LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Ovo jedva čekam, a neće se dugo čekat da dobije Real neki penal. Vidit ćeš malog ondamuckodjubre wrote:dobro,doći će brzo neka situacija protiv barce ili u korist reala pa ćemo te vidjeti
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
pusti ti sad mene,ovo nema veze sa mnom jer nisam ja rekao ili iizmislio već maskerano,igrač barcelone,sam kaže...End1899 wrote:o kojim onima ti pričaš, sebi možda koji lažeš čim zineš jer nemaš više nijedan valjani argument da obraniš svoje gluparije niti si ikad imao, ali barem nisi lagao ko u zadnjih godinu i izmišljao.. takav ne mogu biti niti da hoću
sad nastavi kmečat
Dileme i nedoumice oko toga što se točno dogodilo razriješio je sam Mascherano koji je pred kamerama mrtav-hladan priznao da je sapleo sunarodnjaka i da je PSG oštećen za penal.
jučer je bila najveća krađa nakon 2009, 2 nepostojeca penala, čisti penal na di mariji od strane mascerana (niti u sažetak to nisu stavili a bila je najveća prilika na utakmici) i drugi žuti za piquea.
Guest- Guest
misliš kako smo vidjeli tebe kad potpomažu loreala svako kolo, a jedino šta znaš je svršit na modrića, a krađe se nikad ne dotakneš.muckodjubre wrote:tako kmečiš na svaki krivi aut reala,a sad nema nikih problema...dobro,doći će brzo neka situacija protiv barce ili u korist reala pa ćemo te vidjetiEnd1899 wrote:KMEEE KMEEE KMEEEmuckodjubre wrote:hoćeš reći da maskerano laže,kada kaže:End1899 wrote:prvo i osnovno smrade, masche je rekao da ga je dodirnuo, a ne da je bio faul i to je bilo nakon šuta di marije kad se poskliznuo i poslao loptu nebu pod oblake. znači osim montiranja snimaka vrlo su vješti u lažima i iskrivljavanju istine, gle čuda baš kao ti na ovom forumu.muckodjubre wrote:
pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG"
ajde reci mi koja budala još uvažava tvoje besmislene lažljive komentare osim škorpiona i bracale.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zabranija bi im 2 godine nastup u Europi + još 2 u LP, nek malo igraju EL da razmisle!scorpion wrote:Zamisli, razvališ ih 4:0 i to je još dobar rezultat za barcelonu koliko su ih rastavili u Parizu. I onda dođeš na nou camp, zatvoriš se u 16 i zabijaš sam sebi golove jer si se usrao kao neki amateramper1950 wrote:Reka sam ja jučer, nisu zaslužili proći ni jedni ni drugi, a PSG još i manje jer onako odigrati utakmicu. Poklon golove su dali Barci, jebena 3-a minuta, a reakcija obrane kada je Hajdukova!scorpion wrote:PSG je priča za sebe, miševi su igrali kako su igrali. Ali opet bi prošli da nisu suci pogurali barcelonu
Guest- Guest
eto, kao što rekoh. od vas dva smo već dosta ionako vidjeli i previšescorpion wrote:Ovo jedva čekam, a neće se dugo čekat da dobije Real neki penal. Vidit ćeš malog ondamuckodjubre wrote:dobro,doći će brzo neka situacija protiv barce ili u korist reala pa ćemo te vidjeti
2015-08-25
ok,kažeš da smo mi lažljivci i sve to,oK ,pustiit ćemo to...a što kažeš na maskerana:End1899 wrote:misliš kako smo vidjeli tebe kad potpomažu loreala svako kolo, a jedino šta znaš je svršit na modrića, a krađe se nikad ne dotakneš.muckodjubre wrote:tako kmečiš na svaki krivi aut reala,a sad nema nikih problema...dobro,doći će brzo neka situacija protiv barce ili u korist reala pa ćemo te vidjetiEnd1899 wrote:KMEEE KMEEE KMEEEmuckodjubre wrote:hoćeš reći da maskerano laže,kada kaže:End1899 wrote:
prvo i osnovno smrade, masche je rekao da ga je dodirnuo, a ne da je bio faul i to je bilo nakon šuta di marije kad se poskliznuo i poslao loptu nebu pod oblake. znači osim montiranja snimaka vrlo su vješti u lažima i iskrivljavanju istine, gle čuda baš kao ti na ovom forumu.
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG"
ajde reci mi koja budala još uvažava tvoje besmislene lažljive komentare osim škorpiona i bracale.
Dileme i nedoumice oko toga što se točno dogodilo razriješio je sam Mascherano koji je pred kamerama mrtav-hladan priznao da je sapleo sunarodnjaka i da je PSG oštećen za penal.
pa dobio si odgovor ne pravi se još i glup nastavi kmečat samo
2015-08-25
znači maskerano je lažljivac i ja sam izmislio da se to desilo...to sam i mislio
čmrlja
kladim se da neće dugo proći da kreneš zazivati franka,tenkove i mašineriju
čmrlja
kladim se da neće dugo proći da kreneš zazivati franka,tenkove i mašineriju
zanimljiv gif i film...
Misliš da ima smisla, da Uefa gura Barcelonu?muckodjubre wrote:zanimljiv gif i film...
Guest- Guest
pročitaj opet moj komentar, samo nema pomoći od toga kad ti vrtiš svoj film.
ali ako ti je to faul šta je masche dotaknuo di mariju koji je već šutnuo loptu i prethodno se poskliznuo onda mi nije jasno kako ti nije penal laktarenje suareza u glavu i očiti kontakt nogama. opet vodiš unutarnje borbe jebiga, kako vitar puše tako ti mijenjaš stavove...
ali ako ti je to faul šta je masche dotaknuo di mariju koji je već šutnuo loptu i prethodno se poskliznuo onda mi nije jasno kako ti nije penal laktarenje suareza u glavu i očiti kontakt nogama. opet vodiš unutarnje borbe jebiga, kako vitar puše tako ti mijenjaš stavove...
2015-08-25
ne vjerujemamper1950 wrote:Misliš da ima smisla, da Uefa gura Barcelonu?muckodjubre wrote:zanimljiv gif i film...
Pa gif koji si tu nalipija upravo to pokazuje na ironičan način. Da Uefa gura Barcu i da nepošten način prolaze. Ne znam zašto stavljaš gif u koji ni sam ne vjeruješ, ali dobro. Ništa čudno...muckodjubre wrote:ne vjerujemamper1950 wrote:Misliš da ima smisla, da Uefa gura Barcelonu?muckodjubre wrote:zanimljiv gif i film...
Guest- Guest
puti ti mene šta sam ja rekao...ja samo citiram što je rekao maskerano "Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG"End1899 wrote:pročitaj opet moj komentar, samo nema pomoći od toga kad ti vrtiš svoj film.
Having Barcelona in the quarter-finals is not pleasing' - Allegri frustrated with PSG collapse
The Juve boss felt the Catalans' Champions League comeback was "beautiful" but bad news for the other teams still vying for glory
The Juve boss felt the Catalans' Champions League comeback was "beautiful" but bad news for the other teams still vying for glory
2015-08-25
ne nego ti citiraš ono šta je marca reklamuckodjubre wrote:puti ti mene šta sam ja rekao...ja samo citiram što je rekao maskerano "Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG"End1899 wrote:pročitaj opet moj komentar, samo nema pomoći od toga kad ti vrtiš svoj film.
2015-08-25
ne vjerujem da rade smišljeno bez obzira što je sinoć bilo kud i kamo više pogrešaka na štetu francuza,ali i suci su samo ljudi,greške se dešavaju...amper1950 wrote:Pa gif koji si tu nalipija upravo to pokazuje na ironičan način. Da Uefa gura Barcu i da nepošten način prolaze. Ne znam zašto stavljaš gif u koji ni sam ne vjeruješ, ali dobro. Ništa čudno...muckodjubre wrote:ne vjerujemamper1950 wrote:Misliš da ima smisla, da Uefa gura Barcelonu?muckodjubre wrote:zanimljiv gif i film...
nisam gledao bayerna,ali kaže end da je i tamo sudac svirao neki sumnjiv penal za bayern...
obično većinom bude u korist ovih jačih ekipa
Oćeš reći da suci više sude u korist jačih ekipa?muckodjubre wrote:ne vjerujem da rade smišljeno bez obzira što je sinoć bilo kud i kamo više pogrešaka na štetu francuza,ali i suci su samo ljudi,greške se dešavaju...amper1950 wrote:Pa gif koji si tu nalipija upravo to pokazuje na ironičan način. Da Uefa gura Barcu i da nepošten način prolaze. Ne znam zašto stavljaš gif u koji ni sam ne vjeruješ, ali dobro. Ništa čudno...muckodjubre wrote:ne vjerujemamper1950 wrote:Misliš da ima smisla, da Uefa gura Barcelonu?muckodjubre wrote:zanimljiv gif i film...
nisam gledao bayerna,ali kaže end da je i tamo sudac svirao neki sumnjiv penal za bayern...
obično većinom bude u korist ovih jačih ekipa
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50