Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
Kažeš papa, a misliš na Irineja, a? Vi Hrvati, znam ja vas...crvenkasti wrote:Papa je četnik.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Kakve veze tu treba imati sa bilo kojom religijom,kad je ocito da se ide na sustavno striganje ofaca od njihova novca?Dread_Pirate_Roberts wrote:glavno da ekipa koja nema veze s katoličkom crkvom zna sve...
Marketing za ukazanje ,je ravan onim americkim televizijskim show-ovima,koji reklamiraju Personal Đizsa,koji dolazi bas radi njih i bas u tome trenu..
Treba doista biti retardiran sistemski,da to progutas,ali hajde...svakome njegovo veselje..
Guest- Guest
pismejker wrote:Kakve veze tu treba imati sa bilo kojom religijom,kad je ocito da se ide na sustavno striganje ofaca od njihova novca?Dread_Pirate_Roberts wrote:glavno da ekipa koja nema veze s katoličkom crkvom zna sve...
Marketing za ukazanje ,je ravan onim americkim televizijskim show-ovima,koji reklamiraju Personal Đizsa,koji dolazi bas radi njih i bas u tome trenu..
Treba doista biti retardiran sistemski,da to progutas,ali hajde...svakome njegovo veselje..
svetac, da si bio ikada u Medjugorju i da si vidio ljude tamo, mozda bi drukcije pisao.
Dobro, ti barem imas dobru stelu - nisi rimokatolik, Zidov si. Papa nema takav izgovor. :)
Guest- Guest
Eroo wrote:Kažeš papa, a misliš na Irineja, a? Vi Hrvati, znam ja vas...crvenkasti wrote:Papa je četnik.
:)
Guest- Guest
A mozda..ima i toga..no,ako tko prati,nisam protiv nicije religije,niti icega,samo pohlepnog iskoristavanja vjernika..krscanstvo judaizam,islam,isti qrc...kolerik wrote:pismejker wrote:Kakve veze tu treba imati sa bilo kojom religijom,kad je ocito da se ide na sustavno striganje ofaca od njihova novca?Dread_Pirate_Roberts wrote:glavno da ekipa koja nema veze s katoličkom crkvom zna sve...
svetac, da si bio ikada u Medjugorju i da si vidio ljude tamo, mozda bi drukcije pisao.
Dobro, ti barem imas dobru stelu - nisi rimokatolik, Zidov si. Papa nema takav izgovor. :)
Guest- Guest
Dobro..protiv Islama sam definitivno..Krscanstvo je oke..
Guest- Guest
Eroo wrote:Kažeš papa, a misliš na Irineja, a? Vi Hrvati, znam ja vas...crvenkasti wrote:Papa je četnik.
Ne znamo ni što mislimo ni što govorimo.
Sve nam se pobrkalo ...
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto i prckov nije odmorio?Dread_Pirate_Roberts wrote:aj odmori...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Jesam, prva osobna uvreda je prckova: oprosti..ja mislio zato sto si smrdljivo glupo govno
2016-02-22
istina, a onda Yehudi odgovara:
možda ti je promaklo jer je Yehudi baniran pa se njegov post ne vidi odmah...
Yehudi wrote: Smrdljivo govno si ti i mater ti koja te je izasrala, proljeve jedan
Jebem ti vicku u čmar
možda ti je promaklo jer je Yehudi baniran pa se njegov post ne vidi odmah...
Nije mi promaklo da je Yehudi tako ružno odgovorio na uvredu prckova, koji je prvi počeo vrijeđati. Stoga, ispravan je ban za njega, ali bio bi i za prckova.
2016-02-22
ne...
ekipa si ga međusobno, da prostiš, trpa na osobnoj razini svakodnevno i toleriram dok god je na osobnoj razini...Yehudi je eskalirao na majku bzvz i zato ban samo njemu...
ekipa si ga međusobno, da prostiš, trpa na osobnoj razini svakodnevno i toleriram dok god je na osobnoj razini...Yehudi je eskalirao na majku bzvz i zato ban samo njemu...
Primjedbe upisujes na Primjedbe,jer tek tamo postaje sluzbeno.I da,podrzavam baniranje neotesanca koji pokrene ad homminem napad i vrijedjanje,na neciji politicki ili ini stav..Sabina Spielrein wrote:Nije mi promaklo da je Yehudi tako ružno odgovorio na uvredu prckova, koji je prvi počeo vrijeđati. Stoga, ispravan je ban za njega, ali bio bi i za prckova.
Guest- Guest
Ne znam za genocidspeare_shaker wrote:Sora wrote:licemjeri podmukli prevaranti i nasilni otimaci tudeg
Ako ništa drugo, barem nisu počinili genocid nad Hrvatima 1945. godine kao neki, jel'te.
Kao ni ti
Imal neki dokaz za to, osim onog KOSOVCA IZ SLOVENIJE .
A za ove radnje ima svjedoka kpliko hoces , svi smo svjedoci da su Hercegovci unistili hrvatsku drzavu, da je u smrtnoj opasnosti zbog demografskog propadanja, opceg moralnog rasula i naravno posljedicno .. Bijega iz stvarnosti.
Mi smo drzava u sturcu i nikad se necemo oporaviti .
Nakon 1945. Smo krenuli u bolju buducnost. Baby boom , petogodisnjinplsnovi , ugled u svijetu .
Hercegovci nas prvi put unistili OSNIVANJEM NDH a drugi put rehabilitacijom iste zlocinacke drzave.
Kome to nije jasno ili je imbecil ili je neprijatelj rh
Nazalost,treba dodati,da neki,iako ne vole spominjati obitelj,cesto tak oreagiraju" jer opet,neki drugi trolvi sustavno napadaju na osobnoj razini...I to vremenom dopizdi,pa onda strada i necija mater,sestra,obiteljski ćuko...Sve to ima svoje..Dread_Pirate_Roberts wrote:ne...
Guest- Guest
pismejker wrote:Sabina Spielrein wrote:Primjedbe upisujes na Primjedbe,
Ispričavam se.
2016-02-22
Ne bih rekla da znas HrvateEroo wrote:Kažeš papa, a misliš na Irineja, a? Vi Hrvati, znam ja vas...crvenkasti wrote:Papa je četnik.
Iznenadit ces se jos
A papa da zna sto su hercegovacki politicari naoravili, sto oni mutivode iz Medugorja, sto oni SAGOLJI U MEDIJIMA KOJIH IMATE na vrh kurca , sto vasi toboznji tajkunceki koji su pokrali hrvatsku ..papa bi vas ekskomunicirao
Da jos da dodam vase Raspudice. Despote. Ivkusice .
Povjesnicare od kpjih me hvata grc u zdjelici ,
Novinare kpji imaju naviku lagati i manipulirati ...
Vama nije mjesto medu katolicima
Ovako, ja u familiji imam tri isusovca, dva strica i jednog bratića. I jednu sestričnu, časnu sestru, ne znam koji red.kolerik wrote:pismejker wrote:Kakve veze tu treba imati sa bilo kojom religijom,kad je ocito da se ide na sustavno striganje ofaca od njihova novca?Dread_Pirate_Roberts wrote:glavno da ekipa koja nema veze s katoličkom crkvom zna sve...
Samo je jedan bio u Međugorju nekim svojim poslom nevezano za "ukazanja".
I doživio je to da je njega i još dva brata, kako se međusobno zovu, fra Zovko nagovrao da kažu da su vidjeli Gospu.
Šta reći? Koja bi to tek reklama bila da su isusovci pristali lagati?
Ali nisu.
Trinity-
2014-04-17
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Papa Franjo se opet oglasio u svezi Medjugorja
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa ce do kraja godine priznati sluzbeno Medjugorje kao gospino svetiste?
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa ce do kraja godine priznati sluzbeno Medjugorje kao gospino svetiste?
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
Page 6 of 12