lagano od svicarske postajemo meksiko
Page 1 of 1
lagano od svicarske postajemo meksiko
Splitski kriminalci izabrali su novu taktiku "rada" i u svoja razbojstva ne kreću više u zatvorene prostore (kladionice, mjenjačnice, urede za otkup zlata), gdje im prijete videokamere i eventualni zaštitari, nego vlasnike tih objekata jednostavno dočekuju i otimaju im novac. Uz pucnjavu ili bez nje.
Tako je 27-godišnju djevojku iz Splita, koja je kći vlasnika poznatog splitskog restorana, u subotu, pet minuta nakon ponoći, u Viškoj ulici opljačkao nepoznati muškarac koji je imao šiltericu i sunčane naočale. Djevojka je išla iz očeva restorana i kući je nosila inkas od dva-tri dana. Razbojnik je to očigledno znao te je djevojci prišao s leđa i prislonio joj je pištolj na glavu. Djevojka mu je u strahu predala sav utržak u iznosu od 30 tisuća kuna. Policija intenzivno traga za ovim razbojnikom.
Ovo je već drugi slučaj razbojstva kad su na meti ljudi koji imaju neki svoj biznis i zarađuju više od prosječnih građana. Prava filmska pljačka odigrala se i prošlog ponedjeljka u ulici Vrh Visoke u Splitu, kad su pred očima mnogobrojnih stanara okolnih kuća i prolaznika opljačkana dvojica braće.
Maskirani pljačkaši došli su na motociklu u ulicu tik iza zgrade Belvedere, gotovo ispred kuće dvojice napadnute braće ispalili su metak u zrak poručivši im da misle ozbiljno, te su braći uzeli veću svotu novca.
Jedan od braće suvlasnik je lanca mjenjačnica, a drugi ima mrežu ureda za otkup zlata.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/567155/novi-ulicni-napad-na-poduzetnike-kceri-vlasnika-poznatog-splitskog-restorana-uperio-pistolj-u-glavu-i-opljackao-je
Tako je 27-godišnju djevojku iz Splita, koja je kći vlasnika poznatog splitskog restorana, u subotu, pet minuta nakon ponoći, u Viškoj ulici opljačkao nepoznati muškarac koji je imao šiltericu i sunčane naočale. Djevojka je išla iz očeva restorana i kući je nosila inkas od dva-tri dana. Razbojnik je to očigledno znao te je djevojci prišao s leđa i prislonio joj je pištolj na glavu. Djevojka mu je u strahu predala sav utržak u iznosu od 30 tisuća kuna. Policija intenzivno traga za ovim razbojnikom.
Ovo je već drugi slučaj razbojstva kad su na meti ljudi koji imaju neki svoj biznis i zarađuju više od prosječnih građana. Prava filmska pljačka odigrala se i prošlog ponedjeljka u ulici Vrh Visoke u Splitu, kad su pred očima mnogobrojnih stanara okolnih kuća i prolaznika opljačkana dvojica braće.
Maskirani pljačkaši došli su na motociklu u ulicu tik iza zgrade Belvedere, gotovo ispred kuće dvojice napadnute braće ispalili su metak u zrak poručivši im da misle ozbiljno, te su braći uzeli veću svotu novca.
Jedan od braće suvlasnik je lanca mjenjačnica, a drugi ima mrežu ureda za otkup zlata.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/567155/novi-ulicni-napad-na-poduzetnike-kceri-vlasnika-poznatog-splitskog-restorana-uperio-pistolj-u-glavu-i-opljackao-je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: lagano od svicarske postajemo meksiko
samo podrzavajte katolicku djamahiriju , nakon poduzetnika padom ekonomije na red dodju otmice djece ili vozila na semaforu obicnih gradjana , sve vec vidjeno
2014-04-12
nece plenky najebat vec ti kad uberu da imas 5-6 stanova i netko pijano ispred lokalne trgovine zakljuci da bi moglo bit i love ... nesrico tulavaRayMabus wrote:Viva Mexico
2014-04-12
Žalim togadebotoijusto wrote:nece plenky najebat vec ti kad uberu da imas 5-6 stanova i netko pijano ispred lokalne trgovine zakljuci da bi moglo bit i love ... nesrico tulavaRayMabus wrote:Viva Mexico
Che pasa gringo?
Viva Mexico a ova emancipacirana oda s trideset iljada kuna eura čega već ne ko dobar dan
Aj udaj se jebi gospu sinjsku sidi kraj šporeta i rađaj dicu
VIVA MEXICO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još onoga Giljanovića reketara nisu uhvatili
Nevolim rekete
Znaš da imam super demonske moći
Još neznaju di je
Upuca jednoga koji je isto krimos usri bila dana sve snimljeno kamerama
Oba su pala
Vidiš to ti je demon završi te tako elegantno da ni ne znaš kako
Nevolim rekete
Znaš da imam super demonske moći
Još neznaju di je
Upuca jednoga koji je isto krimos usri bila dana sve snimljeno kamerama
Oba su pala
Vidiš to ti je demon završi te tako elegantno da ni ne znaš kako
2014-04-11
Te demon snimi direktno ti si gotov
Svijet duhova
Neshvatiš šta ti se desilo i kako
Lovac postaje LOVINA
Svijet duhova
Neshvatiš šta ti se desilo i kako
Lovac postaje LOVINA
2014-04-11
Vidiš da san vraća dvi utakmice na svjetskom prvenstvu jer san tija medalju
Finale nisan jer me nije bilo briga
Ruse jesan jer san vidija da netko tamo koristi vraća
Engleze san utakmicu gledao u ogledalu obrnuto kaos
Igrat će se s nekim tko te može uništit totalno ako mu se za ozbiljno zamiriš
Finale nisan jer me nije bilo briga
Ruse jesan jer san vidija da netko tamo koristi vraća
Engleze san utakmicu gledao u ogledalu obrnuto kaos
Igrat će se s nekim tko te može uništit totalno ako mu se za ozbiljno zamiriš
2014-04-11
Ajde, bice barem burito...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ona oda s trideset iljada kuna po ulici, ono ja sam mala Štrumpfeta ti dam ti dam ti dam
Ajde jebi gospu tamo
Plati zaštitara, glumi neku tko meni šta može
Ajde jebi gospu tamo
Plati zaštitara, glumi neku tko meni šta može
2014-04-11
Giljanović je najeba jer je reketarija stare nemoćne ljude
Pao mi moj otac na pamet i zato mi se zamirija
Nakon godinu i pol sve mu se okrenilo
Netko je njega i njegovu familiju počeja reketarit
Na kraju je on toga propuca usri bila dana
Sad je bjegunac
To je poruka svim reketarima u Kaštelima šta će im se desit
Pao mi moj otac na pamet i zato mi se zamirija
Nakon godinu i pol sve mu se okrenilo
Netko je njega i njegovu familiju počeja reketarit
Na kraju je on toga propuca usri bila dana
Sad je bjegunac
To je poruka svim reketarima u Kaštelima šta će im se desit
2014-04-11
Budite dobri, demoni nenapadaju nekoga tko nema ego
Ako vam po planeti oda netko čije su oči i um doslovno kamera za snimanje od demona pazite da vas ta kamera nesnimi
Bez obzira na šta vi mislili o demonima njih nema brojčano puno niti mogu biti na dva mjesta na planeti ili svemiru istodobno
Zato imaju ove kamere, to znači da demon ima pristup u tu osobu, gleda te
Ako vam po planeti oda netko čije su oči i um doslovno kamera za snimanje od demona pazite da vas ta kamera nesnimi
Bez obzira na šta vi mislili o demonima njih nema brojčano puno niti mogu biti na dva mjesta na planeti ili svemiru istodobno
Zato imaju ove kamere, to znači da demon ima pristup u tu osobu, gleda te
2014-04-11
Čak ni fizička osjetila nisu potrebna ja san jedno dvista puta izaša iz tijela
Tehnika kojom to radim je doslovno zovem demone
Ko kamere te snimaju priko takvih ko ja
Tehnika kojom to radim je doslovno zovem demone
Ko kamere te snimaju priko takvih ko ja
2014-04-11
Sad će treći svjetski pa se ne zamarati
I migranti s kombijima upadaju u državu lupaju se s policijskim autima
Kaos
Viva Mexico
A vi umišljeni mazerijalisti kepeci na duhovnoj razini bojte se jer ste šupci koji misle da nema ništa iznad materije
Neplivači najbolje brane brod
Mazerijalisti najbolje brane društvo jer je društvo kao pojava pojava na materijalnoj razini
Trpaj
I migranti s kombijima upadaju u državu lupaju se s policijskim autima
Kaos
Viva Mexico
A vi umišljeni mazerijalisti kepeci na duhovnoj razini bojte se jer ste šupci koji misle da nema ništa iznad materije
Neplivači najbolje brane brod
Mazerijalisti najbolje brane društvo jer je društvo kao pojava pojava na materijalnoj razini
Trpaj
2014-04-11
nema debo nista protiv katolika.. on se bori da nama bude boljedebotoijusto wrote:nece plenky najebat vec ti kad uberu da imas 5-6 stanova i netko pijano ispred lokalne trgovine zakljuci da bi moglo bit i love ... nesrico tulavaRayMabus wrote:Viva Mexico
immortal-
2014-04-16
u mom kvartu,Chamuga na hop pokusao uci u moju zgradu,tvrdeci da tu stanuje..scapio ga doli shiptar koji mirno doli stanuje sa obitelji,i zvao policiju..chamuga je pokusao u sitne sate obiti donja ulazna vrata,kao izgubio svoje kljuceve i sve dokumente...Policija mu uzela generalije i pustila..
Chamuga se ohrabrio i iduce jutro oko 3 pokusao u susjednoj zgradi nes slicno,srea neki svabo bas izlazio i cim je vidio chamugu u 3 ujutro znao je da nes ne valja,ovaj put marica dosla i odmah ga pokupila..Chamuge vise nema..
Chamuga se ohrabrio i iduce jutro oko 3 pokusao u susjednoj zgradi nes slicno,srea neki svabo bas izlazio i cim je vidio chamugu u 3 ujutro znao je da nes ne valja,ovaj put marica dosla i odmah ga pokupila..Chamuge vise nema..
Guest- Guest
Similar topics
» SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
» Lagano redukcije kreću..
» puljak lagano + biljezim
» Avion F-18 švicarske vojske pao na istoku Francuske
» tucker lagano biljezim metlica
» Lagano redukcije kreću..
» puljak lagano + biljezim
» Avion F-18 švicarske vojske pao na istoku Francuske
» tucker lagano biljezim metlica
Page 1 of 1