Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 5 of 25
Page 5 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
govinda prestani izmišljati...od mene dobiješ ban jedino kad uvrede spustiš na majku, obitelj, djecu...
katolici se ovdje vrijeđaju svakodnevno pa nema banova tako da ja osobno neću ni sada reagirati...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Jeste, pa da i tamo hipeventilira i sramoti me.epikur37 wrote:Pomozi čovjeku, pozovi ga na četnički forum :Ddzango wrote:Ko te jebe kad si lud. Ja sam se pomirio da je normalno da dobijem ban na ustaškom forumu. Čak mi malo i godi.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
vuksadinare wrote:..da vas sad ne nabrajam sami se prozivate..
A to si i mene u to ubacio? Jer neki dan mi je Govinda hebao mater katoličku
Daj meni da mu bude lakše.Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
govinda prestani izmišljati...od mene dobiješ ban jedino kad uvrede spustiš na majku, obitelj, djecu...
katolici se ovdje vrijeđaju svakodnevno pa nema banova tako da ja osobno neću ni sada reagirati...
dzango wrote:Daj meni da mu bude lakše.Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
NO!
..pa i,a vas..sto zna govinda covjek jos uci..catabbath wrote:vuksadinare wrote:..da vas sad ne nabrajam sami se prozivate..
A to si i mene u to ubacio? Jer neki dan mi je Govinda hebao mater katoličku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
linda, smanji dozivljaje ;-).tim pristupom samo sebi skodis..da ne uopcavas i prejudiciras negativno, kao pocesto, i ne das se navuci, netko drugi bi dobio ban.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
U svezi Kurana, samo neuk covjek moze unistavati vjerske knjige i simbole druge vjere, ali i rugati im se.
2014-04-12
govinda wrote:Mars, dzukelo...skupilo se krdo hijena pa se i ti usudio da mi se obratis?crvenkasti wrote:Ima govinda pravo, ima tu nešto, nije to obični papir. Kako je onako popišan i mokar htio gorjeti?
Zašto si se sad naljutio, pa sad sam bio uz tebe?
crvenkasti-
2014-04-17
:Ddzango wrote:Jeste, pa da i tamo hipeventilira i sramoti me.epikur37 wrote:Pomozi čovjeku, pozovi ga na četnički forum :Ddzango wrote:Ko te jebe kad si lud. Ja sam se pomirio da je normalno da dobijem ban na ustaškom forumu. Čak mi malo i godi.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
Svi vole dat, ali ne i primit..
2014-04-12
Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.maggie13 wrote:
U svezi Kurana, samo neuk covjek moze unistavati vjerske knjige i simbole druge vjere, ali i rugati im se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:..pa i,a vas..sto zna govinda covjek jos uci..
Haha pa moji stavovi su desniji od tvojih. Ah da, vi pravaši mislite da se desno orijentirani s forama iz 19.stoljeća :)
a, to su losi ljudi..slazem se..RayMabus wrote:Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.maggie13 wrote:
2014-04-12
Tebi samo seks u glavi.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Jeste, pa da i tamo hipeventilira i sramoti me.epikur37 wrote:Pomozi čovjeku, pozovi ga na četnički forum :Ddzango wrote:Ko te jebe kad si lud. Ja sam se pomirio da je normalno da dobijem ban na ustaškom forumu. Čak mi malo i godi.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
...pusti pravase...nego ne vidjeh da si nesto desno...daj dokaze..catabbath wrote:vuksadinare wrote:..pa i,a vas..sto zna govinda covjek jos uci..
Haha pa moji stavovi su desniji od tvojih. Ah da, vi pravaši mislite da se desno orijentirani s forama iz 19.stoljeća :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ok, nisi jos za bacit. Sad se uozbilji 8-)dzango wrote:Tebi samo seks u glavi.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Jeste, pa da i tamo hipeventilira i sramoti me.epikur37 wrote:Pomozi čovjeku, pozovi ga na četnički forum :Ddzango wrote:
Ko te jebe kad si lud. Ja sam se pomirio da je normalno da dobijem ban na ustaškom forumu. Čak mi malo i godi.
2014-04-12
Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.maggie13 wrote:a, to su losi ljudi..slazem se..RayMabus wrote:Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.maggie13 wrote:
Možda moraš savladati svoje nagone ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maggie13 wrote:
linda, smanji dozivljaje ;-).tim pristupom samo sebi skodis..da ne uopcavas i prejudiciras negativno, kao pocesto, i ne das se navuci, netko drugi bi dobio ban.
sad sam ja lijen i nećem pisati...
X
vuksadinare wrote:...pusti pravase...nego ne vidjeh da si nesto desno...daj dokaze..
Ne mogu, hrvatski zakoni mi nažalost ne dopuštatju :)
Ja sam ozbiljan samo u vezi seksa. Ovo ostalo može kako hoćeš.maggie13 wrote:ok, nisi jos za bacit. Sad se uozbilji 8-)dzango wrote:Tebi samo seks u glavi.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Jeste, pa da i tamo hipeventilira i sramoti me.epikur37 wrote:
Pomozi čovjeku, pozovi ga na četnički forum :D
catabbath-
2015-08-22
treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..RayMabus wrote:Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.maggie13 wrote:a, to su losi ljudi..slazem se..RayMabus wrote:Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.maggie13 wrote:
Možda moraš savladati svoje nagone ......
2014-04-12
Page 5 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Page 5 of 25