SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
Koje glupe floskule bezidejnih likova, dok im ne pada napamet izreci barem viziju svog ekonomskog plana, u pokusaju.
:-S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
red wolf wrote:Reći ću mu i ponovno, i tebi...Vi ste takvog kapaciteta da možete ovakvo nešto pušiti...http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-pitanje-o-poskupljenju-plina-plenkovic-drobio-o-maksimalnim-naporima-vlade/952906.aspxNoor wrote:red wolf wrote:tre911 wrote:
Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...
ti nisi normalan!!! kako te nije sram ovo reći treu? o, jebem te živote, budaletino, daj bolje šuti.
I tako pušite već dvadesetak godina i više...
majmune, što samo sereš po forumu, vidim da misliš da si izuzetno pametan, čak nisi ni ove naše ljudske smrdljive vrste, nego šatro extraterrestrian, glumac nad glumcima, daj se teleportiraj u pizdu materinu!!
Guest- Guest
Sad kad te ezo dofati :DDmaggie13 wrote:Koje glupe floskule bezidejnih likova, dok im ne pada napamet izreci barem viziju svog ekonomskog plana, u pokusaju.
Guest- Guest
Popišaj se u čašu i onda popij to...Oni koji zagovaraju urinoterapiju tvrde da je to zdravo...No što sve dolazi od tvoje vrste treba uzeti sa oprezom...tre911 wrote:piiiiiiššššššššššššššššššššššššššššššred wolf wrote:Uuuuuu, hadezeovcu, pogodio sam te u sridu...Dobrooooo...Nažalost, nisam te probudio...tre911 wrote:U stvari kad bolje pogledam ti si jako jadno biće, očito si željan pažnje i očito je da si pijavica koja se pokušava zakačiti na nekoga no takve nametnike se najbolje riješiti tako da ih se zapiša da sami otpadnu.. Eto ja ću sad malo urinirati po tebi dok se ne otkačiš :)red wolf wrote:U što te zabolila istina...Neka te je hadezeovcu...tre911 wrote:
Nije istina da neko može biti ovoliko tulav. Ako neko zna veću čvaku od ezeka neka javi, meni sa ove točke gledišta to izgleda nemoguće.
red wolf-
2016-02-10
Nece, draga sam mu. :D
2014-04-12
Ja ne serem po forumu...Ja samo promatram sranje koje se istovara već dvadesetak godina od vas hadezeovaca...To je remek djelo obzirom da vam narod sve više vjeruje...Noor wrote:red wolf wrote:Reći ću mu i ponovno, i tebi...Vi ste takvog kapaciteta da možete ovakvo nešto pušiti...http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-pitanje-o-poskupljenju-plina-plenkovic-drobio-o-maksimalnim-naporima-vlade/952906.aspxNoor wrote:red wolf wrote:tre911 wrote:
Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...
ti nisi normalan!!! kako te nije sram ovo reći treu? o, jebem te živote, budaletino, daj bolje šuti.
I tako pušite već dvadesetak godina i više...
majmune, što samo sereš po forumu, vidim da misliš da si izuzetno pametan, čak nisi ni ove naše ljudske smrdljive vrste, nego šatro extraterrestrian, glumac nad glumcima, daj se teleportiraj u pizdu materinu!!
red wolf-
2016-02-10
Nisi...maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
red wolf-
2016-02-10
Jel preporučaš kao iskusni konzument? U svakom slučaju ja nisam toga pobornik no ti očito jesi jer si još uvijek zakačen iako uriniram po tebi :) piiiiiišššššššššššššššred wolf wrote:Popišaj se u čašu i onda popij to...Oni koji zagovaraju urinoterapiju tvrde da je to zdravo...No što sve dolazi od tvoje vrste treba uzeti sa oprezom...tre911 wrote:piiiiiiššššššššššššššššššššššššššššššred wolf wrote:Uuuuuu, hadezeovcu, pogodio sam te u sridu...Dobrooooo...Nažalost, nisam te probudio...tre911 wrote:U stvari kad bolje pogledam ti si jako jadno biće, očito si željan pažnje i očito je da si pijavica koja se pokušava zakačiti na nekoga no takve nametnike se najbolje riješiti tako da ih se zapiša da sami otpadnu.. Eto ja ću sad malo urinirati po tebi dok se ne otkačiš :)red wolf wrote:
U što te zabolila istina...Neka te je hadezeovcu...
Guest- Guest
Nema boljeg od uzbuđenog hadezeovca...tre911 wrote:Jel preporučaš kao iskusni konzument? U svakom slučaju ja nisam toga pobornik no ti očito jesi jer si još uvijek zakačen iako uriniram po tebi :) piiiiiišššššššššššššššred wolf wrote:Popišaj se u čašu i onda popij to...Oni koji zagovaraju urinoterapiju tvrde da je to zdravo...No što sve dolazi od tvoje vrste treba uzeti sa oprezom...tre911 wrote:piiiiiiššššššššššššššššššššššššššššššred wolf wrote:Uuuuuu, hadezeovcu, pogodio sam te u sridu...Dobrooooo...Nažalost, nisam te probudio...tre911 wrote:
U stvari kad bolje pogledam ti si jako jadno biće, očito si željan pažnje i očito je da si pijavica koja se pokušava zakačiti na nekoga no takve nametnike se najbolje riješiti tako da ih se zapiša da sami otpadnu.. Eto ja ću sad malo urinirati po tebi dok se ne otkačiš :)
Last edited by red wolf on 26/2/2017, 00:56; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
moras bit i ozbiljan, osim sto si neduhovit..sve mogu podnijeti, to ne oprastam ;Pred wolf wrote:Nisi...maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
2014-04-12
Ja sam uvijek ozbiljan...Čak i kad sam duhovit...maggie13 wrote:moras bit i ozbiljan, osim sto si neduhovit..sve mogu podnijeti, to ne oprastam ;Pred wolf wrote:Nisi...maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
red wolf-
2016-02-10
Ali si ženskog roda a ezo kaže da ste onda smrdljiva vrsta pa ne znam kako mu možeš biti draga. Osim toga po njegovim mjerilima si hadezeovka a to je smrtni grijeh u kombinaciji sa ženskim rodom.maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
Guest- Guest
maggie13 wrote:Koje glupe floskule bezidejnih likova, dok im ne pada napamet izreci barem viziju svog ekonomskog plana, u pokusaju.
Moderna ljevica.
Guest- Guest
Mislio sam na ljude...tre911 wrote:Ali si ženskog roda a ezo kaže da ste onda smrdljiva vrsta pa ne znam kako mu možeš biti draga. Osim toga po njegovim mjerilima si hadezeovka a to je smrtni grijeh u kombinaciji sa ženskim rodom.maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
red wolf-
2016-02-10
neduhovit si i predvidljiv..smrtni grijesi..8-)red wolf wrote:Ja sam uvijek ozbiljan...Čak i kad sam duhovit...maggie13 wrote:moras bit i ozbiljan, osim sto si neduhovit..sve mogu podnijeti, to ne oprastam ;Pred wolf wrote:Nisi...maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
2014-04-12
Pišššššššššššššred wolf wrote:Nema boljeg od uzbuđenog hadezeovca...tre911 wrote:Jel preporučaš kao iskusni konzument? U svakom slučaju ja nisam toga pobornik no ti očito jesi jer si još uvijek zakačen iako uriniram po tebi :) piiiiiišššššššššššššššred wolf wrote:Popišaj se u čašu i onda popij to...Oni koji zagovaraju urinoterapiju tvrde da je to zdravo...No što sve dolazi od tvoje vrste treba uzeti sa oprezom...tre911 wrote:piiiiiiššššššššššššššššššššššššššššššred wolf wrote:
Uuuuuu, hadezeovcu, pogodio sam te u sridu...Dobrooooo...Nažalost, nisam te probudio...
Guest- Guest
pa ok...maggie13 wrote:neduhovit si i predvidljiv..smrtni grijesi..8-)red wolf wrote:Ja sam uvijek ozbiljan...Čak i kad sam duhovit...maggie13 wrote:moras bit i ozbiljan, osim sto si neduhovit..sve mogu podnijeti, to ne oprastam ;Pred wolf wrote:Nisi...maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
red wolf-
2016-02-10
sad mu izazivam griznju savjesti :Dtre911 wrote:Ali si ženskog roda a ezo kaže da ste onda smrdljiva vrsta pa ne znam kako mu možeš biti draga. Osim toga po njegovim mjerilima si hadezeovka a to je smrtni grijeh u kombinaciji sa ženskim rodom.maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
2014-04-12
Hadezeovac se uzbudio...tre911 wrote:Pišššššššššššššred wolf wrote:Nema boljeg od uzbuđenog hadezeovca...tre911 wrote:Jel preporučaš kao iskusni konzument? U svakom slučaju ja nisam toga pobornik no ti očito jesi jer si još uvijek zakačen iako uriniram po tebi :) piiiiiišššššššššššššššred wolf wrote:Popišaj se u čašu i onda popij to...Oni koji zagovaraju urinoterapiju tvrde da je to zdravo...No što sve dolazi od tvoje vrste treba uzeti sa oprezom...tre911 wrote:
piiiiiišššššššššššššššššššššššššššššš
red wolf-
2016-02-10
Ti si mislio??? sa čime led te hebo takvog mutavog, sa čime si ti to mislio? Ko to još sa prknom može misliti?red wolf wrote:Mislio sam na ljude...tre911 wrote:Ali si ženskog roda a ezo kaže da ste onda smrdljiva vrsta pa ne znam kako mu možeš biti draga. Osim toga po njegovim mjerilima si hadezeovka a to je smrtni grijeh u kombinaciji sa ženskim rodom.maggie13 wrote:Nece, draga sam mu. :D
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
Page 4 of 8