Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
Page 1 of 1
Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
"Mi smo od treće najbogatije bivše socijalističke zemlje na samom početku tranzicije postali druga najsiromašnija zemlja 25 godina kasnije.
MI smo zemlja koja u 25 godina ni jednom nije uspjela zabilježiti bilo kakav suficit državnog proračuna, mislim da vam to najbolje govori o našem uvođenju eura", kaže ravnateljica Ekonomskog instituta Maruška Vizek.
Nekada smo za Mađare bili amerika a sada ti isti Mađari s nama pod brišu. A jadni mi.
N1
MI smo zemlja koja u 25 godina ni jednom nije uspjela zabilježiti bilo kakav suficit državnog proračuna, mislim da vam to najbolje govori o našem uvođenju eura", kaže ravnateljica Ekonomskog instituta Maruška Vizek.
Nekada smo za Mađare bili amerika a sada ti isti Mađari s nama pod brišu. A jadni mi.
N1
Re: Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
u Mađarsko je liberalni kapitalizam, imaju flat tax porezna na dhodak, kada su naši spomenuli da je to dobro, ustali antifašisti i sindikati da to nevalja, - mađari planiraju rezati porez na dobit na 8 ili 9%, kod nas se spustila sa 20na 19%.. itd..
nemožeš sa ovakvim porezima očekivati rast i investicije i rast potrošnje.. možeš očekivati iseljavanje u njemačku
nemožeš sa ovakvim porezima očekivati rast i investicije i rast potrošnje.. možeš očekivati iseljavanje u njemačku
Guest- Guest
Re: Vizek: Ma kakav euro, pa mi uskoro postajemo najsiromašnija zemlja EU-a!
sociujalizam dominiraPinochet wrote:u Mađarsko je liberalni kapitalizam, imaju flat tax porezna na dhodak, kada su naši spomenuli da je to dobro, ustali antifašisti i sindikati da to nevalja, - mađari planiraju rezati porez na dobit na 8 ili 9%, kod nas se spustila sa 20na 19%.. itd..
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Similar topics
» Hrvatska uskoro najzaostalija i najsiromašnija zemlja EU
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
» Ako vlada RH-a ne krene u reforme Hrvatska će biti najsiromašnija članica EU
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
» Ako vlada RH-a ne krene u reforme Hrvatska će biti najsiromašnija članica EU
Page 1 of 1