Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 2 of 25
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
pizditi i pozivati na ubojstvo nije isto...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
catabbath wrote:metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Ahaha i ond se kršćani čude zašto muslići od njih rade kebab. Jbg. što veći vjernik to veća budala
poštujem sve vjere ali isto tako znam da su ih vjernici izopačili.. no ne poštujem ljude koji bi spaljivali knjige, posebno one koje toliko ljudi smatra svetima ... pa stoga ne poštujem ni tebe
Guest- Guest
Vjerovatno no sumnjam da je kod njega razlog samo to šta je eto zapalio komad krpe.govinda wrote:Mnogi bi ga Hrvat i ubio da ima priliku, da se ne lazemo...RayMabus wrote:Pa ok hebavanje majke nije isto šta i ubijanje i opravdanje tog cina.govinda wrote:Jeste svi jebali mater Seselju kad je spalio hrvatsku zastavu? Jeste. Sad mi muslimani jebemo mater toj slovackoj kurvi. Znaci, nemojte mi glumiti nista.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
govinda wrote:Jeste svi jebali mater Seselju kad je spalio hrvatsku zastavu? Jeste. Sad mi muslimani jebemo mater toj slovackoj kurvi. Znaci, nemojte mi glumiti nista.
to su dvostruka mjerila, nemoj se uzrujavati
Guest- Guest
Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
2016-11-17
da se ja ne mucimDread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
X
2014-04-12
Ma to je licemjerje a licemjere ne podnosim...metilda wrote:govinda wrote:Jeste svi jebali mater Seselju kad je spalio hrvatsku zastavu? Jeste. Sad mi muslimani jebemo mater toj slovackoj kurvi. Znaci, nemojte mi glumiti nista.
to su dvostruka mjerila, nemoj se uzrujavati
2016-11-17
metilda wrote:
poštujem sve vjere ali isto tako znam da su ih vjernici izopačili.. no ne poštujem ljude koji bi spaljivali knjige, posebno one koje toliko ljudi smatra svetima ... pa stoga ne poštujem ni tebe
Eto tako su fino krivo informirani muslići na bliskom istoku napravli kebabe od fino informiranih kršćana pa više nema kršćana tamo. A zbog glupih žena kao šta si ti isto pokušavaju napraviti u Europi ali srećom neće im uspjeti jer kao što vidimo na filmiću ipa i pametnih cura
Last edited by catabbath on 17/2/2017, 15:03; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Psihotična ludača. To je bre za neku ustanovu zatvorenog tipa.
catabbath-
2015-08-22
Uglavnom nebi sigurno nikog dirao a kamo li ubio jer je zapalio komad krpe a šta se Šešlja tice ....a ono nije za njega smrt nego bicevanje svaki dan i održavanje na životu šta duže moguce tj polagano šta duže mucenje u najvecim mukama .....no ne radi krpe nego radi nekih drugih sranja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
upravo si ti izjednačio to dvoje, dakle ti upireš...pusti šešelja kojeg je davno trebalo odstraniti...pričamo o izjednačavanju nacije i vjere...govinda wrote:Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
da se popišala po bibliji to bi bio performans i imbex bi je slavio kao heroja
A tko kaze da nema krscana na Bliskom istoku? Ti? Nego, picko, evo ja ti stojim na raspolaganju ako zelis pokusati istjerati muslimana iz Evrope. Poslacu ti adresu u pp pa dodji i eto istjeraj me. Mudo izdrkano, eto sta si.catabbath wrote:metilda wrote:
Eto tako su fino krivo informirani muslići na bliskom istoku napravli kebabe od fino informiranih kršćana pa više nema kršćana tamo. A zbog glupih žena kao šta si ti isto pokušavaju napraviti u Europi ali srećom neće im uspjeti jer kao što vidimo na filmiću ipa i pametnih cura
2016-11-17
govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
jok, časne sestre...
Ja ne pricam. Kurva je zapalila Kuran i jebem joj sjeme slovacko u po picke smrdljive. Eto, sad mi ti daj ban, boli me kurac.Dread_Pirate_Roberts wrote:upravo si ti izjednačio to dvoje, dakle ti upireš...pusti šešelja kojeg je davno trebalo odstraniti...pričamo o izjednačavanju nacije i vjere...govinda wrote:Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
2016-11-17
I tebi stoji poziv, dodji kod mene u Brcko pa zapali Kuran....ili drkaj po forumima i dalje...marcellus wrote:govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
jok, časne sestre...
2016-11-17
Mogla je i sise usput pokazati, a ne samo ovako:)
dijagram-
2015-08-09
daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
govinda wrote:A tko kaze da nema krscana na Bliskom istoku? Ti? Nego, picko, evo ja ti stojim na raspolaganju ako zelis pokusati istjerati muslimana iz Evrope. Poslacu ti adresu u pp pa dodji i eto istjeraj me. Mudo izdrkano, eto sta si.
A kažu da ih je ostalo par, bar za sada. A vi poturice ćete već doći na red s obzirom kako se stvari razvijaju u novoj Europi i izgleda dosta brzo.
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Page 2 of 25