Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 4 of 25
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
a dobro, tri si scientolog, vama su abrahamske religije smijesne...RayMabus wrote:Ma znam al to je toliko sladunjavo sve i non stop se ponavlja da sam jednostavno morao ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.govinda wrote:Mejrema je Marija, Isusova majka...RayMabus wrote:Zašto bih ? To mi izgleda kao namjerna provokacija ....mislim ja jesam spalio Kuran sa 16 godina al u cetri oka i za svoj ritual i jer mi je knjiga previše djecje napisana ...Myram ovo Myram ono Merjema vamo Merjema tamo ...pet minuti sam je čitao i prelistao ...uvik ista sladunjavost ...za pet minuta je bila u lomači i to je to.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
Ma glupa knjiga totalno.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Nije ovaj daleko od Longija.govinda wrote:jos jedna hijena..koliko vas to ima?dzango wrote:Ovaj opet hiperventilira.govinda wrote:Mozda ne bih ni reagovao tako da nema ovih licemjerja i heroja za tastaturom. Eto, svima koji bi spaljivali Kuran opet porucujem: dodjite kod mene i spalite ga preda mnom...Dread_Pirate_Roberts wrote:daj prestani s banovima ...rekao sam ti davnih dana gdje je moja crta...
ne, ti pričaš da na ovakve uvrede treba reagirati terminalno i tu se apsolutno ne slažemo...ionako je ovo njezina sramota i dovoljna joj je kazna što mora živiti s takvim mozgom...
Ma ne jbte ja sam stvarno mislio to čitat al ono počeo pa jedna stranica ...okrenem pet stranica ista stvar ..pa opet okrenem deset stranica opet ponavljanje i sladunjavost ....rekoh hebi ti malter kakava je ovo knjiga ....ovo ni djeca u vrticu nepuše ....možda ...taman možda za tu dob.catabbath wrote:RayMabus wrote: ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.
Zato je oni kojim je namijenjena imaju low IQ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
govinda wrote:Ma palite knjige....ko vas jebe, majmuni...
palit će oni uskoro i Bibliju.. njima ništa nije sveto...
Guest- Guest
metilda wrote: Muslimani imaju Kuran i Muhameda, ja imam Krista i Novi Zavjet .. tko je nama kršćanima kriv
Trenutno fanovi Muhameda rade kebebe od (određenih) fanova Krista. A ti im se diviš. Ne djeluje baš bistro ha?
catabbath-
2015-08-22
Ne moraš da čitaš ako ti se ne sviđa. Ne pale se knjige koje ti se ne sviđaju.RayMabus wrote:Ma ne jbte ja sam stvarno mislio to čitat al ono počeo pa jedna stranica ...okrenem pet stranica ista stvar ..pa opet okrenem deset stranica opet ponavljanje i sladunjavost ....rekoh hebi ti malter kakava je ovo knjiga ....ovo ni djeca u vrticu nepuše ....možda ...taman možda za tu dob.catabbath wrote:RayMabus wrote: ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.
Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
2016-11-17
catabbath wrote:metilda wrote: Muslimani imaju Kuran i Muhameda, ja imam Krista i Novi Zavjet .. tko je nama kršćanima kriv
Trenutno fanovi Muhameda rade kebebe od (određenih) fanova Krista. A ti im se diviš. Ne djeluje baš bistro ha?
mislim.. pratiš li ti koliko je kebaba od Muslimana učinio Izrael&co???
Guest- Guest
Ha ha ha ...pa ja sam ti ritualno spalio jedno 30 ( trideset ) knjiga iz scientologije ...sad imam samo neke materijale tj možda pet knjiga i čitanki šta sam ostavio ....ima veze s ekonomijom i organizacijom rada ...sve ostalo spalio.govinda wrote:
a dobro, tri si scientolog, vama su abrahamske religije smijesne...
2014-04-11
pardon..ustase su najmanje glasne u vrijedjanju vjere..vise ovi na lijevoj strani...govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa eto ova je bila moja ....ono neželim to shranje u kuci.dzango wrote:Ne moraš da čitaš ako ti se ne sviđa. Ne pale se knjige koje ti se ne sviđaju.RayMabus wrote:Ma ne jbte ja sam stvarno mislio to čitat al ono počeo pa jedna stranica ...okrenem pet stranica ista stvar ..pa opet okrenem deset stranica opet ponavljanje i sladunjavost ....rekoh hebi ti malter kakava je ovo knjiga ....ovo ni djeca u vrticu nepuše ....možda ...taman možda za tu dob.catabbath wrote:RayMabus wrote: ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.
2014-04-11
Ko te jebe kad si lud. Ja sam se pomirio da je normalno da dobijem ban na ustaškom forumu. Čak mi malo i godi.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
metilda wrote:mislim.. pratiš li ti koliko je kebaba od Muslimana učinio Izrael&co???
Ne pratim. Ali možeš otvoriti temu protiv židova ako želiš, nemoj spamati ovu
Ti si lud. Tebi je oprostiti.RayMabus wrote:Pa eto ova je bila moja ....ono neželim to shranje u kuci.dzango wrote:Ne moraš da čitaš ako ti se ne sviđa. Ne pale se knjige koje ti se ne sviđaju.RayMabus wrote:Ma ne jbte ja sam stvarno mislio to čitat al ono počeo pa jedna stranica ...okrenem pet stranica ista stvar ..pa opet okrenem deset stranica opet ponavljanje i sladunjavost ....rekoh hebi ti malter kakava je ovo knjiga ....ovo ni djeca u vrticu nepuše ....možda ...taman možda za tu dob.catabbath wrote:RayMabus wrote: ...kao ono knjiga za odrasle a napisana za predškolski uzrast.
vuksadinare wrote:pardon..ustase su najmanje glasne u vrijedjanju vjere..vise ovi na lijevoj strani...
Vuče, opet vas pravaše naguzilo cvijeće
ova je gluplja verzija kristine curkovic
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pomozi čovjeku, pozovi ga na četnički forum :Ddzango wrote:Ko te jebe kad si lud. Ja sam se pomirio da je normalno da dobijem ban na ustaškom forumu. Čak mi malo i godi.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa sam se provociraš jbte , ono nebi da ti ideš u psihijatra iduci ponedjeljak a ne ja , još te moram smirivat ...aj smiri se bolan....k nozi.govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
2014-04-11
jok..nisam corav..vidim najvise uvreda dolazi od onih naklonjenih lijevici..da vas sad ne nabrajam sami se prozivate..catabbath wrote:vuksadinare wrote:pardon..ustase su najmanje glasne u vrijedjanju vjere..vise ovi na lijevoj strani...
Vuče, opet vas pravaše naguzilo cvijeće
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lako dok pošteni ljudi mogu paliti Kurane ali šta kad se ovi moderniziraju pa Alah ode u PDF format?
govinda wrote:Dobro, admini, dokle ce se dopustati vrijedjanje vjere? Ja da napisem da su katolici glupi onda dobijem ban ko iz picke...ali shvacam, ovo je hrvatski form namijenjem hrvatima ustasama i islamofobima pa se to tolerise...i koliko vas ce u narednih pola sata pokusati da me isprovocira ne bi li me najzad otkantali sa ovog foruma?
govinda prestani izmišljati...od mene dobiješ ban jedino kad uvrede spustiš na majku, obitelj, djecu...
katolici se ovdje vrijeđaju svakodnevno pa nema banova tako da ja osobno neću ni sada reagirati...
Page 4 of 25