Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 3 of 25
Page 3 of 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
govinda wrote:A tko kaze da nema krscana na Bliskom istoku? Ti? Nego, picko, evo ja ti stojim na raspolaganju ako zelis pokusati istjerati muslimana iz Evrope. Poslacu ti adresu u pp pa dodji i eto istjeraj me. Mudo izdrkano, eto sta si.
A kažu da ih je ostalo par, bar za sada. A vi poturice ćete već doći na red s obzirom kako se stvari razvijaju u novoj Europi i izgleda dosta brzo.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Govinda aj smiri se bolan ...pa šta se nerviraš oko obicnog papira ...štampat ceš novi ...uostalom knjiga je njeno vlasništvo , šta te boli kuraz ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Govinda izdao fetvu.
Tolerantni umjereni Islam
catabbath wrote:metilda wrote:
poštujem sve vjere ali isto tako znam da su ih vjernici izopačili.. no ne poštujem ljude koji bi spaljivali knjige, posebno one koje toliko ljudi smatra svetima ... pa stoga ne poštujem ni tebe
Eto tako su fino krivo informirani muslići na bliskom istoku napravli kebabe od fino informiranih kršćana pa više nema kršćana tamo. A zbog glupih žena kao šta si ti isto pokušavaju napraviti u Europi ali srećom neće im uspjeti jer kao što vidimo na filmiću ipa i pametnih cura
ma da.. glupih žena poput mene, je li... ja bih rekla da su glupe one žene koje ne poštuju vrijednosti drugih, ja bih rekla da je Europa velika bludnica koja ne poštuje kršćanske vrijednosti i da je odbacila svoje judeo-kršćanske vrijednosti.. no doduše još uvijek se klanja holokaustu radi političke korektnosti - no što je učinila glede progona kršćana u Hrvatskoj, protiv pobačaja, protiv progona kršćana u Siriji ... svake godine se ubije makar 100 tisuća kršćana .. što je Europa učinila da ih zaštiti - ništa.. oduzima nam pravo na javno ispovijedanje vjere.. svaka čast Muslimanima koji svoju vjeru štite i spremni su za nju umrijeti...
Guest- Guest
Govinda će "genocidisati" nevjernike :D
Last edited by catabbath on 17/2/2017, 15:15; edited 1 time in total
Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
2016-11-17
Ima govinda pravo, ima tu nešto, nije to obični papir. Kako je onako popišan i mokar htio gorjeti?
crvenkasti-
2014-04-17
metilda wrote:ma da.. glupih žena poput mene, je li... ja bih rekla da su glupe one žene koje ne poštuju vrijednosti drugih, ja bih rekla da je Europa velika bludnica koja ne poštuje kršćanske vrijednosti i da je odbacila svoje judeo-kršćanske vrijednosti.. no doduše još uvijek se klanja holokaustu radi političke korektnosti - no što je učinila glede progona kršćana u Hrvatskoj, protiv pobačaja, protiv progona kršćana u Siriji ... svake godine se ubije makar 100 tisuća kršćana .. što je Europa učinila da ih zaštiti - ništa.. oduzima nam pravo na javno ispovijedanje vjere.. svaka čast Muslimanima koji svoju vjeru štite i spremni su za nju umrijeti...
Nažalost kad ti kojima se diviš siluju i kolju, nikad ne krenu od ovakvih kao šta si ti već stradaju nevini.
Govinda u zivotu nije nikad ni jednu knjigu zapalio a procitao je knjiga vise nego ti imas dana zivota...a kazem ti, kad vec toliko mrzis muslimane, evo dodji do mene i pokazi mi tu svoju mrznju djelom..naravno da neces jer si picka kao i ova kurva...catabbath wrote:Govinda će "genocidisati" nevjernije :D
2016-11-17
Zašto bih ? To mi izgleda kao namjerna provokacija ....mislim ja jesam spalio Kuran sa 16 godina al u cetri oka i za svoj ritual i jer mi je knjiga previše djecje napisana ...Myram ovo Myram ono Merjema vamo Merjema tamo ...pet minuti sam je čitao i prelistao ...uvik ista sladunjavost ...za pet minuta je bila u lomači i to je to.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
Ma glupa knjiga totalno.
2014-04-11
govinda wrote: Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...
Ma dođi ti nama na pršut & ombolo & kobasice
Last edited by catabbath on 17/2/2017, 15:17; edited 1 time in total (Reason for editing : 333)
catabbath-
2015-08-22
Ma palite knjige....ko vas jebe, majmuni...
2016-11-17
Mejrema je Marija, Isusova majka...RayMabus wrote:Zašto bih ? To mi izgleda kao namjerna provokacija ....mislim ja jesam spalio Kuran sa 16 godina al u cetri oka i za svoj ritual i jer mi je knjiga previše djecje napisana ...Myram ovo Myram ono Merjema vamo Merjema tamo ...pet minuti sam je čitao i prelistao ...uvik ista sladunjavost ...za pet minuta je bila u lomači i to je to.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
Ma glupa knjiga totalno.
2016-11-17
Ovaj opet hiperventilira.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
Mars, dzukelo...skupilo se krdo hijena pa se i ti usudio da mi se obratis?crvenkasti wrote:Ima govinda pravo, ima tu nešto, nije to obični papir. Kako je onako popišan i mokar htio gorjeti?
2016-11-17
Ma znam al to je toliko sladunjavo sve i non stop se ponavlja da sam jednostavno morao ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.govinda wrote:Mejrema je Marija, Isusova majka...RayMabus wrote:Zašto bih ? To mi izgleda kao namjerna provokacija ....mislim ja jesam spalio Kuran sa 16 godina al u cetri oka i za svoj ritual i jer mi je knjiga previše djecje napisana ...Myram ovo Myram ono Merjema vamo Merjema tamo ...pet minuti sam je čitao i prelistao ...uvik ista sladunjavost ...za pet minuta je bila u lomači i to je to.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
Ma glupa knjiga totalno.
2014-04-11
osobno ne bi palio ni kurane ni bibliju....i ende..ma koliko mi se nesto ne sviđalo ili sviđalo..nije u redu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos jedna hijena..koliko vas to ima?dzango wrote:Ovaj opet hiperventilira.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
2016-11-17
RayMabus wrote: ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.
Zato je oni kojim je namijenjena imaju low IQ.
catabbath wrote:metilda wrote:ma da.. glupih žena poput mene, je li... ja bih rekla da su glupe one žene koje ne poštuju vrijednosti drugih, ja bih rekla da je Europa velika bludnica koja ne poštuje kršćanske vrijednosti i da je odbacila svoje judeo-kršćanske vrijednosti.. no doduše još uvijek se klanja holokaustu radi političke korektnosti - no što je učinila glede progona kršćana u Hrvatskoj, protiv pobačaja, protiv progona kršćana u Siriji ... svake godine se ubije makar 100 tisuća kršćana .. što je Europa učinila da ih zaštiti - ništa.. oduzima nam pravo na javno ispovijedanje vjere.. svaka čast Muslimanima koji svoju vjeru štite i spremni su za nju umrijeti...
Nažalost kad ti kojima se diviš siluju i kolju, nikad ne krenu od ovakvih kao šta si ti već stradaju nevini.
mislim.. imaš li ti u životu ikakvu svetinju koju poštuješ iznad svega? Muslimani imaju Kuran i Muhameda, ja imam Krista i Novi Zavjet .. tko je nama kršćanima kriv što šutimo na provokacije i ismijavanja od strane Charlie Hebdoa.. a kad vrijeđa muslimanske vrijednosti onda mu se svi divimo i poistovjećujemo s Charliem.. ja valjda jedina na forumu nisam napisala da sam Charlie Hebdo... sve što sada ima Europa je zaslužila jer se odrekla Krista...
Guest- Guest
a dobro, tri si scientolog, vama su abrahamske religije smijesne...RayMabus wrote:Ma znam al to je toliko sladunjavo sve i non stop se ponavlja da sam jednostavno morao ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.govinda wrote:Mejrema je Marija, Isusova majka...RayMabus wrote:Zašto bih ? To mi izgleda kao namjerna provokacija ....mislim ja jesam spalio Kuran sa 16 godina al u cetri oka i za svoj ritual i jer mi je knjiga previše djecje napisana ...Myram ovo Myram ono Merjema vamo Merjema tamo ...pet minuti sam je čitao i prelistao ...uvik ista sladunjavost ...za pet minuta je bila u lomači i to je to.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
Ma glupa knjiga totalno.
2016-11-17
Page 3 of 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Page 3 of 25