SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
"Žene su danas u Hrvatskoj potlačene, rade u prosjeku za 12 posto manju plaću od svojih muških kolega, ograničava im se pravo na izbor i na pobačaj", upozorio je Bernardić na početku skupštine održane u hotelu Panorama u Zagrebu.
Ženomrzačko društvo
Vezano uz ugrožavanje ljudskih prava u Hrvatskoj, Karolina Leaković naglasila je da Forum žena SDP-a oštro osuđuje "politiku koju promovira ministar vanjskih poslova Davor Stier i njegov novoimenovani savjetnik Ilčić koji na sve moguće načine Hrvatski nastoje svrstati u red zemalja poput Poljske i Mađarske koje imaju vrlo konzervativnu i retrogradnu politiku prema rodnoj ravnopravnosti".
"Ovo društvo nažalost, pod Plenkovićevom vladom postaje ženomrzačko društvo u kojemu žene više nisu sigurne kao što su nekada bile", ustvrdila je Leaković te pozvala Forum žena SDP-a da se tome oštro suprotstavi.
Posebna gošća skupštine bila je Zita Gurmai, predsjednica PES Women - organizacije žena Stranke europskih socijalista, te posebna savjetnica za pitanja rodne ravnopravnosti europskog povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj Nevena Mimice.
PES Women okuplja organizacije žena stranaka socijalističke i socijaldemokratske provenijencije iz Europske unije te zemalja kandidatkinja. Posljednja u nizu uspješnih kampanja PES Women jest kampanja za dokidanje razlike u plaćama žena i muškaraca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/leakovic-pod-plenkovicem-postajemo-zenomrzacko-drustvo/952845.aspx
Ženomrzačko društvo
Vezano uz ugrožavanje ljudskih prava u Hrvatskoj, Karolina Leaković naglasila je da Forum žena SDP-a oštro osuđuje "politiku koju promovira ministar vanjskih poslova Davor Stier i njegov novoimenovani savjetnik Ilčić koji na sve moguće načine Hrvatski nastoje svrstati u red zemalja poput Poljske i Mađarske koje imaju vrlo konzervativnu i retrogradnu politiku prema rodnoj ravnopravnosti".
"Ovo društvo nažalost, pod Plenkovićevom vladom postaje ženomrzačko društvo u kojemu žene više nisu sigurne kao što su nekada bile", ustvrdila je Leaković te pozvala Forum žena SDP-a da se tome oštro suprotstavi.
Posebna gošća skupštine bila je Zita Gurmai, predsjednica PES Women - organizacije žena Stranke europskih socijalista, te posebna savjetnica za pitanja rodne ravnopravnosti europskog povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj Nevena Mimice.
PES Women okuplja organizacije žena stranaka socijalističke i socijaldemokratske provenijencije iz Europske unije te zemalja kandidatkinja. Posljednja u nizu uspješnih kampanja PES Women jest kampanja za dokidanje razlike u plaćama žena i muškaraca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/leakovic-pod-plenkovicem-postajemo-zenomrzacko-drustvo/952845.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
hmmm..ovo me nekak natjeralo da promuzgam..."..zene vise nisu sigurne,kao sto su nekada bile.."RayMabus wrote: vladom postaje ženomrzačko društvo u kojemu žene više nisu sigurne kao što su nekada bile",
ufffff,uffff,no kad spomenemo NEKADAšnja vremena,onda se opet napnu na straznje noge,govoreci kako su negdasnja vremena bila primitivna,i da je zena bila gazena i ponizavana..nije imala prava,bila je ponizavana,ali zacudo,danas ta vremena izgledaju jako sigurna...
Ehhh,zene,zene...resetirajte se i ponovo butajte...
Guest- Guest
Kreten tko takve stvari priča i prenosi. Ne postajemo nikakvo ženomrzačko društvo, već feministice više ne mogu divljati u javnosti.
reg,najbolje da pobjedis neprijatelja,a ti si neprijatelj zenama u fajtu za vodjenje drustva,je da te popljuje i diskvalificira..proglasi ovakvim i onakvim,po mogucnosti necim sto je u konfliktu sa zakonom..Regoč wrote:Kreten tko takve stvari priča i prenosi. Ne postajemo nikakvo ženomrzačko društvo, već feministice više ne mogu divljati u javnosti.
Guest- Guest
jel ta Zita Gurmmai uistinu žena ili se samo deklarira da je žena... i koji je kurac došla tu k nama pametovati... nek ode Trumpu objašnjavati da ne može zabranjivati muškarcima koji se deklariraju da su žene da idu u ženske wc-e...
2015-08-08
Ma tko bi ih mogao mrziti takve..Ko od Boga..kic wrote:
PES Women
Guest- Guest
Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.Noor wrote:bljuje mi se od tih gluposti
Guest- Guest
ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.tre911 wrote:Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.Noor wrote:bljuje mi se od tih gluposti
Guest- Guest
Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.tre911 wrote:Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.Noor wrote:bljuje mi se od tih gluposti
Guest- Guest
tre911 wrote:Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.tre911 wrote:Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.Noor wrote:bljuje mi se od tih gluposti
koze koje to forsiraju prepoznatljive su po frizurama
gle samo ovu leakovićku, srnavku, antonelu marušić aka noru verde..itd
Guest- Guest
Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.tre911 wrote:Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.Noor wrote:bljuje mi se od tih gluposti
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.tre911 wrote:
Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.
nisi ti još uvijek u mogućnosti shvatiti to što sam napisala. nećeš ni biti.
Guest- Guest
Ti si još tu? Nisi otputovao prema Andromedi ili nekoj drugoj galaktici?red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.tre911 wrote:
Pa za ništa drugo i nije kad ih se sluša što laprdaju.
Guest- Guest
Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:
ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.
red wolf-
2016-02-10
Da tu sam...Tijelom.tre911 wrote:Ti si još tu? Nisi otputovao prema Andromedi ili nekoj drugoj galaktici?red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.Noor wrote:
ne razumijem čemu to izmišljanje neravnopravnosti, bar ovdje u hrvatskoj... i forsiranje zastupljenosti žena u politici i javnom životu po nekakvim kvotama. pa pustite ih neka se dokažu radom, izbore idejama i intelektom, koja to želi i ima afiniteta i potencijala, realizirat će se, sasvim sigurno.
red wolf-
2016-02-10
ezek, znaci mozemo imat tvoje tjelo al dusu ne :D
2016-02-10
red wolf wrote:Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:
Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
Page 1 of 8