uci :
2014-04-11
pa ne moraš biti programer da bi znao koristiti autocad...moraš znati koristiti autocad i to je to...
Ja i jesam samouki programer ....cekam naknadu s biroa ...još najbolje da cu radit negdje dok to cekam ....al neznam program autoked niti koristim e mail ...to je istina ....druga je istina da bi ga savladao u par dana....a treca je istina da neželim radit nešto šta nije u opisu posla ...lijepo napravi na sveucilištu programer u autokedu a ne ubacivat to u školske programe ....sutra ce tražit da kineski znaš s školom strojarski tehnicar.Roy_Bean wrote:pa ne moraš biti programer da bi znao koristiti autocad...moraš znati koristiti autocad i to je to...
2014-04-11
Stvar je u principu ...ja nisam ko one babe u Konzumu pa bi one radile nedjeljom jer ce dobit 200 kuna mjesecno ....znam ja i talijanski pa neželim to u radnoj knjižici ....kome to treba ja cu pocet pricat ....tako i kome treba autoked nek traži s posebnom diplomom za to ...dodatno ceš platit.
Oni bi sve đabe ....kao strojarski tehnicar pa još programer ...A PA LIJEPO NAVEDI TO ...PA ČE TI SE TAKVI DOGOVARAT ZA PLAČU JER SU TO DVA ZANIMANJA.
Oni bi sve đabe ....kao strojarski tehnicar pa još programer ...A PA LIJEPO NAVEDI TO ...PA ČE TI SE TAKVI DOGOVARAT ZA PLAČU JER SU TO DVA ZANIMANJA.
2014-04-11
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Pa cuj realno ako si dao oglas za strojarskog tehnicara onda je to to a ako želiš crtaca programa onda to posebno navedi ...A JOK ONI BI DA SE TO PODRAZUMJEVA PA AKO NEZNAŠ AUTOKED NEVALJAŠ ....E PA OK DOVIĐEMA ...TRAŽI DALJE.Roy_Bean wrote:dada...sve možeš samo ti se ne da...
2014-04-11
To ti je ka ona šema ; tražim frizerku ...normalno placa za to zanimanje je recimo 3500 kuna ...al onda kao a mogla bi ti bit malo i pedikerka , čistacica , malo blagajnica , malo mjenjat žarulju .....al si svejedno frizerka pa je 3500 kuna.
A cuj nemam ti ja pojma o ovim drugim poslovima ...neodogovara ti ?
PA TRAŽI DALJE.
Ja ti za svako ovo zanimanje dižem 200 kuna više placu ....4500 kuna ...PA CU TI BIT.
A cuj nemam ti ja pojma o ovim drugim poslovima ...neodogovara ti ?
PA TRAŽI DALJE.
Ja ti za svako ovo zanimanje dižem 200 kuna više placu ....4500 kuna ...PA CU TI BIT.
2014-04-11
ne shvaćaš...on traži nekoga strojarske struke koji ujedno zna crtati u autocadu...to se zove crtanje, a ne programiranje...
Ti ćeš završiti k'o te babe u Konzumu ne primiš li se učenja autocada.RayMabus wrote:Stvar je u principu ...ja nisam ko one babe u Konzumu pa bi one radile nedjeljom jer ce dobit 200 kuna mjesecno ....znam ja i talijanski pa neželim to u radnoj knjižici ....kome to treba ja cu pocet pricat ....tako i kome treba autoked nek traži s posebnom diplomom za to ...dodatno ceš platit.
Trinity-
2014-04-17
bmk sjediš i naplacuješ ...to sam radio deset godina na pumpi ...doduše tamo je to drukcije tj pola radnog vrimena si na kasi ....kasu imam u malom prstu.Triny wrote:Ti ćeš završiti k'o te babe u Konzumu ne primiš li se učenja autocada.RayMabus wrote:Stvar je u principu ...ja nisam ko one babe u Konzumu pa bi one radile nedjeljom jer ce dobit 200 kuna mjesecno ....znam ja i talijanski pa neželim to u radnoj knjižici ....kome to treba ja cu pocet pricat ....tako i kome treba autoked nek traži s posebnom diplomom za to ...dodatno ceš platit.
Nemam žene , djece ...zaboli me ...đeparac tako uvik mogu zaradit.
2014-04-11
Neznam crtat u autokadu ...šta cu covika sad zavlacit da znam.Roy_Bean wrote:ne shvaćaš...on traži nekoga strojarske struke koji ujedno zna crtati u autocadu...to se zove crtanje, a ne programiranje...
2014-04-11
Nije isto isprogramirati autocad ili raditi u autocadu.RayMabus wrote:Ja i jesam samouki programer ....cekam naknadu s biroa ...još najbolje da cu radit negdje dok to cekam ....al neznam program autoked niti koristim e mail ...to je istina ....druga je istina da bi ga savladao u par dana....a treca je istina da neželim radit nešto šta nije u opisu posla ...lijepo napravi na sveucilištu programer u autokedu a ne ubacivat to u školske programe ....sutra ce tražit da kineski znaš s školom strojarski tehnicar.Roy_Bean wrote:pa ne moraš biti programer da bi znao koristiti autocad...moraš znati koristiti autocad i to je to...
I bolje ti je da to što prije svladaš jer ćeš duuuugo biti na birou.
Trinity-
2014-04-17
upiše se u hadeze tamo ne moraš biti niti pismenRayMabus wrote:Neznam crtat u autokadu ...šta cu covika sad zavlacit da znam.Roy_Bean wrote:ne shvaćaš...on traži nekoga strojarske struke koji ujedno zna crtati u autocadu...to se zove crtanje, a ne programiranje...
Kermit-
2014-04-17
Pa cuj ....po Nostradamusu ....prije ce bit da cu bit neka iregularna granicna straža protiv imigranata ...nek plate đeparac , 3500 kuna , plus hrana i duvan i eto mene.Triny wrote:Nije isto isprogramirati autocad ili raditi u autocadu.RayMabus wrote:Ja i jesam samouki programer ....cekam naknadu s biroa ...još najbolje da cu radit negdje dok to cekam ....al neznam program autoked niti koristim e mail ...to je istina ....druga je istina da bi ga savladao u par dana....a treca je istina da neželim radit nešto šta nije u opisu posla ...lijepo napravi na sveucilištu programer u autokedu a ne ubacivat to u školske programe ....sutra ce tražit da kineski znaš s školom strojarski tehnicar.Roy_Bean wrote:pa ne moraš biti programer da bi znao koristiti autocad...moraš znati koristiti autocad i to je to...
I bolje ti je da to što prije svladaš jer ćeš duuuugo biti na birou.
2014-04-11
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
» Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju