Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 1 of 1
Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/papa-franjo-u-velikom-intervjuu-otkrio-da-je-proslog-mjeseca-bio-na-rubu-smrti-spasio-me-medicinski-tehnicar- 15098616
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Molim link na ovu temu
2015-09-08
Re: Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Toliko o moralu ovog vec slobodno mozemo reci agenta u papinskoj halji...benedict je ispao velicina za ovog cirkusanta
2015-09-08
Veličina ili ti ga budala. U stvari, nije Benedikt dobrovoljno abdicirao, već ga je Barack Obama natjerao na to zbog ucjene (korupcijske afere Tarcisia Bertonea i pedofilski skandali).vuksadinare wrote:Toliko o moralu ovog vec slobodno mozemo reci agenta u papinskoj halji...benedict je ispao velicina za ovog cirkusanta
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
vuksadinare wrote:Molim link na ovu temu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
niels likes this post
Eh, moć je moć, ne pušta se lako, ni bez pluća, debelog i tankog crijeva.
niels-
2021-04-26
T. wrote:vuksadinare wrote:Molim link na ovu temu
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo na sto muka ode ekumena u TPM:'Kiril me muljao a Putin me ne zeli vidjeti'
» Papa Franjo zabrinut zbog jačanja nacijonalizma u Europi
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
» Papa Franjo na sto muka ode ekumena u TPM:'Kiril me muljao a Putin me ne zeli vidjeti'
» Papa Franjo zabrinut zbog jačanja nacijonalizma u Europi
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» papa franjo ze zauzeo za okrivljene zbog prekoračenja brzine, a osudio korištenje mobitela u vožnji...
Page 1 of 1