Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
Longi, jesi odlučio - ideš li u Njemačku , Italiju ili gledaš novi posal u RH?
Guest- Guest
Normalno pa to ti je to ...on ono ide po šemu sad cu ja ko i u Hr : nemoram placat porez , robu dobavljacima , struju .....i DUM.vili40 wrote:gledao sam na jednom slovenskom tv kanalu kako su se slovenci izjasnili oko svega toga kao i oko mercatora.Ukratko,boli nas kiki što taj megaloman radi u hrvatskoj i zašto mu to dozvoljavaju ali ovdje to ne prolazi.I da neće merkator i zaposlene koristiti za prebacivanja,mućke i ucjene.Slovenija je ipak pravna država.RayMabus wrote:Todoric je završena prica ...on i onaj njegov HGK mogu samo u Hr funkcionirat po tom mafijaškom sistemu tj sprega države i njega ...i eventualno u Hercegovini ....šta bi njega Srbija ono mazila po sistemu : ja nebi placa poreze , robu dobavljacima i struju ....pa nije nitko lud.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad sređujem neku nakndu s biroa ....imam 50 i nešto tisuca kuna na kartici ...nezamaram se ...cekam da Erdogan pusti Arape.Pinochet wrote:Longi, jesi odlučio - ideš li u Njemačku , Italiju ili gledaš novi posal u RH?
2014-04-11
a to, mozes lagano uživat sada do kraja lita, pojebat neku strankinju itdRayMabus wrote:Sad sređujem neku nakndu s biroa ....imam 50 i nešto tisuca kuna na kartici ...nezamaram se ...cekam da Erdogan pusti Arape.Pinochet wrote:Longi, jesi odlučio - ideš li u Njemačku , Italiju ili gledaš novi posal u RH?
Guest- Guest
Srpski dobavljači iz Srbije hehe vastaše na aparatimaRayMabus wrote:
To se, tvrdi N1 pozivajući na neslužbene informacije, i dogodilo. Kako je već javljao Bloomberg početkom mjeseca, dogovoreno je 100 milijuna eura od Sberbanke, a špekuliralo se o dodatnih 200 milijuna eura.
N1 neslužbeno doznaje kako je za prvu tranšu novca u iznosu od 60 milijuna eura za vraćanje dijela duga dobavljačima, Agrokor s Rusima morao dogovoriti listi prvenstva dobavljača za vraćanje duga. Taj dogovor postigli su krajem veljače nakon čega je Sberbanka isplatila dogovorenu sumu.
Dug Agrokora dobavljačima iznosi oko 2,2 milijarde eura.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/rusi-su-zaobisli-todorica-i-platili-direktno-dobavljace/957287.aspx
U prevodu necemo tebi dat nego ti to uzimaš al lova direktno ide dobavljacima ...vjerovatno nekim srpskim dobavljacima u Srbiji.
Kermit-
2014-04-17
Neheben ja ništa dok je matrijahalna imperija na vlasti.Pinochet wrote: pojebat neku strankinju itd
2014-04-11
Toliko o ismijavanju slovenaca i pervanovim šalala ono Slovenija država Hrvatska afrička kasabavili40 wrote:gledao sam na jednom slovenskom tv kanalu kako su se slovenci izjasnili oko svega toga kao i oko mercatora.Ukratko,boli nas kiki što taj megaloman radi u hrvatskoj i zašto mu to dozvoljavaju ali ovdje to ne prolazi.I da neće merkator i zaposlene koristiti za prebacivanja,mućke i ucjene.Slovenija je ipak pravna država.RayMabus wrote:Todoric je završena prica ...on i onaj njegov HGK mogu samo u Hr funkcionirat po tom mafijaškom sistemu tj sprega države i njega ...i eventualno u Hercegovini ....šta bi njega Srbija ono mazila po sistemu : ja nebi placa poreze , robu dobavljacima i struju ....pa nije nitko lud.
Kermit-
2014-04-17
Kakva hebacina , pichke , obitelj , veza , djeca i to ...toga sam se ja odreka ima 10 godina.
Nek mi stave soli na rep ....kao ženi se , propada nam natalitet , tko ce nam platiti pemzije ?
?
MOLIM ???!!!???
ZAR JA DA TI TO RADIM ?
PA VI NISTE NORMALNI.
AJDE ZDRAVO.
Nek mi stave soli na rep ....kao ženi se , propada nam natalitet , tko ce nam platiti pemzije ?
?
MOLIM ???!!!???
ZAR JA DA TI TO RADIM ?
PA VI NISTE NORMALNI.
AJDE ZDRAVO.
2014-04-11
država tj.sad ovi uzjebani političari su ga godinama favorizirali,mazili i pazili,dali mu sve što je poželio i sad imamo to što imamo,tešku pizdariju.Zato sam rekao,u svoj toj priči je toda najmanje kriv.Po čijem nalogu su mu godinama odgađali da plaća porez,kako je mogao uzimati robu a da je ne plaća pa nikom ništa?Tko mu je sređivao da skoro badava crpi vodu pa je prodaje kao da je nafta?To sve u državi mogu samo oni koji su u sprezi sa korumpiranim političarima i sa korumpiranim institucijama.RayMabus wrote:Normalno pa to ti je to ...on ono ide po šemu sad cu ja ko i u Hr : nemoram placat porez , robu dobavljacima , struju .....i DUM.vili40 wrote:gledao sam na jednom slovenskom tv kanalu kako su se slovenci izjasnili oko svega toga kao i oko mercatora.Ukratko,boli nas kiki što taj megaloman radi u hrvatskoj i zašto mu to dozvoljavaju ali ovdje to ne prolazi.I da neće merkator i zaposlene koristiti za prebacivanja,mućke i ucjene.Slovenija je ipak pravna država.RayMabus wrote:Todoric je završena prica ...on i onaj njegov HGK mogu samo u Hr funkcionirat po tom mafijaškom sistemu tj sprega države i njega ...i eventualno u Hercegovini ....šta bi njega Srbija ono mazila po sistemu : ja nebi placa poreze , robu dobavljacima i struju ....pa nije nitko lud.
vili40-
2015-08-02
Nema veze ...taman lijepo došli racuni na naplatu.vili40 wrote:država tj.sad ovi uzjebani političari su ga godinama favorizirali,mazili i pazili,dali mu sve što je poželio i sad imamo to što imamo,tešku pizdariju.Zato sam rekao,u svoj toj priči je toda najmanje kriv.Po čijem nalogu su mu godinama odgađali da plaća porez,kako je mogao uzimati robu a da je ne plaća pa nikom ništa?Tko mu je sređivao da skoro badava crpi vodu pa je prodaje kao da je nafta?To sve u državi mogu samo oni koji su u sprezi sa korumpiranim političarima i sa korumpiranim institucijama.RayMabus wrote:Normalno pa to ti je to ...on ono ide po šemu sad cu ja ko i u Hr : nemoram placat porez , robu dobavljacima , struju .....i DUM.vili40 wrote:gledao sam na jednom slovenskom tv kanalu kako su se slovenci izjasnili oko svega toga kao i oko mercatora.Ukratko,boli nas kiki što taj megaloman radi u hrvatskoj i zašto mu to dozvoljavaju ali ovdje to ne prolazi.I da neće merkator i zaposlene koristiti za prebacivanja,mućke i ucjene.Slovenija je ipak pravna država.RayMabus wrote:Todoric je završena prica ...on i onaj njegov HGK mogu samo u Hr funkcionirat po tom mafijaškom sistemu tj sprega države i njega ...i eventualno u Hercegovini ....šta bi njega Srbija ono mazila po sistemu : ja nebi placa poreze , robu dobavljacima i struju ....pa nije nitko lud.
2014-04-11
Agrokor u Hrvatskoj sad lijepo nek smanji placu za 10 do 20 % svim radnicama ...to je taman onoliko koliko su zarađivale nedjeljom više plus puta dva da im se zgadi i ono otprije šta su zaradile ....eto kad ti je super radit nedjeljom a mjesecno dobiješ 200 kuna više.
Ove koje nece radit za kikiriki pravac Austrija , pada natalitet ....meni oddlicno.
SVE POMLATIO.
Ove koje nece radit za kikiriki pravac Austrija , pada natalitet ....meni oddlicno.
SVE POMLATIO.
2014-04-11
Sad kad Rusi dođu i uzmu vode, kako ce Ameri odgovorit.
2014-04-12
Pa nabio im je sankcije ...Rus može preuzeti trgovine u Srbiji i BiH ako misli svoju robu prodavat na policama ...u Hr to nemože.maggie13 wrote:Sad kad Rusi dođu i uzmu vode, kako ce Ameri odgovorit.
2014-04-11
ne radi se sve izravno.RayMabus wrote:Pa nabio im je sankcije ...Rus može preuzeti trgovine u Srbiji i BiH ako misli svoju robu prodavat na policama ...u Hr to nemože.maggie13 wrote:Sad kad Rusi dođu i uzmu vode, kako ce Ameri odgovorit.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Božo Boban ·
Board of directors at Hrvatski centar za toleranciju
Ono kad uvališ sankcije Rusiji a Rusi dođu i odensu ti pola gospodarstva
Unlike · Reply · 22 · 2 hrs
Board of directors at Hrvatski centar za toleranciju
Ono kad uvališ sankcije Rusiji a Rusi dođu i odensu ti pola gospodarstva
Unlike · Reply · 22 · 2 hrs
Kermit-
2014-04-17
Kad okupiramo Rusiju sve će to biti naše :)
A do tada bi kapetan anemija mogao pitati Porošenka da nam prenese iskustva u borbi protiv ruske agresije.
A do tada bi kapetan anemija mogao pitati Porošenka da nam prenese iskustva u borbi protiv ruske agresije.
Lopovi Raus
Gdje je stožer za obranu Agrokora jer očito će postati Агрокор!
Unlike · Reply · 10 · 3 hrs
Kermit-
2014-04-17
Boli kurac Klema reketari po Zrću, Plenki smišlja nove fraze, a Neno Bakić i ekonomski umovi brišu članku gdje su tvrdili da je stanje sasvim normalno, eo i nestao todin dug Marić u nedjelju formatiro poreznu
Kermit-
2014-04-17
АГРОКОР МОСКВА
hehehe najbolji je dio što je Sberbanka u 100% vlasništvu Ruske federacije što bi se reklo oni su i vlasnici pola države
hehehe najbolji je dio što je Sberbanka u 100% vlasništvu Ruske federacije što bi se reklo oni su i vlasnici pola države
Kermit-
2014-04-17
Sada u biti dajemo sami sebi sankcije, ali no za 5 godina biti ćemo autonomna oblast ruske federacije pod protektoratom Szent Korona hehehehe
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
» Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju