Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
BOŠNJAKEN Masirači fale dokazi, jer kosti nisu dovoljan dokaz.Ringo10 wrote:Koje bestijalno iživljavanje. Dokazi majmune jedan, dokaze.speare_shaker wrote:Ringo10 wrote:izgubili smo rat
Niti poraz u ratu ne može opravdati bestijalno iživljavanje nad Hrvatima počinjeno u genocidu koji je 1945. isplanirao, organizirao i proveo Tito. To nije moguće opravdati niti navodnim plemenitim Titovim namjerama da Hrvate prebaci na pobjedničku stranu, oni su to već učinili svojim relativno najvećim prisustvom od svih jugoslavenskih naroda u antifašističkoj borbi.
Dakle, genocid se ni na koji način ne može opravdati, uključujući tu i te navodne pragmatične razloge.
lobo1- Posts : 701
2014-04-18
Rov u Teznom i Huda jama po osam tisućiti put.
Dobro i bar pola jazovke.
Slijedećih 900 godina.
Slijedećih 900 godina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Izlazio sam svojevremeno u Jazovku u Zagrebu...Ringo10 wrote:Rov u Teznom i Huda jama po osam tisućiti put.
Slijedećih 900 godina.
2016-11-17
Gdje ovdje piše da ih imaju pravo pobiti kad ih zarobe?govinda wrote:Any serious violation of the armistice by one of the parties gives the other party the right to denounce it, and even, in case of urgency, to recommence hostilities at once.Article 41
A violation of the terms of the armistice by private individuals acting on their own initiative, only confers the right of demanding the punishment of the offenders, and, if necessary, indemnity for the losses sustained.
NDH je bila država ograničena suvereniteta, kao što su sve maloljudne države, uključujući i današnju RH.Ringo10 wrote:NDH neovisna!!! Grohotom se smijem.
Grohotom se smijem. Hrvatska vojska? Hrvatski novac? Hrvatska diplomacija? Sve su to obilježja samostalne države, a SRH nije ih imala, dočim NDH jest.Ringo10 wrote:Vecu samostalnost je imala SR Hrvatska od te tvoje endehazije
U usporedbi sa SRH, današnja je država pojam neovisnosti i slobode.Ringo10 wrote:Vise je SRH imala suvereniteta nego ovaj jad danas iako cete mi vi do besvijesti kenjati o vasoj toboznjoj neovisnosti.
Ovdje sam suglasan. A kako je bilo prije Tuđmana, kad već uspoređujemo? Vojska, novac, diplomacija?Ringo10 wrote:Hrvatska neovisnost je umrla sa Tudjmanom.
Stvarno je uzelo maha. Vidjet ću s Grudenom ima li slobodan termin da te primi.Sora wrote:Regoč wrote:Ako brojiš samo mrtve, tek si na pola puta. Tito jest bil veći zločinac, ali da je ostvaril neovisnu Hrvatsku, nitko mu to ne bi zamjeral. Dobro, bi oni koji su protiv neovisne Hrvatske. Debo, Sora, Dudette, Aso, Provo...speare_shaker wrote:Regoč wrote:Jasno je tko je bolji iz nacionalne perspektive.
Ja ne govorim iz političke perspektive nego one čisto viktimološke.
1. Tito je Hrvat i svaki je Hrvat nas, da je ne znam kakav
2. U jugoskaviji je ostvario sve sto je narodu obecao , mir, progres, slogu ..
3. Cim je vise kleveta i lazi tito nam je miliji i drazi
4 . Osobno me ne zanima sto o Titu misli sljam izvan RH niti brojke s kojim lbratate . Nemate nigdje nikakve dokaze. Nikakve. Tak da laganje po internetu je obicni gubitak vremena zasve .
5. Sf sn
Ovo što ti pišeš, nema nikakve sveze s mojim upisom. Tomislav II. nije imal nikakvu stvarnu vlast. Činjenica jest da je NDH bila njemačko-talijanski kondominij, da je imala ograničen suverenitet, ali sve male države su takve. U odnosu na ono prije, Banovinu Hrvatsku, a osobito u odnosu na ono poslije, NRH, NDH je imala puno više samostalnosti i sva obilježja državnosti.deda wrote:Regoč wrote:
Pavelić je bio za neovisnu Hrvatsku, makar i fašističku
nije, pretvorio je Hrvatsku u monarhiju pod talijanskom vlašću i ustoličio nekog talijanskog pederčića za kralja, zvali su ga Tomislav 2. (drugi) kralj Hrvatske, princ Bosne i Hercegovine, vojvoda Dalmacije, Tuzle i Knina
https://hr.wikipedia.org/wiki/Tomislav_II.
Hrvatska je zemlja debila sa niskim IQom, debili su i na lijevoj i na desnoj političkoj opciji, a i u centru, nema kvalitetnih ideja u javnom prostoru jer je većina građana mentalno retardirana
Zato što im već četiri generacije ispiru mozak da je to tako trebalo biti. Nitko sebe neće smatrati zločincem.Ringo10 wrote:samo možeš popušiti gađenje i prijezir, neće ti reći ali će te smatrati nacističkim simaptizerom.
Nije bila nikakva bitka, nego su civile i razoružane vojnike pobili i pobacali u jame i tenkovske rovove.Sora wrote:Kako je to ratni zlocin a raz zavrsio?deda wrote:Ringo10 wrote:
JA im rekao kako su snage NOPA strijeljali neke nakon rata i nije im bilo jasno ko tu i koga, ali kad sam im objasnio, zbunjene face i odgovor, jesu ti partizani bili komunisti, ali pobili su naciste i kolaboratore.
ukratko počinili su ratni zločin i masakar
Bila je bitka .
To se ne zove masakr.
Sve pobrkate , picka mu materina . Sve vam s moracrtati i objasnjavri sto hiljada puta
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Papa Franjo se opet oglasio u svezi Medjugorja
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa ce do kraja godine priznati sluzbeno Medjugorje kao gospino svetiste?
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa ce do kraja godine priznati sluzbeno Medjugorje kao gospino svetiste?
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
Page 12 of 12