Kraj irskog sna(i njemackog)
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Kraj irskog sna(i njemackog)
Nema smisla vrijeđanje...Kaja je simpatična, inteligentna i duhovita forumasica, samo ne možemo svi o svemu imati isto mišljenje jer bi time i sve rasprave izgubile ikakav smisao pa čak i po sličnoj liniji politickog spektra, jebi ga Svele, ali nepotrebno se izlažes s nekim osobnim detaljima kao da ne znas da si time izlozeniji zafrkanciji još pogotovo ako se primjeti pokoja kontradiktornost u izjavama...Pa naravno da će se "zloupotrijebiti"...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Sad,nabrojane ne poznam kao one koji su isli na nekog osobnim napadom.Sora je pickarala onako u zrak,prema odredjenoj grupaciji ljudi..ako je tko osobno opleo,ona je vratila...Regoč wrote:Sora nema pojma o Kajinim kuharskim vještinama. Ostalo stoji, bilo bi liepo da sve bude uglađeno i argumentirano. No, imaš forumašah koji ne mogu ništa napisati, a da ne uvriede ili povriede tri četvrtine ljudih. Recimo, Sora, Asila, Deboto, Sitting i Provo.
Atsila..ehhh,lik sa kojim sam se u pocetku klao,ali u biti jako inteligentan i pametan čojek,nikog add hominnem nije dirao,nego samo lajao prema politicarima svih fahova i kriminalcima,odvjetnicima,i raznim interesnim sferama..jako grijesis po pitanju atsile,jako...
Sitting,ono,nisam primjetio niti jedan upis add homminem..plete po oponentnoj politici..dopusteno..
Porovo,ima kliker u glavi,samo taki, i plete opet ne po pojedincu nego oponentinoj politici..dopusteno..
doista ne znam zasto je ovdje na hrvatskim forumima tako omrazeno kritikovati one koji su prouzrocili jad i bijedu kod nacije..???
Guest- Guest
Nije problem kritizirati (kritikuje se na srbskim forumima), stvar je načina. Svi navedeni udaraju općenito na narod koji je "ustaški, lopovski, glup", kako kod koga od njih, i kako u kojoj prilici. Budući da sam dio toga naroda, osjećam se osobno prozvanim. Kad kritiziraju, nek kritiziraju imenom i prezimenom, ne "sve i svuda".
Cijenim post,no ne vidim opet problematiku u izlaganju "osobnih detalja",ono,jel smo ekipa ili zavidne starew babe??Uz to,primjetio sam da se ovdje koristi zamijenjeno slovo,samo da bi se nekom iz zlobe nesto spocitalo-.odlika masivnog kompleksa manje vrijednosti..Kontradikce ucijek postoje i kod svakog,a ono,napose i na nivou tipfelera,ili konstrukcije recenice..jasambrend wrote:Nema smisla vrijeđanje...Kaja je simpatična, inteligentna i duhovita forumasica, samo ne možemo svi o svemu imati isto mišljenje jer bi time i sve rasprave izgubile ikakav smisao pa čak i po sličnoj liniji politickog spektra, jebi ga Svele, ali nepotrebno se izlažes s nekim osobnim detaljima kao da ne znas da si time izlozeniji zafrkanciji još pogotovo ako se primjeti pokoja kontradiktornost u izjavama...Pa naravno da će se "zloupotrijebiti"...
Jasno je tko tu odmah skace kao da "diskvalificira " nekog.E sad,mene to osobno ne pogadja,ako ce netko argumentima da me ispravi,dakle ispravi,ne se pocne tu preseravati i sve pretvori u add homminem napad..E onda jebi ga..ide oko za oko..i jos poduplano...
Guest- Guest
Prihvacam i ovo sto si rekao..sve stoji..No za jednu raspravu na nivou je potrebno uci cistih namjera i argumentirano.ako nes ne znas,pa ti se cini "izmisljeno",pitaj,objasnit ce ti se..Ako odmah netko ide napadom,e pa jebi ga onda,sto bi napadnuti trebao raditi??Regoč wrote:Nije problem kritizirati (kritikuje se na srbskim forumima), stvar je načina. Svi navedeni udaraju općenito na narod koji je "ustaški, lopovski, glup", kako kod koga od njih, i kako u kojoj prilici. Budući da sam dio toga naroda, osjećam se osobno prozvanim. Kad kritiziraju, nek kritiziraju imenom i prezimenom, ne "sve i svuda".
Guest- Guest
pa hvala onima što su me obranili, dok sam spavala:)
a sada ću se obratiti muđahedinki i svetozaru
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nemo jKajo za ime bozje.. .kaja wrote:pa hvala onima što su me obranili, dok sam spavala:)
Guest- Guest
Pis pravi židov, oko za oko. Ajd, više te nećemo zajebavati da si bosanski Srbin. Sad moš bit i slavonski. Srbin.
jok,Hrvat sam..tako je Kaja jucer rekla...Regoč wrote:Pis pravi židov, oko za oko. Ajd, više te nećemo zajebavati da si bosanski Srbin. Sad moš bit i slavonski. Srbin.
Guest- Guest
E, jebi ga. Glupi muškarci brane žene. Pametni spavaju s njima. Baš sam ispao glup.kaja wrote:pa hvala onima što su me obranili, dok sam spavala:)
Ti bi pavao sa Kajom??...Ooooooo..!!!Regoč wrote:E, jebi ga. Glupi muškarci brane žene. Pametni spavaju s njima. Baš sam ispao glup.kaja wrote:pa hvala onima što su me obranili, dok sam spavala:)
Guest- Guest
čuj majmune, taj model postoji u svim državama . dobiješ otkaz kao tehnološki višak jer se nešto ugasi , prijaviš se na burzu, dobijaš neko vrijeme naknadu za nezaposlene i možeš se prekvalificirati jer se tvoja znanja više ne traže.pismejker wrote:Kajo,posto ti je 99% foruma reklo da si glupa,i postala u biti simbol za Glupost na forumu,dao sam si truda i malo pojasnio.slobodno pitaj ako ti jos sto nije jasno.. .Da,u sredjenim drzavama,ne kao tvojoj fukojebini,Ako dobijes kundigung,dakle bezuvijetni otkaz,imas pravo na lovu sa biroa,u iznosu od 80% place koju si imao zadnjih 6 mjeseci.To je prvo..Idem polako,da uspijes apsorbirati..Ako si KAO JA,uvidio da se sektor lagano gasi,stopiraju se investicije,i pohitas svom boss-u i kazes,prije nego li,se krenu dijeliti kundinunzi oficijelni,da bi da se dogovorite o otkazu,odnosno ostanete u oke odnosima,alida u otkaznom papiru se navede,da posla u tom segmentu nema i da si postao tehnoloski visak,dakle,dobijes kao formalni otkaz,time zadrzavas prava od drzave..
E..sad to malo profiltriraj u glavi..
Od drzave sam dobio sva prava,a od bivse firme,otpremninu,i zadrzao dobre odnose ,sto je jako bitno,ako ti bude zatrebala dobra preporuka..
Firma je privatna i boli ju kurac,sto ce drzava morati placati 80% place..Oni su svoje platili.
Kajo,ti si u svojim razmisljanjima jos velika komunistica..a gledee ovoga kao sto ti znas o necemu vani...ispadas ono sto u biti jesi i sto ti je vec x puta receno-Kajo-glupa si..
razlika može biti jedino u visini te naknade od države do države
međutim problem je što si ti lažljivac i ne želiš reći to tako, već izmišljaš da nisi dobio otkaz, pa ga nisi potpisao, pa ti plaćaju neku turbu školu gdje si otkriven kao talent a to je u stvari prekvalifikacija; stolar u vozača ili nešto slično
prema tome kreten si
2015-08-15
Ma, čitah jutros, meni je sve to isti niz. Evo, kao prilog pročišćenju forumske atmosfere, neću više zlobno komentirati tvoje podrietlo i tjelesnu građu. Kako kažeš, tako jest.pismejker wrote:jok,Hrvat sam..tako je Kaja jucer rekla...Regoč wrote:Pis pravi židov, oko za oko. Ajd, više te nećemo zajebavati da si bosanski Srbin. Sad moš bit i slavonski. Srbin.
ajde, pa to je isto...Sora wrote:
neki su me posjetili na moru gdje imam apartman, ustvari ja njih..
2015-08-15
Ne bih. Spavao.pismejker wrote:Ti bi pavao sa Kajom??...Ooooooo..!!!Regoč wrote:E, jebi ga. Glupi muškarci brane žene. Pametni spavaju s njima. Baš sam ispao glup.kaja wrote:pa hvala onima što su me obranili, dok sam spavala:)
čitao bi sigurno..Regoč wrote:Ne bih. Spavao.pismejker wrote:Ti bi pavao sa Kajom??...Ooooooo..!!!Regoč wrote:E, jebi ga. Glupi muškarci brane žene. Pametni spavaju s njima. Baš sam ispao glup.kaja wrote:pa hvala onima što su me obranili, dok sam spavala:)
2015-08-15
dakle što je naročito iritantno kod ovih koji žele predstaviti med i mljeko vani.
oni dobiju nogu kao tehnološki višak i to im je super
ovdje kad im to naprave, bez obzira što ista prava imaju kao vani jedino je manja naknada za nezaposlene je to strašno, zli kapitalisti ih izrabljuju
kada ovdje rade 8 sati a tri šetaju to je ravno uvjetima u konc logoru
kada vani rade 10 i ne dignu glavu to je super je im je švabo rekao jel vam treba što?
oni dobiju nogu kao tehnološki višak i to im je super
ovdje kad im to naprave, bez obzira što ista prava imaju kao vani jedino je manja naknada za nezaposlene je to strašno, zli kapitalisti ih izrabljuju
kada ovdje rade 8 sati a tri šetaju to je ravno uvjetima u konc logoru
kada vani rade 10 i ne dignu glavu to je super je im je švabo rekao jel vam treba što?
2015-08-15
Pa jebem te tulavu,to sam bas i bio rekao kad je bilo aktualno..Dakle,ono sto je meni bilo bitno je da dobivam lovu iducih hajmo reci godinu i po koliko mislim da je maksimala,uz to vrijeme,da mogu upisati razliku ispita na studiju,i prekvalificirati se.da pa to sam i rekao,jebo te Reg..kaja wrote:čuj majmune, taj model postoji u svim državama . dobiješ otkaz kao tehnološki višak jer se nešto ugasi , prijaviš se na burzu, dobijaš neko vrijeme naknadu za nezaposlene i možeš se prekvalificirati jer se tvoja znanja više ne traže.pismejker wrote:Kajo,posto ti je 99% foruma reklo da si glupa,i postala u biti simbol za Glupost na forumu,dao sam si truda i malo pojasnio.slobodno pitaj ako ti jos sto nije jasno.. .Da,u sredjenim drzavama,ne kao tvojoj fukojebini,Ako dobijes kundigung,dakle bezuvijetni otkaz,imas pravo na lovu sa biroa,u iznosu od 80% place koju si imao zadnjih 6 mjeseci.To je prvo..Idem polako,da uspijes apsorbirati..Ako si KAO JA,uvidio da se sektor lagano gasi,stopiraju se investicije,i pohitas svom boss-u i kazes,prije nego li,se krenu dijeliti kundinunzi oficijelni,da bi da se dogovorite o otkazu,odnosno ostanete u oke odnosima,alida u otkaznom papiru se navede,da posla u tom segmentu nema i da si postao tehnoloski visak,dakle,dobijes kao formalni otkaz,time zadrzavas prava od drzave..
E..sad to malo profiltriraj u glavi..
Od drzave sam dobio sva prava,a od bivse firme,otpremninu,i zadrzao dobre odnose ,sto je jako bitno,ako ti bude zatrebala dobra preporuka..
Firma je privatna i boli ju kurac,sto ce drzava morati placati 80% place..Oni su svoje platili.
Kajo,ti si u svojim razmisljanjima jos velika komunistica..a gledee ovoga kao sto ti znas o necemu vani...ispadas ono sto u biti jesi i sto ti je vec x puta receno-Kajo-glupa si..
razlika može biti jedino u visini te naknade od države do države
međutim problem je što si ti lažljivac i ne želiš reći to tako, već izmišljaš da nisi dobio otkaz, pa ga nisi potpisao, pa ti plaćaju neku turbu školu gdje si otkriven kao talent a to je u stvari prekvalifikacija; stolar u vozača ili nešto slično
prema tome kreten si
tocno,od drzave do drzaqve je razlika u tioj lovi,a posto je BW jedan od razvijenih regiona,i s obzirom da sam i pofanja velike poreze na dohodak imao,imam pravo i na veci postotak od drzave..
Ono sto tupez kao ti ne moze shvatiti,je da mozes dogovoriti uvjete otkaza,ako si bio oke na poslu..ako si bio drekec,jednostavn ote se otresu..
Sto tu nije jasno kad kazem da mozes sporazumno unaprijed dogovoriti otkaz svoj,na nacin da zadrzis sva svoja prava.Inace,ako ides tim nacinom sporazumnog otkaza,jebem te,NEMAŠ nikakva prava sa biroa,jerbo se smatra kao da si sam dao otkaz.Nije bilo potrebe za mojim radom,ali sam ipak zadrzao ,po vaski dobru vezu u firmi.
Mislim doista osim tvog bosanskog odgoja i rjecnika,covjek ne moze cuti ijedan valjani argument..bas si glupa..
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva