LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:End1899 wrote:penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
scorpion-
2014-04-18
Prijavio ga kolega, nije shvatio da je "pitaj kevu" svakodnevna uzrečica na Nogometu.muckodjubre wrote:zaboravio je da se keva smije spominjati samo na nogometmocni majmun wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17031-revolucija-u-politickom-marketingu-predsednik-pristojne-srbije#782754
spominjao je kevu pa je dobio ban
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
prvo i osnovno smrade, masche je rekao da ga je dodirnuo, a ne da je bio faul i to je bilo nakon šuta di marije kad se poskliznuo i poslao loptu nebu pod oblake. znači osim montiranja snimaka vrlo su vješti u lažima i iskrivljavanju istine, gle čuda baš kao ti na ovom forumu.muckodjubre wrote:pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:End1899 wrote:penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ta situacija nije niti bila spomenuta poslije utakmice jer nema ništa u njoj samo se jalne duše hvataju na te gluposti, hejteri kmečanje na najjače, sad se traži igla u plastu sijena
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
ako je logika da je bila ruka maschea za penal onda su barci trebala biti dva, prema tome barca je pokradena ;)
ako idemo logikom realnosti, nitko nije pokraden, PSG je izdominiran osramoćen skupa sa svim hejterima i kompleksašima
ako idemo logikom realnosti, nitko nije pokraden, PSG je izdominiran osramoćen skupa sa svim hejterima i kompleksašima
2015-08-25
PSG je priča za sebe, miševi su igrali kako su igrali. Ali opet bi prošli da nisu suci pogurali barcelonu
prošla bi i barca patetico iako su bili lošija ekipa u obje utakmice, ali nisam primijetio nikakvu empatiju za tu utakmicu. zato mi se sad jebe za PSG bili pokradeni ili ne, samo znam da uživam ko nikad.
2015-08-25
Usprkos što su ih suci pokrali Barca je napravila nemoguće i izborila prolaz...ovo je rezime većine naslovnica u svijetuscorpion wrote:Tako je, PSG je pokrao barcelonu
Guest- Guest
Reka sam ja jučer, nisu zaslužili proći ni jedni ni drugi, a PSG još i manje jer onako odigrati utakmicu. Poklon golove su dali Barci, jebena 3-a minuta, a reakcija obrane kada je Hajdukova!scorpion wrote:PSG je priča za sebe, miševi su igrali kako su igrali. Ali opet bi prošli da nisu suci pogurali barcelonu
Volija bi da Borussia uzme ovu smišnu LP
Guest- Guest
hoćeš reći da maskerano laže,kada kaže:End1899 wrote:prvo i osnovno smrade, masche je rekao da ga je dodirnuo, a ne da je bio faul i to je bilo nakon šuta di marije kad se poskliznuo i poslao loptu nebu pod oblake. znači osim montiranja snimaka vrlo su vješti u lažima i iskrivljavanju istine, gle čuda baš kao ti na ovom forumu.muckodjubre wrote:pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:End1899 wrote:penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG"
Pariz se u Kataloniju došao braniti. Za razliku od utakmice prije tri tjedna kad su porazili Barcelonu, momčad Unaija Emeryja na Camp Nouu odigrala je sramotnu utakmicu.
Međutim, njihov kukavičluk ne opravdava činjenicu da je sudac utakmice u dobroj mjeri odredio rasplet drame na Camp Nouu.
Dva sumnjiva penala za Barcu i rukomet Mascherana u vlastitom kaznenom prostoru još nekako i mogu proći pod egidom ''slobodno sudačko uvjerenje'', no kako objasniti samo žuti karton Neymaru nakon divljačkog udaranja Marquinhosa s leđa te priznanje Javiera Mascherana da je PSG oštećen za čisti penal nakon njegova faula nad Di Marijom u 85. minuti?
http://www.index.hr/sport/clanak/zasto-o-ovim-situacijama-mateo-beusan-nije-pricao-mascherano-priznao-da-je-psg-brutalno-ostecen-/955486.aspx
Međutim, njihov kukavičluk ne opravdava činjenicu da je sudac utakmice u dobroj mjeri odredio rasplet drame na Camp Nouu.
Dva sumnjiva penala za Barcu i rukomet Mascherana u vlastitom kaznenom prostoru još nekako i mogu proći pod egidom ''slobodno sudačko uvjerenje'', no kako objasniti samo žuti karton Neymaru nakon divljačkog udaranja Marquinhosa s leđa te priznanje Javiera Mascherana da je PSG oštećen za čisti penal nakon njegova faula nad Di Marijom u 85. minuti?
http://www.index.hr/sport/clanak/zasto-o-ovim-situacijama-mateo-beusan-nije-pricao-mascherano-priznao-da-je-psg-brutalno-ostecen-/955486.aspx
Zamisli, razvališ ih 4:0 i to je još dobar rezultat za barcelonu koliko su ih rastavili u Parizu. I onda dođeš na nou camp, zatvoriš se u 16 i zabijaš sam sebi golove jer si se usrao kao neki amateramper1950 wrote:Reka sam ja jučer, nisu zaslužili proći ni jedni ni drugi, a PSG još i manje jer onako odigrati utakmicu. Poklon golove su dali Barci, jebena 3-a minuta, a reakcija obrane kada je Hajdukova!scorpion wrote:PSG je priča za sebe, miševi su igrali kako su igrali. Ali opet bi prošli da nisu suci pogurali barcelonu
KMEEE KMEEE KMEEEmuckodjubre wrote:hoćeš reći da maskerano laže,kada kaže:End1899 wrote:prvo i osnovno smrade, masche je rekao da ga je dodirnuo, a ne da je bio faul i to je bilo nakon šuta di marije kad se poskliznuo i poslao loptu nebu pod oblake. znači osim montiranja snimaka vrlo su vješti u lažima i iskrivljavanju istine, gle čuda baš kao ti na ovom forumu.muckodjubre wrote:pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:End1899 wrote:penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:
Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"
2015-08-25
LOLmuckodjubre wrote:Pariz se u Kataloniju došao braniti. Za razliku od utakmice prije tri tjedna kad su porazili Barcelonu, momčad Unaija Emeryja na Camp Nouu odigrala je sramotnu utakmicu.
isplači se bit će lakše
2015-08-25
tako kmečiš na svaki krivi aut reala,a sad nema nikih problema...dobro,doći će brzo neka situacija protiv barce ili u korist reala pa ćemo te vidjetiEnd1899 wrote:KMEEE KMEEE KMEEEmuckodjubre wrote:hoćeš reći da maskerano laže,kada kaže:End1899 wrote:prvo i osnovno smrade, masche je rekao da ga je dodirnuo, a ne da je bio faul i to je bilo nakon šuta di marije kad se poskliznuo i poslao loptu nebu pod oblake. znači osim montiranja snimaka vrlo su vješti u lažima i iskrivljavanju istine, gle čuda baš kao ti na ovom forumu.muckodjubre wrote:pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:End1899 wrote:
penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realan
upravo tako ti plačeš skoro svako kolo primere,osim kada suci guraju barcu kao sinoć ili protiv leganesa,onda nema nikih problema jer ipak su suci prije 2g u nekoj tekmi pokrali barcu...sad si postao isti kao oni kojima je argument kada se pokrade barca pa i pokralo je chelsea protiv barce...End1899 wrote:LOLmuckodjubre wrote:Pariz se u Kataloniju došao braniti. Za razliku od utakmice prije tri tjedna kad su porazili Barcelonu, momčad Unaija Emeryja na Camp Nouu odigrala je sramotnu utakmicu.
isplači se bit će lakše
o kojim onima ti pričaš, sebi možda koji lažeš čim zineš jer nemaš više nijedan valjani argument da obraniš svoje gluparije niti si ikad imao, ali barem nisi lagao ko u zadnjih godinu i izmišljao.. takav ne mogu biti niti da hoću
sad nastavi kmečat
sad nastavi kmečat
2015-08-25
Ovo jedva čekam, a neće se dugo čekat da dobije Real neki penal. Vidit ćeš malog ondamuckodjubre wrote:dobro,doći će brzo neka situacija protiv barce ili u korist reala pa ćemo te vidjeti
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50