Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 6 of 25
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..RayMabus wrote:Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.maggie13 wrote:a, to su losi ljudi..slazem se..RayMabus wrote:Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.maggie13 wrote:
U svezi Kurana, samo neuk covjek moze unistavati vjerske knjige i simbole druge vjere, ali i rugati im se.
Možda moraš savladati svoje nagone ......
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
;-)))Dread_Pirate_Roberts wrote:maggie13 wrote:
linda, smanji dozivljaje ;-).tim pristupom samo sebi skodis..da ne uopcavas i prejudiciras negativno, kao pocesto, i ne das se navuci, netko drugi bi dobio ban.
U svezi Kurana, samo neuk covjek moze unistavati vjerske knjige i simbole druge vjere, ali i rugati im se.
sad sam ja lijen i nećem pisati...
X
2014-04-12
Naravno međutim moglo bi biti da je ova ženska samo poslana da to radi a da se testiraju muslimani.maggie13 wrote:treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..RayMabus wrote:Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.maggie13 wrote:a, to su losi ljudi..slazem se..RayMabus wrote:Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.maggie13 wrote:
Obrnuto ...kužiš ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ništa bez Megi.catabbath wrote:Toooo seks na forumu :)
evo ti hajmi, navija vec ;Pdzango wrote:Ja sam neozbiljan samo u vezi seksa. Ovo ostalo može kako hoćeš.maggie13 wrote:ok, nisi jos za bacit. Sad se uozbilji 8-)dzango wrote:Tebi samo seks u glavi.maggie13 wrote::Ddzango wrote:
Jeste, pa da i tamo hipeventilira i sramoti me.
Svi vole dat, ali ne i primit..
2014-04-12
kuzim,longi..moguce je,naravno..RayMabus wrote:Naravno međutim moglo bi biti da je ova ženska samo poslana da to radi a da se testiraju muslimani.maggie13 wrote:treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..RayMabus wrote:Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.maggie13 wrote:a, to su losi ljudi..slazem se..RayMabus wrote:
Hmmmm ....ima još netko ....Lucifer ....testira.
Obrnuto ...kužiš ?
2014-04-12
Plodite se i množite i napunite vode morske!
Otkrit cu ti istinu : to je test.maggie13 wrote:kuzim,longi..moguce je,naravno..RayMabus wrote:Naravno međutim moglo bi biti da je ova ženska samo poslana da to radi a da se testiraju muslimani.maggie13 wrote:treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..RayMabus wrote:Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.maggie13 wrote:
a, to su losi ljudi..slazem se..
Obrnuto ...kužiš ?
2014-04-11
Ne trebaju meni navijači.maggie13 wrote:evo ti hajmi, navija vec ;Pdzango wrote:Ja sam neozbiljan samo u vezi seksa. Ovo ostalo može kako hoćeš.maggie13 wrote:ok, nisi jos za bacit. Sad se uozbilji 8-)dzango wrote:Tebi samo seks u glavi.maggie13 wrote:
:D
Svi vole dat, ali ne i primit..
dobro sad i ti ga pretjeruješ... pa svima si nam pojasnio da baš i nisi bio neki rabijatan tip, a pogotovo ne u realy fight modu... ali kad smo već kod ove teme... poznata je činjenica da je u zadnjem ratu na ovaj ili onaj način stradalo skoro pa 1000 vjerskih objekata vezanih za islam, pa me zanima ukoliko je za paljenje jedne knjige od pojedinca bezuvjetna kazna smrt, koja je kazna i za koga kad su u pitanju ti objekti... znači pitam te za tvoje mišljenje, a ne za pravo i pravni opis...govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja kad ostavim komentar o uzgoju japanske tresnje jave se majmuni sa vrijedjanjem Islama, muslimana i onda ja negativno prejudiciram? Vrijedjajte vi i dalje, cinjenica da vam zbog mog postojanja na ovom forumu i postojanja uopste izbija pjena na uste u meni izaziva nevidjeno ushicenje. Hajd sad, ako vam tapbletica nije u blizini nastavite sa pjenjenjem...
2016-11-17
kako ce zavrsit?RayMabus wrote:Otkrit cu ti istinu : to je test.maggie13 wrote:kuzim,longi..moguce je,naravno..RayMabus wrote:Naravno međutim moglo bi biti da je ova ženska samo poslana da to radi a da se testiraju muslimani.maggie13 wrote:treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..RayMabus wrote:
Neznam ...prvo on nije covjek nego anđeoska hijerahija , drugo nece to zapaliti da bi provocirao al mogao bi da vidi oce li i kako druga strana reagirat.
Obrnuto ...kužiš ?
2014-04-12
onda podijelite pivo ;Ddzango wrote:Ne trebaju meni navijači.maggie13 wrote:evo ti hajmi, navija vec ;Pdzango wrote:Ja sam neozbiljan samo u vezi seksa. Ovo ostalo može kako hoćeš.maggie13 wrote:ok, nisi jos za bacit. Sad se uozbilji 8-)dzango wrote:
Tebi samo seks u glavi.
2014-04-12
govinda wrote: Hajd sad,
Ma ti si naš forumski šehid, sigurno imaš lijep osmjeh
Pasti ce.maggie13 wrote:kako ce zavrsit?RayMabus wrote:Otkrit cu ti istinu : to je test.maggie13 wrote:kuzim,longi..moguce je,naravno..RayMabus wrote:Naravno međutim moglo bi biti da je ova ženska samo poslana da to radi a da se testiraju muslimani.maggie13 wrote:
treba se igrat svladavanja..osobito mrznje, osvete..etc..
Obrnuto ...kužiš ?
Na testu.
2014-04-11
Moje misljenje o kazni: da do kraja zivota prebacuje brdo kamenja s jednog mjesta na drugo udaljeno 100 metara..i da mu je to cijeli svijet u kojem se moze kretati do kraja zivota..i od hrane jedan hljeb dnevno i litravode..petkom 100 grama salame podriguse...michaellcmacha wrote:dobro sad i ti ga pretjeruješ... pa svima si nam pojasnio da baš i nisi bio neki rabijatan tip, a pogotovo ne u realy fight modu... ali kad smo već kod ove teme... poznata je činjenica da je u zadnjem ratu na ovaj ili onaj način stradalo skoro pa 1000 vjerskih objekata vezanih za islam, pa me zanima ukoliko je za paljenje jedne knjige od pojedinca bezuvjetna kazna smrt, koja je kazna i za koga kad su u pitanju ti objekti... znači pitam te za tvoje mišljenje, a ne za pravo i pravni opis...govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
2016-11-17
jebiga ljudi su u osnovi loši, mada često vole o sebi imati dobro mišljenje.... tu su najjači pošumljivači, oni često koriste nacističke fraze i sve bi rado po "kratkom postupku" a kao veliki su neprijatelji nacista... ;))govinda wrote:Ja kad ostavim komentar o uzgoju japanske tresnje jave se majmuni sa vrijedjanjem Islama, muslimana i onda ja negativno prejudiciram? Vrijedjajte vi i dalje, cinjenica da vam zbog mog postojanja na ovom forumu i postojanja uopste izbija pjena na uste u meni izaziva nevidjeno ushicenje. Hajd sad, ako vam tapbletica nije u blizini nastavite sa pjenjenjem...
2015-08-08
Hajde, prestani me provocirati, jel moze?catabbath wrote:govinda wrote: Hajd sad,
2016-11-17
catabbath wrote:metilda wrote:mislim.. pratiš li ti koliko je kebaba od Muslimana učinio Izrael&co???
Ne pratim. Ali možeš otvoriti temu protiv židova ako želiš, nemoj spamati ovu
ako ne pratiš, pa ako ne znaš tko je pokrenuo arapsko proljeće u kojem je poginulo i gine najviše muslimana onda si poprilično neinformirana... i tko spama temu? sad ste već prešli na seks jer jedino o tome i znate pričati... nemam ništa protiv Židova .. ako nisi znala Isus je Židov... ali je činjenica da mrcvare Palestince preko svake mjere i onda se svi čudite kako agresivni muslimani kamenjem napadaju židovske oklopnjake... Europa još nije dobila što je zaslužila... ali dobit će.. i u lisabonskom sporazumu odrekla se svojih kršćanskih korijena...
Guest- Guest
govinda wrote:Hajde, prestani me provocirati, jel moze?
Humor level 0 bodova
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:govinda wrote: Hajd sad,
aj nemoj više...pretty please with cream on top
Page 6 of 25