Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 1 of 25
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Popišala se po Kuranu i spalila ga
JEDNA djevojka snimila se kako uništava Kuran i najavljuje rat "muslimanskim parazitima" te na sebe navukla rijetko viđeni bijes.
Na svetu knjigu islama neimenovana ekstremistica naposljetku se popišala te je zapalila benzinom, a sve to napravila je ispred slovačke zastave.
Ženu na snimci može se čuti kako viče: "Sve ću vas poloviti, korak po korak. Nije bitno je li u pitanju žena, dijete ili muškarac. Uklonit ću svakoga tko mi stoji na putu. Imam poruku za sve, uključujući i policiju - ništa me neće zaustaviti", piše The Mirror.
Osim što je uvrijedila sve muslimane svijeta, naljutila je i brojne korisnike društvenih mreža. Policija je navodno dobila brojne pritužbe, a istraga je u tijeku. Vjeruje se kako je djevojka pobjegla u Finsku.
http://www.index.hr/black/clanak/video-popisala-se-po-kuranu-i-spalila-ga-benzinom-uklonit-cu-vas-sve-muslimanski-paraziti/951165.aspx
Na svetu knjigu islama neimenovana ekstremistica naposljetku se popišala te je zapalila benzinom, a sve to napravila je ispred slovačke zastave.
Ženu na snimci može se čuti kako viče: "Sve ću vas poloviti, korak po korak. Nije bitno je li u pitanju žena, dijete ili muškarac. Uklonit ću svakoga tko mi stoji na putu. Imam poruku za sve, uključujući i policiju - ništa me neće zaustaviti", piše The Mirror.
Osim što je uvrijedila sve muslimane svijeta, naljutila je i brojne korisnike društvenih mreža. Policija je navodno dobila brojne pritužbe, a istraga je u tijeku. Vjeruje se kako je djevojka pobjegla u Finsku.
http://www.index.hr/black/clanak/video-popisala-se-po-kuranu-i-spalila-ga-benzinom-uklonit-cu-vas-sve-muslimanski-paraziti/951165.aspx
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
Pa šta ? I ja sam spalio Kuran kad sam imao oko 16 godina , imao tu knjigu u kuci , nije mi se svido tekst pa knjigu ritulalno spalio ....doduše to je moj osobni ritual a i knjiga je moje vlasnišštvo ....nisam to napravio radi nekoga nego radi sebe ....napredno dete ...16 godina ...pročitao par stranica i u vrtlu ispred kuce ono od bačve bila polovina gdje ložimo na gradele i ja lijepo došao i knjigu zapalio i kraj price.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Počeo ja to čitat a ono neke sladunjave rečenice ...citam pet minuta i svaki put kad okrenem neke sladunjave rečenice ....aj moja dođi vamo .....
I gotovo ....nema više knjige ....maslaj ti to nekome drugome ....
I gotovo ....nema više knjige ....maslaj ti to nekome drugome ....
2014-04-11
Ja ti to napravim sa svakom literaturom za koju skužim da je pravljenje budalom mog analitickog uma .....samo u vatru.catabbath wrote:I za tebe
DOVIĐEMA.
2014-04-11
I kad grune bomba onda muslimani krivi...
2016-11-17
ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Guest- Guest
Pa cuj možemo i ovako : ljudski život je bitniji od nekakve pišljive knjige ...ak je to tebi opravdanje za ubijanje ok .....ostaje da vidimo kako cu te deinkarnirat.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
Želiš li kolac , vješala , gas komoru , davljenje .....imaš pravo na zadnju želju a ona ti je kako želiš da te izbacim s ove planete ?
2014-04-11
metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Ahaha i ond se kršćani čude zašto muslići od njih rade kebab. Jbg. što veći vjernik to veća budala
Pa spaljivanje Kurana sigurno nije nacin za izbjegavanje sukoba...a meni nemoj prijetiti jer bi ti se prijetnje mogle obiti o glavu..hajd sad odjebi...RayMabus wrote:Pa cuj možemo i ovako : ljudski život je bitniji od nekakve pišljive knjige ...ak je to tebi opravdanje za ubijanje ok .....ostaje da vidimo kako cu te deinkarnirat.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
Želiš li kolac , vješala , gas komoru , davljenje .....imaš pravo na zadnju želju a ona ti je kako želiš da te izbacim s ove planete ?
2016-11-17
Znam citao sam ....pet minuta ...okrecao stranice ...toliko Myram i onoliko sračke neviđene nevidjeh odavno ....ko da citam scenarij za onu tursku sapunicu Sulejman velicanstveni il tako nešto .....jooooo .....sladunjavosti .....nisam mogao izdržat ...moralo je u vatru.metilda wrote: pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ...
2014-04-11
what ray said...govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
muslimani koriste dupla mjerila, ali samo oni to ne vide...govinda wrote:Pa spaljivanje Kurana sigurno nije nacin za izbjegavanje sukoba...a meni nemoj prijetiti jer bi ti se prijetnje mogle obiti o glavu..hajd sad odjebi...RayMabus wrote:Pa cuj možemo i ovako : ljudski život je bitniji od nekakve pišljive knjige ...ak je to tebi opravdanje za ubijanje ok .....ostaje da vidimo kako cu te deinkarnirat.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
Nisam ti prijetio ....samo sam ti reko koja ti je moja reakcija prema nekome kome je obicna knjiga ( papir ) razlog i opravdavanje za ubijanje.govinda wrote:Pa spaljivanje Kurana sigurno nije nacin za izbjegavanje sukoba...a meni nemoj prijetiti jer bi ti se prijetnje mogle obiti o glavu..hajd sad odjebi...RayMabus wrote:Pa cuj možemo i ovako : ljudski život je bitniji od nekakve pišljive knjige ...ak je to tebi opravdanje za ubijanje ok .....ostaje da vidimo kako cu te deinkarnirat.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
2014-04-11
Jeste svi jebali mater Seselju kad je spalio hrvatsku zastavu? Jeste. Sad mi muslimani jebemo mater toj slovackoj kurvi. Znaci, nemojte mi glumiti nista.
2016-11-17
Dobro, neces pizditi ako zapalim hrvatsku zastavu?Dread_Pirate_Roberts wrote:muslimani koriste dupla mjerila, ali samo oni to ne vide...govinda wrote:Pa spaljivanje Kurana sigurno nije nacin za izbjegavanje sukoba...a meni nemoj prijetiti jer bi ti se prijetnje mogle obiti o glavu..hajd sad odjebi...RayMabus wrote:Pa cuj možemo i ovako : ljudski život je bitniji od nekakve pišljive knjige ...ak je to tebi opravdanje za ubijanje ok .....ostaje da vidimo kako cu te deinkarnirat.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
2016-11-17
Pa ok hebavanje majke nije isto šta i ubijanje i opravdanje tog cina.govinda wrote:Jeste svi jebali mater Seselju kad je spalio hrvatsku zastavu? Jeste. Sad mi muslimani jebemo mater toj slovackoj kurvi. Znaci, nemojte mi glumiti nista.
2014-04-11
Mnogi bi ga Hrvat i ubio da ima priliku, da se ne lazemo...RayMabus wrote:Pa ok hebavanje majke nije isto šta i ubijanje i opravdanje tog cina.govinda wrote:Jeste svi jebali mater Seselju kad je spalio hrvatsku zastavu? Jeste. Sad mi muslimani jebemo mater toj slovackoj kurvi. Znaci, nemojte mi glumiti nista.
2016-11-17
nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
pizditi i pozivati na ubojstvo nije isto...
pizditi i pozivati na ubojstvo nije isto...
Page 1 of 25