SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: SDP : "Pod Plenkovićem postajemo ženomrzačko društvo"
red wolf wrote:Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:tre911 wrote:
Na ovakav način što rade se stvara samo antipropaganda prema ženama, čak i kada neka dođe po zaslugama reći će da je zbog politike tu i da je glupa i ne znam što sve već ne. Ovakve osobe koje na silu nešto guraju nikako ne žele dobro ženama ni u kom pogledu.
koze koje to forsiraju prepoznatljive su po frizurama
gle samo ovu leakovićku, srnavku, antonelu marušić aka noru verde..itd
nisi ti još uvijek u mogućnosti shvatiti to što sam napisala. nećeš ni biti.
Guest- Guest
Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:red wolf wrote:Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:red wolf wrote:Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!Noor wrote:
koze koje to forsiraju prepoznatljive su po frizurama
gle samo ovu leakovićku, srnavku, antonelu marušić aka noru verde..itd
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:red wolf wrote:Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:red wolf wrote:
Boga mi dragog, zaslužujete HDZ!
šta sad i to postoji?
Guest- Guest
Naravno da postoji...Noor wrote:red wolf wrote:Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:red wolf wrote:Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:
šta sad i to postoji?
red wolf-
2016-02-10
Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
red wolf-
2016-02-10
Nažalost, imate nesreću da živite u ''Kali Yugi''...
red wolf-
2016-02-10
Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:red wolf wrote:Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:red wolf wrote:Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...Noor wrote:
šta sad i to postoji?
Guest- Guest
Pa ne baš...tre911 wrote:Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:red wolf wrote:Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:red wolf wrote:
Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...
šta sad i to postoji?
red wolf-
2016-02-10
Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:Pa ne baš...tre911 wrote:Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:red wolf wrote:Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:
šta sad i to postoji?
Guest- Guest
Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:Pa ne baš...tre911 wrote:Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:red wolf wrote:
Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...
šta sad i to postoji?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
pa što se onda čudiš mom upisu gore?
Guest- Guest
Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
red wolf-
2016-02-10
tre911 wrote:Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:red wolf wrote:Sve što možete uništili ste na Zermlji...Takvog smrada kakvi ste vi nema u cijelom Svemiru...A i šire od Svemira...Noor wrote:red wolf wrote:
Nadam se i da neću...Bože me sačuvaj vaše svijesti...
šta sad i to postoji?
hehe :))
sad mi je jasno odakle sve te ideje
Guest- Guest
Mi smo iz fluidnog svemira i 16te dimenzije i sve ćemo vas razjebati, ni Borg vam ne može pomoćired wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:Pa ne baš...tre911 wrote:Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:
šta sad i to postoji?
Guest- Guest
red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
pa daj se zgoni što dalje od naše smrdljive vrste, što, paše ti naš smrad, jel?
Guest- Guest
Točno...Prorok, pokojni Bušić nas je na to pokušao upozoriti, ali nismo imali sluha to razumjeti...tre911 wrote:Mi smo iz fluidnog svemira i 16te dimenzije i sve ćemo vas razjebati, ni Borg vam ne može pomoćired wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:Pa ne baš...tre911 wrote:
Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:Pa ne baš...tre911 wrote:Naravno da postoji, gledao je istinite priče kapetanice Kathryn Janeway i njena putovanja po delta kvadrantu. Tamo su upoznali neku opaku vrstu 737 iz fluidnog svemira i tabali se sa njima.Noor wrote:
šta sad i to postoji?
Guest- Guest
Viđe agresive i netrpeljivosti porema ženskom rodu. Jel tako i svojima u kući kažeš da su smrdljive vrste?red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
Guest- Guest
Ne ide to baš tako...Noor wrote:red wolf wrote:Pravi si primjerak svoje smrdljive vrste...Noor wrote:red wolf wrote:Muškarac i žena su jednaki...Oni su ljudi...Muško nije iznad ženskog, niti je žensko iznad muškog...Oni moraju biti u skladnoj ravnoteži...
pa daj se zgoni što dalje od naše smrdljive vrste, što, paše ti naš smrad, jel?
red wolf-
2016-02-10
Za tvoju informaciju onaj pamflet Bušić nikada nije niti rekao niti napisao, to je odrađeno u udbinoj kuhinji.red wolf wrote:Točno...Prorok, pokojni Bušić nas je na to pokušao upozoriti, ali nismo imali sluha to razumjeti...tre911 wrote:Mi smo iz fluidnog svemira i 16te dimenzije i sve ćemo vas razjebati, ni Borg vam ne može pomoćired wolf wrote:Vi hadezeovci ste zanimljiva vrsta...tre911 wrote:Nisu se tabali ili nisu iz fluidnog svemira?red wolf wrote:
Pa ne baš...
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
» lagano od svicarske postajemo meksiko
» Hrvatska na celu sa Plenkovicem stopirala
» Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
Page 2 of 8