LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Guštaj, ali nemoj počet kmečat ako bude obrnuta situacija ili takav penal za Real.End1899 wrote:
hahaha
pasi laju, kakvo uživanje počele su i montirane slike to mi je najveći gušt
Guest- Guest
End i.nice cmrlja...muckodjubre wrote:Skorpija jesi mislio na ovaj penal?
[size=32]"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.[/size]
Zasto je bracala banovan?
Koja cmrlja?
PSG se može zalit samo na svoj kukavički pristup utakmici i to je sve...
A kad već citiraš onda nadji i Verrattijev citat pa ga zalipi...
;)
PSG se može zalit samo na svoj kukavički pristup utakmici i to je sve...
A kad već citiraš onda nadji i Verrattijev citat pa ga zalipi...
;)
Guest- Guest
Jedan od, al ima još. Pique je igrao rukom istomuckodjubre wrote:Skorpija jesi mislio na ovaj penal?
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.
Bracala?Vincent Vega wrote:Možda je na VIP-u nešto zgriješio.
Ko vise ide na taj jebeni VIP?
Sve psihopat do psihopata...
;)
Guest- Guest
Ofr iz Niša je banovan da malo odmori od posla na forumu,pa da se posveti rješavanju zdrastvenih problema!
Guest- Guest
To je istina, ali opet je PSG odigrao dovoljno za kukavički prolaz dalje. Nije bez razloga do sada 48 ili 58 puta prva utakmica završila 4:0 u ligi prvaka i nikad niko nije uspio proći u drugoj. Ni jučer nebi ništa drukčije bilo da sudci nisu umiješali prstefridrih_niche wrote:PSG se može zalit samo na svoj kukavički pristup utakmici i to je sve...
ne sjećam se da je ikoga bilo briga za suđenje u prošlosezonskoj krađi patetica nad barcom, onda je sve bilo opravdano jer patetico je bio bolji i bolji su zaslužili proći
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17031-revolucija-u-politickom-marketingu-predsednik-pristojne-srbije#782754
spominjao je kevu pa je dobio ban
Guest- Guest
odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
2015-08-25
zaboravio je da se keva smije spominjati samo na nogometmocni majmun wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17031-revolucija-u-politickom-marketingu-predsednik-pristojne-srbije#782754
kretenmocni majmun wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17031-revolucija-u-politickom-marketingu-predsednik-pristojne-srbije#782754
2015-08-25
Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
Vincent Vega wrote:Nijedan nije bio. Iznuđivanje Neymara i bacanje Suareza nakon dodira.fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
Ne zajebavam se, oba su cisti penali...
;)
;)
penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
2015-08-25
Ajde odjebi kretenu jedan retardirani. Normalno da su penali, kad su svirani za barcelonu. Onako nešto da Realu svira, ne bi niko živ ostao na forumu od tvog kmečanjaEnd1899 wrote:penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
Koji je ovo kurac bio?
https://streamable.com/8jp7h
pošto je niče čmrlja i spina s nečim drugim da vidimo što kažeš na ovo:End1899 wrote:penali za barcu su tropenali za sve šta se ostalima sudi u prvom redu. lorealu, čmayernu, đubretarima i gaynajtedu... budi realanscorpion wrote:Pa da ti toliko ne kmečiš, možda se ne bi toliko ni ovo spominjalo. Sad fino reci: "jest, barcelona je prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji"End1899 wrote:odjednom su svi kmečavci foruma ujedinjeni u pravdi, a zanemarit ćemo lorealovske krađe svako kolo, krađa čmayerna nad čmarsenalom jer tu bi ionako čmayern dobio bez obzira na penal i crveni, lol
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50