Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-cestitam-karamarku-na-djetetu-omogucit-cu-mu-da-ima-puno-vremena-za-njega/847111.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
zoki..narod ce odlucit u koej zeli drustvo nakon ovih izbora..ako popusis idi tamo siroka ti kuca
2015-09-08
Re: Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
..to je dobro da govoris u svoje ime..posteno..s njima ces skupa i odleprsat jer sve koje si pobrojao nisu im akcije na politickom planu bas dobre..posto im strmoglavo pada popularnost
2015-09-08
Kurtlar vadisi pusu to je na turskom Vuk s Dinare
Guest- Guest
Ovaje je totalno poludio, sad vrijeđa i Polsjku, Šešku, Slovačku, pa ovo je komplks da ne kažem da je ova država naspram nabrojanih batustan majkomila propadosmo
Kermit-
2014-04-17
...to mu pos'o...sam skace sam ce se ubiti...sta msili da ce angelu,camerona boliti kiki ako padne..asilovski wrote:Ovaje je totalno poludio, sad vrijeđa i Polsjku, Šešku, Slovačku, pa ovo je komplks da ne kažem da je ova država naspram nabrojanih batustan majkomila propadosmo
2015-09-08
ma jasno ali vrijeđati zemlje istočne Evrope od kojih je Mađarska toliko pomogla ovoj državi i to 1991.g., da ne govorim Poljska ili Češka ovo je za anale idotarijvuksadinare wrote:...to mu pos'o...sam skace sam ce se ubiti...sta msili da ce angelu,camerona boliti kiki ako padne..asilovski wrote:Ovaje je totalno poludio, sad vrijeđa i Polsjku, Šešku, Slovačku, pa ovo je komplks da ne kažem da je ova država naspram nabrojanih batustan majkomila propadosmo
Kermit-
2014-04-17
To kaj su nekad pomogli ne abolira ih za sva vremena. To su se tek otkupili za dugove Kuena Hedervarija. A osim toga, tko je ak ne Zokijevi rodijaci pomogel Beli IV kad su ga njegovi rođaci najurili. Tak da dalo bi se o tome tko je kome kaj pomogel.
Guest- Guest
to kaj ko bre ti dođe ili koji kurac? drž se goblena ili partviša za ovo nisiEva wrote:To kaj su nekad pomogli ne abolira ih za sva vremena. To su se tek otkupili za dugove Kuena Hedervarija. A osim toga, tko je ak ne Zokijevi rodijaci pomogel Beli IV kad su ga njegovi rođaci najurili. Tak da dalo bi se o tome tko je kome kaj pomogel.
Kermit-
2014-04-17
Koji dio ni točan? Nisu li Dalmoši, tj. Splićani, Trogirani i Klišani spašavali dupe Beli kad su ga najurili njegovi rođaci? I zakaj bi sad Zoki klečao pred Mađarima? Koji su oni kurac u Europi da bi ih netko bojal.
Guest- Guest
zakaj si glupa? ono fakatEva wrote:Koji dio ni točan? Nisu li Dalmoši, tj. Splićani, Trogirani i Klišani spašavali dupe Beli kad su ga najurili njegovi rođaci? I zakaj bi sad Zoki klečao pred Mađarima? Koji su oni kurac u Europi da bi ih netko bojal.
Kermit-
2014-04-17
"Mađarska je slijepo crijevo Europe u ovom trenutku zahvaljujući svom premijeru koji je bio aktivni komunist pa onda liberal..." ne zoki ti i tvoj otac ste bili komuniste, pa liberali pa na kraju jedno veliko ništa...
Kermit-
2014-04-17
nije ona glupa nego je itekako pametna,a kod tebe mi nije jasno kako možeš uspoređivati kaj i bre..asilovski wrote:zakaj si glupa? ono fakatEva wrote:Koji dio ni točan? Nisu li Dalmoši, tj. Splićani, Trogirani i Klišani spašavali dupe Beli kad su ga najurili njegovi rođaci? I zakaj bi sad Zoki klečao pred Mađarima? Koji su oni kurac u Europi da bi ih netko bojal.
vili40-
2015-08-02
pa domoljubi i patriote...asilovski wrote:"Mađarska je slijepo crijevo Europe u ovom trenutku zahvaljujući svom premijeru koji je bio aktivni komunist pa onda liberal..." ne zoki ti i tvoj otac ste bili komuniste, pa liberali pa na kraju jedno veliko ništa...
n_razbojnik-
2014-04-15
Ištvane, imaš sreće kaj sam ja dobrica inače bi te sad turul nosil natrag u mongolske pustopoljineasilovski wrote:zakaj si glupa? ono fakatEva wrote:Koji dio ni točan? Nisu li Dalmoši, tj. Splićani, Trogirani i Klišani spašavali dupe Beli kad su ga najurili njegovi rođaci? I zakaj bi sad Zoki klečao pred Mađarima? Koji su oni kurac u Europi da bi ih netko bojal.
Guest- Guest
'ta će ovi iza žica...varvari što se Boga ne boje...a Zoka se i njega boji, po novom...to otkad se sa Junckerom druži
2014-04-15
gledam njezinu pamet već par godina i nikako da je vidim, što se tiče zadnjeg, pretjerana i usiljena uporaba dotičnih izraza u javnosti dovoljno govori o prvom, naobrazbi a i o karakteru dotične osobevili40 wrote:nije ona glupa nego je itekako pametna,a kod tebe mi nije jasno kako možeš uspoređivati kaj i bre..asilovski wrote:zakaj si glupa? ono fakatEva wrote:Koji dio ni točan? Nisu li Dalmoši, tj. Splićani, Trogirani i Klišani spašavali dupe Beli kad su ga najurili njegovi rođaci? I zakaj bi sad Zoki klečao pred Mađarima? Koji su oni kurac u Europi da bi ih netko bojal.
Kermit-
2014-04-17
kome, čemu, koga štoEva wrote:Ištvane, imaš sreće kaj sam ja dobrica inače bi te sad turul nosil natrag u mongolske pustopoljineasilovski wrote:zakaj si glupa? ono fakatEva wrote:Koji dio ni točan? Nisu li Dalmoši, tj. Splićani, Trogirani i Klišani spašavali dupe Beli kad su ga najurili njegovi rođaci? I zakaj bi sad Zoki klečao pred Mađarima? Koji su oni kurac u Europi da bi ih netko bojal.
Kermit-
2014-04-17
on misli da se druži kad jednom ili dva puta godišnje bude u Bruxellu sa još 150 drugih osoba, kompleksaš i budalanevjestin_razbojnik wrote:'ta će ovi iza žica...varvari što se Boga ne boje...a Zoka se i njega boji, po novom...to otkad se sa Junckerom druži
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Moderno drustvo
» Postherojsko društvo i Thompson
» "Izabrali ste pogrešno društvo"
» sanader dobio drustvo
» SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
» Postherojsko društvo i Thompson
» "Izabrali ste pogrešno društvo"
» sanader dobio drustvo