SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
Za tvoju informaciju onaj pamflet Bušić nikada nije niti rekao niti napisao, to je odrađeno u udbinoj kuhinji.red wolf wrote:Točno...Prorok, pokojni Bušić nas je na to pokušao upozoriti, ali nismo imali sluha to razumjeti...tre911 wrote:Mi smo iz fluidnog svemira i 16te dimenzije i sve ćemo vas razjebati, ni Borg vam ne može pomoćired wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:
Pa ne baš...
Guest- Guest
Onda je UDBA bila nadahnuta iz Delfija...tre911 wrote:Za tvoju informaciju onaj pamflet Bušić nikada nije niti rekao niti napisao, to je odrađeno u udbinoj kuhinji.red wolf wrote:Točno...Prorok, pokojni Bušić nas je na to pokušao upozoriti, ali nismo imali sluha to razumjeti...tre911 wrote:Mi smo iz fluidnog svemira i 16te dimenzije i sve ćemo vas razjebati, ni Borg vam ne može pomoćired wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:
Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?
red wolf-
2016-02-10
Ovako u stvari izgledamoNoor wrote:red wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:Pa ne baš...tre911 wrote:
Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.
Ovdje na zemlji smo poznatiji kao ljudi gušteri :))))))))))
Guest- Guest
Pa ne izgledate tako...Ne gledate se u zrcalo od srama...tre911 wrote:Ovako u stvari izgledamoNoor wrote:red wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:
Pa ne baš...
red wolf-
2016-02-10
bar se dobro uklapa u temu :)tre911 wrote:Viđe agresive i netrpeljivosti porema ženskom rodu.red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
pa što se onda čudiš mom upisu gore?
Guest- Guest
Joj ezek ajde idi do ugla i vidi jesi li slučajno tamo pa nam javi, jel dogovoreno?red wolf wrote:Pa ne izgledate tako...Ne gledate se u zrcalo od srama...tre911 wrote:Ovako u stvari izgledamoNoor wrote:red wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:
Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?
Guest- Guest
Kad kažem tvoja vrsta, mislim na muškarce i žene...Ni to ne shvaćaš, ajme...Noor wrote:bar se dobro uklapa u temu :)tre911 wrote:Viđe agresive i netrpeljivosti porema ženskom rodu.red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
red wolf-
2016-02-10
A ono kao napao tebe za netrpeljivost prema ženama, tipična pila naopako samo na izrazito tulav način je to pokušao odraditi.Noor wrote:bar se dobro uklapa u temu :)tre911 wrote:Viđe agresive i netrpeljivosti porema ženskom rodu.red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
Guest- Guest
Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...tre911 wrote:Joj ezek ajde idi do ugla i vidi jesi li slučajno tamo pa nam javi, jel dogovoreno?red wolf wrote:Pa ne izgledate tako...Ne gledate se u zrcalo od srama...tre911 wrote:Ovako u stvari izgledamoNoor wrote:red wolf wrote:
Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...
red wolf-
2016-02-10
daj odi mami prodavat te fore...red wolf wrote:Kad kažem tvoja vrsta, mislim na muškarce i žene...Ni to ne shvaćaš, ajme...Noor wrote:bar se dobro uklapa u temu :)tre911 wrote:Viđe agresive i netrpeljivosti porema ženskom rodu.red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:
no, dobro, sad bar znamo da živiš na Voyageru
Other scourge of the VOYAGER universe include disease ridden Vidiians, terrorsts like Kazon, horrifying species 8472, radiaoactive dumpers Malon , hunter Hirogen and even aliens from the 5th Dimension.
Guest- Guest
Nije istina da neko može biti ovoliko tulav. Ako neko zna veću čvaku od ezeka neka javi, meni sa ove točke gledišta to izgleda nemoguće.red wolf wrote:Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...tre911 wrote:Joj ezek ajde idi do ugla i vidi jesi li slučajno tamo pa nam javi, jel dogovoreno?red wolf wrote:Pa ne izgledate tako...Ne gledate se u zrcalo od srama...tre911 wrote:Ovako u stvari izgledamoNoor wrote:
Guest- Guest
Nemam ja što prodavati...Zemlja će biti oslobođena tvoje vrste...Noor wrote:daj odi mami prodavat te fore...red wolf wrote:Kad kažem tvoja vrsta, mislim na muškarce i žene...Ni to ne shvaćaš, ajme...Noor wrote:bar se dobro uklapa u temu :)tre911 wrote:Viđe agresive i netrpeljivosti porema ženskom rodu.red wolf wrote:
Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...
no, dobro, sad bar znamo da živiš na Voyageru
Other scourge of the VOYAGER universe include disease ridden Vidiians, terrorsts like Kazon, horrifying species 8472, radiaoactive dumpers Malon , hunter Hirogen and even aliens from the 5th Dimension.
red wolf-
2016-02-10
U što te zabolila istina...Neka te je hadezeovcu...tre911 wrote:Nije istina da neko može biti ovoliko tulav. Ako neko zna veću čvaku od ezeka neka javi, meni sa ove točke gledišta to izgleda nemoguće.red wolf wrote:Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...tre911 wrote:Joj ezek ajde idi do ugla i vidi jesi li slučajno tamo pa nam javi, jel dogovoreno?red wolf wrote:Pa ne izgledate tako...Ne gledate se u zrcalo od srama...tre911 wrote:
Ovako u stvari izgledamo
red wolf-
2016-02-10
[quote="red wolf"]
ti nisi normalan!!! kako te nije sram ovo reći treu? o, jebem te živote, budaletino, daj bolje šuti.
tre911 wrote:
Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...
ti nisi normalan!!! kako te nije sram ovo reći treu? o, jebem te živote, budaletino, daj bolje šuti.
Guest- Guest
U stvari kad bolje pogledam ti si jako jadno biće, očito si željan pažnje i očito je da si pijavica koja se pokušava zakačiti na nekoga no takve nametnike se najbolje riješiti tako da ih se zapiša da sami otpadnu.. Eto ja ću sad malo urinirati po tebi dok se ne otkačiš :)red wolf wrote:U što te zabolila istina...Neka te je hadezeovcu...tre911 wrote:Nije istina da neko može biti ovoliko tulav. Ako neko zna veću čvaku od ezeka neka javi, meni sa ove točke gledišta to izgleda nemoguće.red wolf wrote:Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...tre911 wrote:Joj ezek ajde idi do ugla i vidi jesi li slučajno tamo pa nam javi, jel dogovoreno?red wolf wrote:
Pa ne izgledate tako...Ne gledate se u zrcalo od srama...
Guest- Guest
Reći ću mu i ponovno, i tebi...Vi ste takvog kapaciteta da možete ovakvo nešto pušiti...http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-pitanje-o-poskupljenju-plina-plenkovic-drobio-o-maksimalnim-naporima-vlade/952906.aspxNoor wrote:red wolf wrote:tre911 wrote:
Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...
I tako pušite već dvadesetak godina i više...
red wolf-
2016-02-10
Ma daj, pa ezek mi je i majku ustašku jebavao tako da je ovo sad kikiriki kako taj zna podivljati kad preskoči terapiju.Noor wrote:red wolf wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
Uuuuuu, hadezeovcu, pogodio sam te u sridu...Dobrooooo...Nažalost, nisam te probudio...tre911 wrote:U stvari kad bolje pogledam ti si jako jadno biće, očito si željan pažnje i očito je da si pijavica koja se pokušava zakačiti na nekoga no takve nametnike se najbolje riješiti tako da ih se zapiša da sami otpadnu.. Eto ja ću sad malo urinirati po tebi dok se ne otkačiš :)red wolf wrote:U što te zabolila istina...Neka te je hadezeovcu...tre911 wrote:Nije istina da neko može biti ovoliko tulav. Ako neko zna veću čvaku od ezeka neka javi, meni sa ove točke gledišta to izgleda nemoguće.red wolf wrote:Zašto si nervozan?...A znam, UDBA je vidjela što će te vi hadezeovci napraviti Domovini...I sada te je sram...I neka te je sram...tre911 wrote:
Joj ezek ajde idi do ugla i vidi jesi li slučajno tamo pa nam javi, jel dogovoreno?
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:ti nisi normalan!!!
Dobro jutro! Pardon, dobra večer. :) Makar je sad zapravo već duboka noć. :)
Inače su na ovom forumu takvi izgleda zaštićeni bolje od ličkih medvjeda pa svako malo moramo trpjeti njihove provale za koje ne snose nikakve posljedice kakve bi definitivno imali na nekom pristojnom forumu poput foruma.hr-a.
Guest- Guest
piiiiiiššššššššššššššššššššššššššššššred wolf wrote:Uuuuuu, hadezeovcu, pogodio sam te u sridu...Dobrooooo...Nažalost, nisam te probudio...tre911 wrote:U stvari kad bolje pogledam ti si jako jadno biće, očito si željan pažnje i očito je da si pijavica koja se pokušava zakačiti na nekoga no takve nametnike se najbolje riješiti tako da ih se zapiša da sami otpadnu.. Eto ja ću sad malo urinirati po tebi dok se ne otkačiš :)red wolf wrote:U što te zabolila istina...Neka te je hadezeovcu...tre911 wrote:Nije istina da neko može biti ovoliko tulav. Ako neko zna veću čvaku od ezeka neka javi, meni sa ove točke gledišta to izgleda nemoguće.red wolf wrote:
Guest- Guest
Koje glupe floskule bezidejnih likova, dok im ne pada napamet izreci barem viziju svog ekonomskog plana, u pokusaju.
:-S
:-S
2014-04-12
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
Page 3 of 8