Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 15 of 25
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
tebi ću kaić zapucat u ugljan.epikur37 wrote:jastreb wrote:Znači i ti si se "isturčio"?veber wrote:koji si ti debil i pijandura, pa to ni za bilivit.jastreb wrote:Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
mISLIM,NE KUŽIM,ŠTA VAM NIJE JASNO???
+
Veber se boji rusa pa je uletio u cvijeće, stao na grablje i pao u travu :)
polutanu tetrjebu sasut ću zube (ako ih ima) u grlo.
hare krišnaharerama...mzzzz
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:tebi ću kaić zapucat u ugljan.epikur37 wrote:jastreb wrote:Znači i ti si se "isturčio"?veber wrote:koji si ti debil i pijandura, pa to ni za bilivit.jastreb wrote:
Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.
mISLIM,NE KUŽIM,ŠTA VAM NIJE JASNO???
+
Veber se boji rusa pa je uletio u cvijeće, stao na grablje i pao u travu :)
polutanu tetrjebu sasut ću zube (ako ih ima) u grlo.
hare krišnaharerama...mzzzz
hare prozor, hare hare :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dok je Tito bio živ, nije se smjelo govoriti "popišala se", valjalo je upotrijebiti glagol "pomokrila se". Npr "Drugarica Jovanka se pomokrila". To bi jugo štenderi na Indeksu trebali znati.
Guest- Guest
ok nije Bog, ali nekakva kreacija kako za cijeli neživi svemir, tako i za ovu zeru života je morala proizaći... a kad bacimo pogled, bar onoliko koliko seže kroz prostor i "vrijeme" vidimo da je bar tu u našoj" bližoj" okolini sve neka "slučajnost" do slučajnosti... ;)Leviathan2 wrote:bog nije stvorio covjekam to su vam prodali zhidovske pricemichaellcmacha wrote:Bog je stvorio čovjeka... ne mre mu još i prijatelj biti... to ti je kao d aočekuješ da soroš bude prijatelj draganu zeliću... :))))... jebote pa stvorio ga je, dao mu kruh, najebo cijelu naciju da plaća taj kruh dok ovaj kurcom ne mrda i tako godinama, i sad još soroš i da mu bude prijatelj... jbg nema soroš vremena za te niskoprizemne zajebancije....;)Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:h
sad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?
I ponovno..vjera je u covjeku,ne napisanoj rijeci..Postoji samo Bog,nikakve institucije koje smatraju ljude bedastim,tako da im oni trebaju pojasnjavati neke stvari...
postoji pun kurac bogova, neki veci neki manji al svi spadaju u rang bogova i oni su skoro svi neprijatelj covjeka
2015-08-08
good times, good timeskofein wrote:Dok je Tito bio živ, nije se smjelo govoriti "popišala se", valjalo je upotrijebiti glagol "pomokrila se". Npr "Drugarica Jovanka se pomokrila". To bi jugo štenderi na Indeksu trebali znati.
2014-04-15
Leviathan2 wrote:jebo ovakvu raspru,
Zašto? Zato što ne razumiješ vrednote religija, ili zato što crpiš znanja iz stripova? :)
Guest- Guest
pismejker wrote:vrlo perverzno..neprijatelj ti siluje zenu i djecu,,tebe izmasakrira,a ti ga jos onda ljubi..ma jebem ja tu logiku..metilda wrote:kaja wrote:metilda wrote: "ljubite svoje neprijatelje" i objasnio da smo svi jedni drugima bližnji..
MIR POSTOJI samo kad neprijatelj zna,da nakon sto on tebi nesto poradi,ti ces mu isim nacinom vratiti...sve ostal oje preseravanje...
Ljucka bica su ipak sam stepenica vise zivina...nista duhovno..čista mesina..
ne trebaš mi objašnjavati svoju logiku i logiku tvoje religije.. kako moju ne poznaješ osim po negativnoj propagandi neću ti ni pojašnjavati.. no Evropa se puno prije imigranata odrekla kršćanstva i kršćanskih vrijednosti, crkve su u Evropi prazne, uništava se kršćanski moral i kršćanske vrijednosti.. Evropa je davno u svoje temelje ugradila i ozakonila ubojstvo .. i zato i ne zna što je čeka, bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
Guest- Guest
A cuj kad nece milom oce silom ...nekako moramo zbacit matrijahalnu imperiju.metilda wrote: bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a jes pametna, jeblo mater.metilda wrote:pismejker wrote:vrlo perverzno..neprijatelj ti siluje zenu i djecu,,tebe izmasakrira,a ti ga jos onda ljubi..ma jebem ja tu logiku..metilda wrote:kaja wrote:metilda wrote: "ljubite svoje neprijatelje" i objasnio da smo svi jedni drugima bližnji..
MIR POSTOJI samo kad neprijatelj zna,da nakon sto on tebi nesto poradi,ti ces mu isim nacinom vratiti...sve ostal oje preseravanje...
Ljucka bica su ipak sam stepenica vise zivina...nista duhovno..čista mesina..
ne trebaš mi objašnjavati svoju logiku i logiku tvoje religije.. kako moju ne poznaješ osim po negativnoj propagandi neću ti ni pojašnjavati.. no Evropa se puno prije imigranata odrekla kršćanstva i kršćanskih vrijednosti, crkve su u Evropi prazne, uništava se kršćanski moral i kršćanske vrijednosti.. Evropa je davno u svoje temelje ugradila i ozakonila ubojstvo .. i zato i ne zna što je čeka, bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
svojoj kćeri sam za 14 i rođendan poklonio WALTER, 5,56. Ima 5+1 za ispalit.
iza kuće sam postavio metu i neka mala vježba.
gej is okej nije moja odrednica.
2014-12-30
govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
ona to radi bas zato sto gruvaju bombe...
Guest- Guest
I počnite uzgajati mamute. Da pravi mukarci imaju šta loviti.RayMabus wrote:A cuj kad nece milom oce silom ...nekako moramo zbacit matrijahalnu imperiju.metilda wrote: bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
SAMO TRPAJ.
Trinity-
2014-04-17
Pišanjem protiv bombi?Biserka.Bracala wrote:govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
Trinity-
2014-04-17
Imaš mamute na Grenlandu ....ima baza pozitivnih vanzemaljaca gore na sjeveru u dolini gejzira.Triny wrote:I počnite uzgajati mamute. Da pravi mukarci imaju šta loviti.RayMabus wrote:A cuj kad nece milom oce silom ...nekako moramo zbacit matrijahalnu imperiju.metilda wrote: bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
zna longi, emančipačija je napravil više sranja nego religije...
zbog nevjernih žena se više ratovalo nego zbog knjige
zbog nevjernih žena se više ratovalo nego zbog knjige
2014-04-15
longi je duplonka. to znamo odavno. voli da mu uđe, i da ga stera u muški pak.Triny wrote:I počnite uzgajati mamute. Da pravi mukarci imaju šta loviti.RayMabus wrote:A cuj kad nece milom oce silom ...nekako moramo zbacit matrijahalnu imperiju.metilda wrote: bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
SAMO TRPAJ.
tvrdi da je superstar zapovjednik.
2014-12-30
zbog vas su Grci unistili TrojuTriny wrote:Pišanjem protiv bombi?Biserka.Bracala wrote:govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
Guest- Guest
U biti pravi regionalni zapovijednik za Zemlju ti je na Grenlandu u dolini Mamuta.veber wrote:
tvrdi da je superstar zapovjednik.
2014-04-11
Helena se popišala na neku knjigu?Ground Biscuits wrote:zbog vas su Grci unistili TrojuTriny wrote:Pišanjem protiv bombi?Biserka.Bracala wrote:govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
Trinity-
2014-04-17
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Page 15 of 25