Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
To je na ulici ...nema s menom veze al meni vraca nazad.asilovski wrote:
jbg-a imaš sajlu čeličnu sa ručkom koja služi za razbijanje govana, ali u svakom slučaju moraš napraviti pad sa par cigala, ali to je posao već, radio sam to sranje kod lege želudac mi se okrenio
A mislim ono ...cijev duga 10 metara promjera pola metra ...koliki je pad .....pa eto najmanje ti mora ova strana cijevi vamo bit u pola niže ....znaci 25 centimetara ako je promjer cijevi pola metra ...MA NIŠTA ...VODORAVNO VODORAVNO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nevjerovatno .....imaš cijev promjera 30 cm ...dužina je 20 metara ...za koliko mora ovaj zadnji kraj gdje je izlaz bit niže po nadmorskoj visini ?
15 cm ...najmanje ...bar pola promjera cijevi.
AUTOKED.
AUTOKED.
2014-04-11
najgore kad jednom napraviš onda te zovu kakao si ti to napravio "pa ako možeš naletit bit će piva i klope" heheheRayMabus wrote:To je na ulici ...nema s menom veze al meni vraca nazad.asilovski wrote:
jbg-a imaš sajlu čeličnu sa ručkom koja služi za razbijanje govana, ali u svakom slučaju moraš napraviti pad sa par cigala, ali to je posao već, radio sam to sranje kod lege želudac mi se okrenio
A mislim ono ...cijev duga 10 metara promjera pola metra ...koliki je pad .....pa eto najmanje ti mora ova strana cijevi vamo bit u pola niže ....znaci 25 centimetara ako je promjer cijevi pola metra ...MA NIŠTA ...VODORAVNO VODORAVNO.
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nevjerovatno .....imaš cijev promjera 30 cm ...dužina je 20 metara ...za koliko mora ovaj zadnji kraj gdje je izlaz bit niže po nadmorskoj visini ?
AUTOKED.
Kermit-
2014-04-17
Đeneral Krstičeviću Honduras ti nije ravan hehehe
Kermit-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/najozbiljnija-prijetnja-dosad-turski-ministar-slat-cemo-vam-15-tisuca-izbjeglica-mjesecno/957409.aspx
Ma evo im Erdogan ...kaže slat cemo vam 15 tisuca arapa mjesecno najmanje ...pa nek malo crtaju u autokedu.-
Ma evo im Erdogan ...kaže slat cemo vam 15 tisuca arapa mjesecno najmanje ...pa nek malo crtaju u autokedu.-
2014-04-11
Erdogane samo šalji bit će u Koelnu žurkaRayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/najozbiljnija-prijetnja-dosad-turski-ministar-slat-cemo-vam-15-tisuca-izbjeglica-mjesecno/957409.aspx
Kermit-
2014-04-17
Yoda i slicni ce za 10 eura ucit crtat u autokedu da bi se umili poslodavcu koji nezna navest šta oce nego kao opcenito pa kad zoveš za posao onda a cuj trebalo bi znat i kineski malo.
Ajde neka.
Cekam ja Arapice.
Ajde neka.
Cekam ja Arapice.
2014-04-11
arapice heheh di ćeš arapice pored kajice i noorkiceRayMabus wrote:Yoda i slicni ce za 10 eura ucit crtat u autokedu da bi se umili poslodavcu koji nezna navest šta oce nego kao opcenito pa kad zoveš za posao onda a cuj trebalo bi znat i kineski malo.
Ajde neka.
Cekam ja Arapice.
Kermit-
2014-04-17
Arapici čarapiči
Pa nek lijepo sve izgaze pa ce raja izglasat fašizma ...onda cu im ja pokazat šta je propan butan i kako tekuci prirodni plin širi volumen kad iz tekuceg pređe u plinoviti za nekih sedamsto puta .....a eto slucajno vi zaglavili u hermeticki zatvorenoj prostoriji.
Pa nek lijepo sve izgaze pa ce raja izglasat fašizma ...onda cu im ja pokazat šta je propan butan i kako tekuci prirodni plin širi volumen kad iz tekuceg pređe u plinoviti za nekih sedamsto puta .....a eto slucajno vi zaglavili u hermeticki zatvorenoj prostoriji.
2014-04-11
Jok Fuk..Todoric je u par navrata uzimao kapitalne kredite od Rusa,a kad uzmes od Rusa,to se mora i vratiti,inace se pocnu slucajnosti dogadjati,kako i jeste red...vuksadinare wrote:...quratz...on je suknuo agrokor rujama..da se iskupi za ukrajinu...morao je nesto dat...krvarinu..ili zlatarinu..za iskupljenjeasilovski wrote:Plenki moze traziti azil u ukrajinskom konzulatuvuksadinare wrote:eto asila dozivjet ces ipak da ti rus bude gospodar..sad mos i umrijet sretan...
Guest- Guest
Krah donedavna snažne talijanske prehrambene tvrtke "Parmalat" mogao bi prerasti u "europski slučaj Enron", piše u subotu na naslovnici talijasnki dnevnik "Corriere della Sera" pod naslovom "Parmalat tone, rupa od 4 milijarde".
Talijanski premijer Silvio Berlusconi najavio je, međutim, u subotu da će vlada intervenirati kako bi spasila "Parmalat", najveću talijansku prehrambenu tvrtku.
"Vlada će intervenirati ponajprije kako bi spasila ... operativni dio tvrtke, da bi spasila radna mjesta i razlučila njezinu financijsku stranu od poslovne", rekao je Berlusconi na konferenciji za novinare.
Nakon bankrota agroindustriskog kompleksa "Cirio", u većinskom vlasništvu Sergia Cragnottija koji je, u međuvremenu smijenjen a protiv njega je pokrenut i sudski postupak, sada je propao i "Parmalat", tvrtka u većinskom vlasništvu Calista Tanzija.
U Milanu su sudski izvori objavili da je istraga već počela te se razmatra podizanje optužnica zbog podastiranja netočnih podataka revizorima te zbog pronevjere.
Prije dva dana, kada je sve više izlazilo na vidjelo da tvrtka iz Parme, koja ima i nogometni klub "Parmu", nema više dovoljno novaca za povrat kredita, Tanzi je podnio ostavku na položaj predsjednika upravnog odbora. Tada se još činilo da ima izgleda za spas goleme tvrtke koja svoje proizvode izvozi u 30 zemalja svijeta, a zapošljava 35.000 radnika i prošle je godine prodala proizvoda u vrijednosti od 7,6 milijardi eura.
Međutim, zatim je stigao demanti američke banke Bank of America, koja je u petak objavila da kod nje nema nikakvih 4 milijarde eura deponiranih na računu "Parmalata".
Dionice na burzi su nakon te objave odmah pale za 66 posto.
U opasnosti su i sredstva malih dioničara, kojih ima 100 tisuća.
Britanski list "The Economist" usporedio je krah "Parmalata" s propašću bivšeg američkog energetskog diva "Enron".
Tužiteljstvo u Milanu pokrenulo je istragu o krahu "Parmalata", kojeg već nazivaju "europski slučaj Enron".
Utemeljitelj talijanske prehrambene kompanije Parmalat Calisto Tanzi osuđen je na zatvorsku kaznu od 18 godina zbog svoje uloge u propasti tvrtke.
Morat će vratiti i dvije milijarde eura, a malim dioničarima, koje je krah Parmalata uništio, nadoknaditi 5 posto vrijednosti dionica. Parmalat je bankrotirao 2003. pod teretom duga od 14 milijardi eura.
Talijanski premijer Silvio Berlusconi najavio je, međutim, u subotu da će vlada intervenirati kako bi spasila "Parmalat", najveću talijansku prehrambenu tvrtku.
"Vlada će intervenirati ponajprije kako bi spasila ... operativni dio tvrtke, da bi spasila radna mjesta i razlučila njezinu financijsku stranu od poslovne", rekao je Berlusconi na konferenciji za novinare.
Nakon bankrota agroindustriskog kompleksa "Cirio", u većinskom vlasništvu Sergia Cragnottija koji je, u međuvremenu smijenjen a protiv njega je pokrenut i sudski postupak, sada je propao i "Parmalat", tvrtka u većinskom vlasništvu Calista Tanzija.
U Milanu su sudski izvori objavili da je istraga već počela te se razmatra podizanje optužnica zbog podastiranja netočnih podataka revizorima te zbog pronevjere.
Prije dva dana, kada je sve više izlazilo na vidjelo da tvrtka iz Parme, koja ima i nogometni klub "Parmu", nema više dovoljno novaca za povrat kredita, Tanzi je podnio ostavku na položaj predsjednika upravnog odbora. Tada se još činilo da ima izgleda za spas goleme tvrtke koja svoje proizvode izvozi u 30 zemalja svijeta, a zapošljava 35.000 radnika i prošle je godine prodala proizvoda u vrijednosti od 7,6 milijardi eura.
Međutim, zatim je stigao demanti američke banke Bank of America, koja je u petak objavila da kod nje nema nikakvih 4 milijarde eura deponiranih na računu "Parmalata".
Dionice na burzi su nakon te objave odmah pale za 66 posto.
U opasnosti su i sredstva malih dioničara, kojih ima 100 tisuća.
Britanski list "The Economist" usporedio je krah "Parmalata" s propašću bivšeg američkog energetskog diva "Enron".
Tužiteljstvo u Milanu pokrenulo je istragu o krahu "Parmalata", kojeg već nazivaju "europski slučaj Enron".
Utemeljitelj talijanske prehrambene kompanije Parmalat Calisto Tanzi osuđen je na zatvorsku kaznu od 18 godina zbog svoje uloge u propasti tvrtke.
Morat će vratiti i dvije milijarde eura, a malim dioničarima, koje je krah Parmalata uništio, nadoknaditi 5 posto vrijednosti dionica. Parmalat je bankrotirao 2003. pod teretom duga od 14 milijardi eura.
vili40-
2015-08-02
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnb-o-drami-u-agrokoru-i-neke-banke-bi-se-mogle-naci-u-problemima/957345.aspx
Titanik.
Titanik.
2014-04-11
Plenki će opet u London ko onomad 1991.g. ili kralj 1941.g., regi bježi u bosnu do bude konjokradica ko i deda hehehehRayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnb-o-drami-u-agrokoru-i-neke-banke-bi-se-mogle-naci-u-problemima/957345.aspx
Titanik.
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnb-o-drami-u-agrokoru-i-neke-banke-bi-se-mogle-naci-u-problemima/957345.aspx
Titanik.
Tedeschi nezadovoljan Indexovim plaćenim novinarima, pa frend Vujčić opet mora pomagati, dizati paniku.
Ne sjećam se da ikada tako gusto nastupao i po kojem monetarnom ili gospodarstvenom pitanju, kao ovih dana.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Gospođo gotovo je to ni sloba ne bi rešio:Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnb-o-drami-u-agrokoru-i-neke-banke-bi-se-mogle-naci-u-problemima/957345.aspx
Titanik.
Tedeschi nezadovoljan Indexovim plaćenim novinarima, pa frend Vujčić opet mora pomagati, dizati paniku.
Ne sjećam se da ikada tako gusto nastupao i po kojem monetarnom ili gospodarstvenom pitanju, kao ovih dana.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Gospođo gotovo je to ni sloba ne bi rešio:Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnb-o-drami-u-agrokoru-i-neke-banke-bi-se-mogle-naci-u-problemima/957345.aspx
Titanik.
Krvnik.
Fascinira te?
Gotovo ili ne, poanta je na masi koja umišlja pravdu, a u stvari su/smo marionete, u kojoj količini, ovisi o poznavanju pozadine.
Po Trumpovoj kampanji vidimo novu paradigmu (ne)promišljanja javnosti, lažnih vijesti je toliko da se već sociološki time bave.
Naš robovski mentalitet ne zamara se kompliciranim konstruktima, konzumiramo sve što nam ponude.
Ukoliko i netko prizove kakvu pamet, mrzimo ga jer nam kvari igru.
Ovaj gore kojeg si stavio znao je kako se to radi, posljedice znamo.
2016-02-22
fascinira me bilo tko tko fascinira druge umove kao pojava, a njega sam stavio samo kao tragičnost trenutka ne kao slavu bilo koga, osim toga meni je kuća uništena zajedno sa vikendicom, dedinom kućom i još gradom...Sabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Gospođo gotovo je to ni sloba ne bi rešio:Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnb-o-drami-u-agrokoru-i-neke-banke-bi-se-mogle-naci-u-problemima/957345.aspx
Titanik.
Krvnik.
Fascinira te?
Gotovo ili ne, poanta je na masi koja umišlja pravdu, a u stvari su/smo marionete, u kojoj količini, ovisi o poznavanju pozadine.
Po Trumpovoj kampanji vidimo novu paradigmu (ne)promišljanja javnosti, lažnih vijesti je toliko da se već sociološki time bave.
Naš robovski mentalitet ne zamara se kompliciranim konstruktima, konzumiramo sve što nam ponude.
Ukoliko i netko prizove kakvu pamet, mrzimo ga jer nam kvari igru.
Ovaj gore kojeg si stavio znao je kako se to radi, posljedice znamo.
Kermit-
2014-04-17
Najbolji su mi zagrebčani koji nisu doživjeli kurčevog kurca a koji se osjećaju uvrijeđeni a čiji je grad opljačkao moj grad, e jebo Vam sve po spisku
Kermit-
2014-04-17
Žao mi je.
Nitko od nas nije pomislio da će se to događati na pragu 21. stoljeća.
Nitko od nas nije pomislio da će se to događati na pragu 21. stoljeća.
2016-02-22
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
» Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
» Žutarnji: Ruske banke financiraju Agrokor II dio
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju